Şimdi Ara

Savunma hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ogame de yavaş yavaş filo kurmaya roket üretmeye falan başladım. Ben offline ken biri benim gezegenime saldırırsa ne olacak? Benim ordum kendi kendine savunmaya geçecek mi? Ya da bunun bir ayarı falan mı var???

• Kurdugun roketler sana yardımcı olacak otomatik... Eger sen online isende yapcan fazla bise yok gemilerini doldurup havalandircan ve beklicen
  • Benim yaptığım savaş gemileri biri bana saldırdığı zaman otomatik savunma mı yapıyor yoksa direkt olarak savunma yapmadan yok mu oluyorlar?
  • Teşekkür ederim. + Gemileri havalandırmak için filo bölümünü mü kullanıyorum
  • evet filoyu seç gemileri sömürgen varsa sömürgene yola çıkart yoksa başka bi gezegene yola çıkar zaten adam saldiriyi yaptıktan sonra geri çağrırsın gemileri,gemiler gezegendeyse saldiri aninda otomatik olarak savunmaya katılır.bu arada online olmadığın zamanlarda gemilerini kaçır bi bakarsın döndüğünde yerinde yeller esiyor olur benim ay'ım öyle oluştu
  • Çok yardımcı oldun. Sağol
  • eğer yüksek sayıda roketatar(10.000+) ve hafif lazer(5.000+) yapıp sonra filo basmaya geçersen senin için çok iyi olur çünkü bu savunma yaklaşık 1650 komutayı fln patlatacak güçte bir savunma hemde ucuz ama yinede sen bilirsin çünkü savunmayı destekleyen yok denecek kadar az bu forumda ama benim görüşüm tek geçerim bu taktiği
  • NEJDEATH YANİ SADECE 5000 H.L
    1650 FLN KOMUTAYI PATLATIRMI DİYOSUN
  • hayır öyle demiyorum 10.000 roketatar + 5.000 hafif lazer kalkanlarda dahil tabi böyle bir savunma patlatabiliyor 1650 komutayı
  • ben nede olsa bıraktım gelsinler bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: HARRİER

ben nede olsa bıraktım gelsinler bari

• Sağolun beyler. Ben de sağlam savunma + sağlam enerjiden yanayım zaten.
  • peki ya en iyi savunma sürekli saldırı dersek ne olur _? nereye kadar _?
    kar çıkar mı
  • Savunma ünitelerin ve gemilerin 365 gün 24 saat seni korurlar. Ancak düşman filosu senin filondan 5 kat veya daha fazla güçlüyse gemilerin gezegenden firar ederler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.