Şimdi Ara

say:110k ile napılmali sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk mezun yılımda say 110k yapabildim önü açık bir mühendislik yazmayı ya da mezuna bırakmayı düşünüyorum ne yapmalıyım sizce her türlü tavsiyenize açığım şimdiden teşekkürler

• alennuer A kullanıcısına yanıt
    kaçtan bırakmıştınız
  • sut dokmemis kedi kullanıcısına yanıt
    230k
  • bir sene daha mezuna kal -10k yap
  • düzgün çalışırsan 20-30k yaparsın ama düzgün çalışman lazım
    ben olsam kalırdım. psikolojik olarak kaldırabilecekseniz eğer düşünülebilir
  • Hocam benim tek problemim ders çalışmak zaten öyle uzun saatlerini masa başında geçirebilen biri değilim her şeyden çabucak sıkılan bir yapıya sahibim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YGS 1 SIRALAMA SİZCE NE OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ailem bu konuda çekimser davranıyor hani sen nasıl istersen öyle olsun diyorlar ama sanki gitmemi daha çok istiyorlarmış gibi hissediyorum
  • Bu arada hayalimdeki sıralamadır kendisi hocam
  • Tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var boşlukta hissediyorum mesela mezuna bırakıp TM geçmek mantıklı mıdır?
    baskı uygulamayacaklarsa ve siz de seneye elinizden gelen çabayı göstererek maksimum potansiyelinizi ortaya koyacaksanız bence kalın

hocam uzun süre çalışma işini çözmeniz lazım bu hayale ulaşmak için.

• Vet yaz geç hocam
    Hocam yani net bi baski olmasa da illa bi baski olacak üzerimde çünkü ailemin benden beklentisi hep çok yüksekti genellikle çevremdeki herkesin öyleydi beni tanıyan veya tanıştığım herkes istedikten sonra yapamayacağım şeyin olmadığını söylerdi ama yapı itibari ile hep bir şeylerin kısayolunu bulmaya hep kestirmelerden ilerlerlemeyi hayat felsefesi haline getirmişim nerdeyse şu ana kadar hiç çalışmadan bu seviyeye geldim TEOG zamani da bu böyleydi ama birazcık geç olsa da fark ettim ki YKS için bu böyle değilmiş çalışmadan hiçbir şey olmuyormuş
  • trolldetector kullanıcısına yanıt
    Hayır sen bensin :)
  • Hocam bunun taktiği falan mı var ya gerçekten hani varsa bilmek istiyorum kendi sosyal hayatından ödün vermeyi başaramayan biri olarak soruyorum bunu bir aktivite yapılacaksa genelde başı çeken olmayı severim ama iş derse geldiği zaman tüm enerjim kayboluyormuş gibi oluyor
  • KOÜ makine müh

• aqnbaba kullanıcısına yanıt
    Veterinerlik benim de aklımda olan bi bölümdü ama yapı itibari olarak gerek ailemin gerekse benim bana uygun olmadığını düşündüğümüz bölüm oldu son zamanlarda hocam
    teog puanin neydi hocam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.