Şimdi Ara

Savunma sanayii ve büyük firma çalışanları hangi okullardan mezunlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
36
Favori
35.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu zamanında ben açmıştım. Yks yaklaşırken şurayı uyandırayım.

• epeolatry57 E kullanıcısına yanıt

Merhaba. Eğer yanlış hatırlamıyorsam Dikey Geçiş Sınavında İTÜ Makine Mühendisliği yerine Gazi Üni Makine Mühendisliği tercih etmiştiniz değil mi?

• Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt

yok hocam. İTÜ Metalurji malzeme yerine gazi makine ing yazmıştım.

itü malzeme daha iyi bence.

• genelde ankaradaki üniversitelerden mezunlar

• Eh tercih meselesi ben makine istiyordum.

• İyi üniversite ( ilk 30k ) + 3.2 üstü gpa direkt SS path oluyor galiba
  • Staj açısından itu kontrol okuyorum 3.22 gpa ile baykardan kabul almıştım full time nasıl alıyor bilemem ama benzerdir herhalde
  • Arkadaşlar yaşım 28 sınava hazırlanıp iyi bir üniversitenin uçak,ee,makine bölümünü bitirsem savunma sanayisinde çalışabilir miyim?
  • sky is blue kullanıcısına yanıt

Hayır.

• sky is blue kullanıcısına yanıt

32 yaşından sonrası için sıkıntı olur. Savunma sanayii de hangi savunma sanayii? 50 tane savunma sanayii firması mevcut. Tusaş aselsan roketsan TÜBİTAK zor da diğerlerinde çalışabilirsin bence. Pek sıkıntı olacağını sanmam. Bence mühendislik için genel olarak 29 yaş geç bir yaş. 22-23 olsan neyse de 29u bilemedim.

• Guest-AA5BCF592 G kullanıcısına yanıt
    Tercih dönemleri başlamadan buraları tekrar canlandırmak lazım. Bu sene de geçen seneki şekilde mezun istatistiklerini paylaşacak mısınız hocam?
  • Up faydalı konu
  • verilere bakarak hangi mühendislik okuyacaksanız okuyun en rahat işe girenler itü,odtü,ytü özellikle marmara bölgesinde itü ve ytü domine ediyor şirketleri. Kocaeli ,uludağ gebze teknikte konumlarından dolayı fena olmayan işe girme oranları var

• yapalım mı yenisini ?

• Buradan çıkardığım şey şu: Üniversiteniz marka olmasa da iyi yerlerde işe girebilirsiniz arkadaşlar. Herkes başarılı olmak için itü odtü boğaziçi bilkent koç mezunu olmak zorunda değilmiş

yapın lütfenn

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

hesaba katmadığın bir şey var ama, onların çoğu torpilli maalesef. babam işi gereği savunma sanayi ile çok içli dışlı, savunma sanayi subay çocukları ile dolu.

• Daha öncesinde Baykar'da çalıştım. Yapay zeka bölümünde top 5 üniden 2-3 kişi falan vardı. Çoğu Anadolu üniversiteleri veya özelden gelenlerdi. 2022 Yaz ayında staja girenlerin çoğunu işe almışlar üniversite farketmeksizin.

• Klasik tr diye yorumladım bunu da
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.