Şimdi Ara

say:110k ile napılmali sizce (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam kesinlikle katılıyorum sana ama üniveriste etiketi diye de bir gerçek var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sakarya ya da Kocaelide mühendislik yaz gerçekten iş imkanı hala var. Ya da YTÜ Metalurji yaz. Ben olsam Sakarya ya da Kocaeli yazardım. KTÜ'de olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_Troll_Bükücü -- 19 Temmuz 2022; 14:24:40 >
  • Bilgisayar ve yazılım mühendisliği düşünebilirsjn hocam

• Peki İTÜ maden mühendisliği hakkında ne düşünüyorsunuz gelecek vadediyor mu?

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için sağolun hocam

• alennuer A kullanıcısına yanıt
    yok demedim tabi ki var.özellikle ilk başlarda daha da önemli hale geliyor.ama dediğim gibi taşrada okuyanlar hiçbir şey yapmadığı için iş bulamıyor

• adamkararsız kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle hocam kendini ne kadar geliştirdiğinle alakalı bir durum kısaca kişinin kendisinde bitiyor tamamen

• Dostum bence Hacettepe gıda yaz önüne bak.Eti Ülker Sütaş gibi büyük gıda işletmelerinde iş imkanı bulabilirsin.

• 17BuçukBiga kullanıcısına yanıt
    Gıda mühendisligi sıralamaları her geçen yıl geriye atıyor kendini hacettepede de aynı durum geçerli bu bir problem değil mi

Senin önceliğin eğer sıralamaysa kendine bunu yedirememekse problem tabii.Ben 112k ile 269 klık bölüme girdim 3 sene önce :) Asıl mesele senin mesleği sevmen,sevmediğin mesleği ne için yapasın 35 sene boyunca? Senin şu an yapman gereken şey burdan aldığın bölüm tavsiyelerinin ders müfredatlarını hafta hafta PDF slayt demeden incelemen,bu bölümlerden hangisinin okunabilitesi daha yüksek geliyorsa onu en üste yazman.Yoksa etrafındaki kişilerin ceng,makine,gıda yaz demeleri senin için çok birşey ifade etmemeli dostum.

Galiba dediğiniz gibi hep daha iyisi olsun diye uğraşıyorum neyi seviyorum neyi daha iyi yapabilirim bilmiyormuş gibi hissediyorum benim için her şey nerdeyse para ve sosyal statüden ibaret kendimi tanimiyorum o yüzden taniyamiyorum günümüz şartları bizleri buna itiyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alennuer -- 19 Temmuz 2022; 21:38:27 >
    Evet aslında kişinin çevresi buna itiyor.Kendini bulmalısın dostum dediğim gibi müfredatlara ders içeriklerine bakıp ilgini çeken dersleri konuları keşfet ondan sonra güzel bir tercih yap,pişmanlık yaşama sonra.

Tekrar mezuna kalma fikri de hep aklımın bir kenarında aklımı kurcalıyor hocam tercih yapmalı mıyım yoksa bir yıl daha kalmalı miyim onu bile bilmiyorum henüz

Mezun psikolojisini kaldırabilecek ve sıralamanı yükseltebileceğini düşünüyorsan kalabilirsin.Ama tercih süreci bitene kadar kendine uygun bir bölüm ve üni belirlersen tercihini yaparak üni hayatına hızlı bir giriş yapabilirsin.Bu aşamada araştırmayı bırakma bölüm araştırmasına devam et.

• Ben 40k'dan bir vakif universitesine 2018 yilinda tam burslu olarak bilgisayar muh'e yerlestim ingilizce hazirligi atladim. bizim unide %50 burslular asagi yukari sizin siralamanizdaydi daha kotuleri de vardi cogu is buldu su an calisiyorlar. Benim calistigim firmada ise ozellikle f-e developerlarin bir kismi hic bilgisayar ile alakasi olmayan bolumlerde okumuslar kendilerini gelistirmisler su an paralarini kazaniyorlar.

bu siralamalara bilgisayar muh okursaniz issiz kalmazsiniz diye dusunuyorum ama su an 5 yil sonra ne olur hicbir fikrim yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.