Şimdi Ara

^^^^Savunmada sunun etkisi varmi?^^^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar savunmada sılah teknıgı ve koruyucu kalkan teknıgını yapıyorum yanlız hıc uzay gemım olmadıgı ıcın uzay gemılerının zırhlandırılmasını yapmıyorum. savunmada bunun etkısı varmı? speed sim le hesaplıyorum mesela 100 komuta gelıyor uzerıme adamın sılah teknıgını 10 yapıyorum koruyucu kalkan 10 zırh 10. kendımede silah teknıgı 10 koruyucu kalkan 10 yanlız zırh teknıgını 0 verıyorum adam yendı gozukuyor.yanlız bendekı zırhı 0 yerıne 10 yapınca bu sefer berabere dıyor speed sim yanı nasıl oluyor bu iş. uzay gemım 0 yanı hıc yok bana etkısı olurmu bu uzaygemılerının zırhlandırılmasının anlayamadım bı yardımcı olursanız sevınırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morrigan2 -- 16 Şubat 2007; 10:36:18 >

• yokmu kimse arkadaslar :(
  • Evet, savunma binalarına da faydası var
  • ZIRH Özellikle Seni G.A.R Yamuruna Tutarlarken Çok Etkili.

Mesela 400-500 K'lık Savunman Var ZIRH'ı 14'ten 15'e Çıkardığında 1000 Tane Fazladan G.A.R Atmaları Lazım Aynı Zararı Vermeleri İçin.

OK
  • olmazmı, tabiki var

şöyle düşün, adamın biri karnına silahla ateş etti, ama sende çelik yelek var, zırh da böyle işte
  • iyide arkadaslar bu upgradenın adı "uzaygemılerının zırhlandırılması"ne alakası var anlayamadım benım hıc uzay gemım yokkı? yapıyımmı lutfen bırazdaha acık anlatın
  • quote:

Orjinalden alıntı: morrigan2

iyide arkadaslar bu upgradenın adı "uzaygemılerının zırhlandırılması"ne alakası var anlayamadım benım hıc uzay gemım yokkı? yapıyımmı lutfen bırazdaha acık anlatın

yaw sen bas basa bildiğin kadar o 3 araştırmayı silah kalkan zırh ayrıca filosuz ogame zeksizdir bi de bir şey söyleyim yıkılmayacak savunma yoktur!!!
  • Koruyucu Kalkan Teknigi (Kademe 11)
    Koruyucu Kalkan Teknigi gemilerin ve savunma binalarinin kalkanlarini güçlendirir. Yükseltilen her teknik kademe birimlerin baslangiçtaki koruyucu kalkan gücünü % 10 arttirir.
    Gereken: Metal: 409.600 Kristal: 1.228.800
    Yapim Süresi:5g 6h 1m 50s

Uzay Gemilerinin Zirhlandirilmasi (Kademe 12)
    Özel alasimlar sayesinde uzay gemilerinin zirhlari daha da güçlendirilebilir.Burada gelistirilen her teknik kademe sonrasi zirhlarin gücü % 10 artar.
    Gereken: Metal: 4.096.000
    Yapim Süresi:13g 3h 4m 36s
  • Siz oyle diyosanız basıyorum üstadlar
  • bence basman gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

ZIRH Özellikle Seni G.A.R Yamuruna Tutarlarken Çok Etkili.

Mesela 400-500 K'lık Savunman Var ZIRH'ı 14'ten 15'e Çıkardığında 1000 Tane Fazladan G.A.R Atmaları Lazım Aynı Zararı Vermeleri İçin.

OK

çok doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.