Şimdi Ara

savşın güzel yönü:D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: psikopat_42

NO SS NO GUVEN!!

savşın güzel yönü:D

senin güvenmen için topic açmadı baslığa bakarsan savasın güzel yönü
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_criminal

quote:

Orjinalden alıntı: Unlaced

ben slavez ilk ben gitmiştim oraya kestim birincisinden priest chitin shell pauldron geldi birini partiye almıstım oto kutu da acıktı yeşil kutu geldi digerinden o da ona gitti cok üzüldüm ona adam archer dı hiçbirşey de yapmadan aldı.diğerlerinden hep lotto düştü 13 tane lotto bi priest chitin shell düştü.o yeşil kutuya içim gitti ya offf.

slavez kanka ne zaman oldu bu olay ve nerde ben serdarxx ne kestiniz yaff...

savaşta kaybeden ırkın savaş townunda çıkıyor bunlar r ile kesiyosun iyi droplar veriyor.içim hala yeşil kutuyu alamadığıma yanıyor off off çok para lazımdı ya.

• düzelttim server beramus
  • =edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceyhυn -- 16 Nisan 2007; 22:03:57 >
  • ilk kez öle bi canavar duydum
  • la dehsat demin senide görmüştüm beramusta
    ben serdarxx dc oldum kaçırmışım olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dear55

dünya sallama günü mü bugün

ya ne adamsınız no ss no güven diyorsunuz ss koyuyorum forumdan gören oluor hala sallama diyorsunuz

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DehSatt -- 16 Nisan 2007; 21:02:41 >
  • quote:

adam koymuş ss yi sen neden bahsediyosun
  • Kesim onları ben en iyi drop priest chitin shell pauldron.bu kaç para eder bu arada beramusta?ah yeşil kutu ah boşuna gitti o adama.bu arada tam human townda liche dalıyodum dc geldi ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DehSatt

quote:

ya ne adamsınız no ss no güven diyorsunuz ss koyuyorsunuz forumdan gören oluor hala sallama diyorsunuz

sana demedim kardes o 3-4 kekuri düsürene dedim yanlıs anlama(daha kaç tane kekuri düsürdüğünü bilmiyor)
  • ya neyden düşüo onlar
  • quote:

ss ye baktın mı ayrıca savas ortamından geri kaldıysa o senin sorunun basan ırk basılan ırkın kalesine gider .karsı ırkın lunarına ısınlanmak için . orda remnant die yaratıklar çıkar r ile kesilir refussgesler (yanlıs yazmıs olabilirim) gibi 20 / 20 damage vurulur . her kutuda lotto + item çıkar . bilmiosan saçma sapan torum yapma
  • quote:

quote:

quote:

ya ne adamsınız no ss no güven diyorsunuz ss koyuyorsunuz forumdan gören oluor hala sallama diyorsunuz

sana demedim kardes o 3-4 kekuri düsürene dedim yanlıs anlama(daha kaç tane kekuri düsürdüğünü bilmiyor)

pardon o zaman
  • tek hatam alıntı yapmamak oldu kusura bakmayın
  • gerizekalı ben yorum bile yapmadım neyden düşüo dedim ne salaklar varya
    quote:

Orjinalden alıntı: SqarDanTe

quote:

ss ye baktın mı ayrıca savas ortamından geri kaldıysa o senin sorunun basan ırk basılan ırkın kalesine gider .karsı ırkın lunarına ısınlanmak için . orda remnant die yaratıklar çıkar r ile kesilir refussgesler (yanlıs yazmıs olabilirim) gibi 20 / 20 damage vurulur . her kutuda lotto + item çıkar . bilmiosan saçma sapan torum yapma

• dehsatt clan + ? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cqr24

bi kaç kişi kapak olmus ss den sonra

• quote:

Orjinalden alıntı: uslanmaz_20

gerizekalı ben yorum bile yapmadım neyden düşüo dedim ne salaklar varya
    quote:

quote:

seviyeli olalım ltfn ayrıca o sana dememiş

• quote:

Orjinalden alıntı: uslanmaz_20

gerizekalı ben yorum bile yapmadım neyden düşüo dedim ne salaklar varya
    quote:

quote:

sana gülüorum senden alıntı yapmadım oku da yaz pff

• quote:

ss buldum bekleyin

dc olan biri nası ss bulur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.