Şimdi Ara

SAY 3K TIP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bezmialemde okuyorum. Burada bir ust donemim vardi liseden, ilk sene 3,91 ort yapip capaya gecti yari burslu oldugundan (para odemek istemiyordu ve pandemi diye okul siralamaya gore bursu kesmisti -evet boyle bir sey var, ganosuna gore ilk on hatta on bes kisi her sene siralanir ve ilk uc veya ilk bes emin degilim burslari tamamlanir, tam bursluysa da eline 10-15k gibi bir para odulu verilir-) neyse velhasil kelam kizla bu sene konustum ve capa turkceden hic memnun olmadigini, kalabaliktan verimin dustugunu ve gerek fiziki kosullar gerekse egitim acisindan capanin beklentisinin cok altinda kaldigini soyledi. Burs verme isi yatmasaydi kesinlikle gecmezdim buraya diye de ekledi. Gezip gordugunde de anlamissindir sehrin merkezinde olmasina ragmen harika bir kampusu var ve okul gercekten cok underrated kaldi manasizca. Ben burayi yazmani oneririm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bezmialem tavsiye eder misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ederim hastanesi dibinde özelle devlet karışımı bir üniversite olduğunu söylediler hastanesi devlet hastanesi zaten vakıflar genel müdürlüğüne bağlı tr olmasına rağmen %30ingilizce yerleşkesinde sadece tıp diş ecza var güzel ağaçlıklı bir yer iki sokak arkasında da çapa var hemen önünde metro var karşısında da fatih kütüphanesi var kavga çıktı vs
    Bana dememiş sonradan gördüm :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi femert -- 29 Temmuz 2022; 18:33:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lolbaelol L kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılır da dediğim gibi istanbulu sevemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Sorunuz varsa pm’den cevaplayabilirim

• lolbaelol L kullanıcısına yanıt

Buradan yazın isterseniz hocam herkes faydalansın.Sorum şu okulun imkanları iyi mi ayrıca tus başarısı hakkında bilginiz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Okulun fiziki sartlari cok iyi. Ulasim cok kolay, m1 metrosu emniyet fatih duragina uc dakika yurume mesafesinde. Hastane de hemen yaninda. Cok rastlanilmayan bir durum tip fakultelerinde kampus olmasi, buyuk yesillik alana sahip fatih’te olmasina ragmen. Okul tertemiz, devletten gelen biri olarak -cagaloglu anadolu lisesi- kanayan yaramdi buz amfiler kocaman (tuvaletler buyuk ve temizzz), lablar yepyeni ve materyaller kisi basina gayet yeterli hicbir yerde yigilma olmuyor.

Egitimden yana supheniz olmasin. Hocalarin hepsi cok iyi ders anlatiyor ve “tusta/usmlede cikabilir” seklinde ince vurgulamalarla yardimci oluyorlar, sadece ezbere dayali bir egitim olmadigini belirteyim. Zaten hemen hepsi profesor, isim yapmis ve bircok yayini hatta kitaplari olan insanlar.

Hocalar da doktorlar da cok erisilebilir. Her zaman tesvik edici davraniyorlar. Mesela bu sene bir docent kadin dogum doktorunun ameliyatina girdim gozlemci olarak, ameliyat boyu benimle sohbet etti asistanlariyla ve ne sorum varsa cevapladilar. PDO’lerimiz oldu ve hangi hoca geldiyse hepsi ne zaman istersek poliklinige de ameliyathaneye de gelebilecegimizi belirttiler. Ayni sekilde derste de hocalara aklimizda ne varsa sorabiliyoruz, proje fikri olanlar birebir calisma firsati bulabiliyor ve gerekli destegi aliyorlar.

(Bu anlatacaklarim sadece tip sinavlari icin gecerli, secmeli derslerimiz ve ing, tde, inkilap sinavlarimiz evde ve ayni sistemden online olarak yapiliyor yani kafadan AA ekleniyor ortalamaya)
    Sinavlar cok yaygin olmayan turden, samsung tablet dagitiliyor ve online sisteme giris yapiyoruz amfide. Coktan secmeli oluyor tum komite sinavlarimiz ki bunlar da derste ogretilenlerle birebir, yani duzenli calisanlar ortalama kasmakta zorlanmiyor. Sene sonu ilk on-on bese bakiliyor ortalamaya gore ve ilk bese burs tamamlama (tam bursluysa 10-15k gibi bir para odulu, +/- olabilir benim ablam eczacilikta ve birkac sene ilk bese girerek bu tarz bir odul aldi) kalanlara da belirli yuzdeliklerde burs artirimi yapiliyor.

TUS basarisi ulke geneline gore yuksek ama okulun her sene daha azi tusa girdiginden tam soyle boyle diyemiyorum. Almanyaya ve usmle’ye talep gayet fazla. Ust donemler bu konuda yardimci oluyorlar. Simdiden kurslara yazilan bir suru kisi var.

Spesifik sorunuz varsa cevaplamaya calisirim.

hocam ankaranın kampüsü baya iyi bu arada. sizi elemeye çalışmışlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.