Sizin gibi deneyimli bir oyuncuyu 43. evrende Mafya ittifağında görmekten gurur duyarız..
iltifatın için teşekkürler dostum ama dediğim gibi askerden yeni geldim biraz dolanıyım diyorum ortalıkta ayrıca yapacak birkaç işim de var,en önemlisi de ogame özel hayatıma cok zarar veriyodu zaten o yüzden bırakmıştım,ama bir iki ay sonra belki ufak bir başlangıç yapabilirim yeni açılacak bir evrende o zaman haberleşiriz
i love you cem:P
hacı naber yaw görüşemiyoz,benim internette sorun var ondan pek takılamıyom bu aralar kendine dikkat et see you soon
roket : 1200 haf.lazer: 1200 ağır l. : 200 gaus : 70 iyon : 90 plazma : 20 yakalayıcı: 22
sizce nasıl savunma? ne kadarlık saldırıya dayanır? ya da en az ne kadar filo ile dalmaları lazım?
tebrik ederim hangi evrende bu
Valla 200 Bombardıman gelse bunlara
50 de muhrip gelse dağıtır gider hiç anlamaz
105 Plazma
350 civarı gaus
7000 Roket
4400 HL
200 falan Ağır lazer
170 de ıyon var
bu ara kademe basıyorum ondan sonra plazma ve Gaus a abanıyorum
Açıkçası savunma yapacaksan Plazma ve Gaus tan başka bir şeye mal yatırmak enayilik
quote:
Orjinalden alıntı: nocturneox
roket : 1200 haf.lazer: 1200 ağır l. : 200 gaus : 70 iyon : 90 plazma : 20 yakalayıcı: 22
sizce nasıl savunma? ne kadarlık saldırıya dayanır? ya da en az ne kadar filo ile dalmaları lazım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme