Şimdi Ara

SAXO - 106 - TIGRA ????? LUTFENN YARDIMMMM ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar karar verdim nasipse 106 alıyorum..... bugun bakmaya gidices.. 2002 model 64.000 KM..
  • hayırlısı olsun güzel arabadır
  • quote:

Orjinalden alıntı: chilecash

arkadaşlar karar verdim nasipse 106 alıyorum..... bugun bakmaya gidices.. 2002 model 64.000 KM..

arkadaşım 2002 model 106 varmı ?

edit:
    6 yıldır 106 kullanıyorum.
    2002 model 106 olduğunu yeni öğrendim.
    gerçektende varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 3 Ocak 2007; 18:28:22 >
  • Hayırlı olsun güzel tercih yapmışsın, poloyu geç, çabuk bıkarsın kutu gibi araç, yol tutuş yok, öyle araç sorunsuz olsa ne yazar bana keyif vermedikten sonra? giderim bisiklet alırım çıkaracağı tek sorun zincir atması olur madem asıl amaç sorunsuzluk? Kabul 106 ların sacı incedir ama kaporta pasa karşı gayet dayanıklıdır ve motor da gayet sağlamdır uzun yıllar seni üzmez. Piyasası nedir bilmiyorum ama quiksilver alabilsen çok iyi olurdu, çok şekil ve atak bir araç..

Peugeot bölümüne de bekleriz ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 5 Ocak 2007; 10:30:52 >
  • en sonunda bende 106 quiksilver sahibi oldum. çok seri bi araç en kısa zamanda resimleride paylaşacağım.. :)
  • hayırlı olsun.ALLAH kazasız belasız binmeyi nasip etsin arkadaşım.
  • aman çok seri diye fazla güvenmeyin aracınıza 2-3 arkadaşım ciddi kazalar geçirdi 106ile
    hayırlı olsun,kazasız belasız kullan..

quote:

en sonunda bende 106 quiksilver sahibi oldum. çok seri bi araç en kısa zamanda resimleride paylaşacağım.. :)
  • quote:

en sonunda bende 106 quiksilver sahibi oldum. çok seri bi araç en kısa zamanda resimleride paylaşacağım.. :)

pug bölümüne bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.