|
Bildirim
Hükümetin çokta umrunda olduğunu sanmıyorum, hükümet senin üç kuruşa aldığın ürünün %20 kdv ve %40 ötv sinin peşinde yoksa paran yurt dışına gitmiş veya sen ölmüşsün kalmışsın umurlarında bile değil vergi vermeye devam et yandaşlarıyla sarayında lale devrini sürdürsün gerisi fasa fiso.
|
tüm bu ihracatın getirdiği 7 milyar doların aşağı yukarı tamamı yine Türk milletinin kredi kartı kullanırken yaptığı alışveriş harcamalarından komisyon olarak kesiliyor ve vergisiz şekilde direkt Visa/mastercard'a, yani Amerika'ya geri gidiyor.
Bu da enteresan bir bilgi olarak kenarda dursun. Kimbilir belki de Bay Şimşek'in nakit harcamalarına kısıtlama getirmesi ve kredi kartı kullanımını Türkiye'de yaygınlaştırmaya çalışması bu durumla yakından ilgilidir? Ne de olsa bakkala gidip halis Türk yoğurdu alırken bile Amerika'ya adeta vergi ödemiş oluyoruz. :) |
Ben Troy kullanıyorum öyle bir şey olmuyor
|
Ne zaman ısmarlama haberler değil de gerçek haber yapmaya başlayacaksınız. |
Bu yüzden mümkün olduğu kadar Troy kart kullanmak gerekiyor.
|
|
|
Ne zaman ısmarlama haberler değil de gerçek haber yapmaya başlayacaksınız. |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
daha önce bir başlıkta yazmıştım. buraya da yazayım. Aselsan, Ürdün ve BAE'de ortak şirket kurmuş. Türkiyede ürettiği yarı mamül sistemleri Ürdün ve BAE şirketlerine İHRAÇ ediyor. daha sonra buralarda montajlanıyor. ardından Türkiyeye İTHAL ediyor. böylece İHRACAT rakamları şişiriliyor. borsada hisseler yukarı çıkıyor. İTHALAT rakamlarını da hiç açıklamıyorlar bu yüzden... oyun bu... |