Şimdi Ara

SAY 3K TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İng tıp yazmayı düşünüyorum ya da bir şekilde kurum içinde türkçeden ing ye geçişi rahat olan bir tıp seçmeyi düşünüyorum aşağıdaki üniversiteler hakkında yorum yapabilir misiniz özellikle okuyanlar ya da okuyan arkadaşı olan varsa iyi olur bölümü bitirince yurt dışına çıkmayı düşünüyorum o yüzden bu ing sevdam gerçi almanya falan da olabilir de ing okursam muhtemelen ona uygun bir yere giderim şimdiden teşekkürler(yer say 3043)

Ankara ing(2750) gelirse büyük sürpriz olur

Istanbul tr çapa olarak geçiyor sanırım (3035)

Bahçeşehir ing tam burslu (3232) youtube da öğrenciler baya övüyordu yurt dışı imkanı çok geniş öğrenciye özgü eğitim falan diye ama yüz yüze sormak lazım bir de

Ankara tr(3761) bunu yazarsam gelir gibi ama kurum içinde ing geçme şansım yoksa yazmayı pek düşünmüyorum gibi

Ege tr(4218) ama ing hazırlık var sanırım ama yine eğitim tr olduğu için pek düşünmüyorum ayrıca geçilebilecek ing kısmı da yok

Başkent ing burslu (4307)

Bezmi alem ing burslu (4353)

Marmara ing (4547) bu üni senenin başında listemin başındaydı bir miktar araştırmıştım sanırım ben araştırmaya başladığımda adı bu kadar garip değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi femert -- 19 Temmuz 2022; 9:50:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam sonuç belgeni atar mısın

• kesinlikle İTF(çapa) tıp tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SAY 3K TIP

• Hocam ama tr acaba kurum içi geçiş kolay mı

• Updullah doktur yok mu yeğenim

• Tebrik ederim. Umarım istediğiniz bölüme yerleşirsiniz hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilk 20k mühendislik yazacaklar
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up teşekkürler hocam

• paran varsa tabii ki koç tıp. o değil de yurt dışı hedefleyen birisi ceng, en kötü diğer mühendislikler varken neden tıp yazar ki, müthiş bir insanlara yardım etme hevesinin olması lazım bence. müthiş bir tıp aşkın varsa söylediklerimi boşver tabii. sıralaman çok güzel, tebrik ederim.

• Supermann07 S kullanıcısına yanıt
    Yılda min 200k verecek param yok hocam ama tıpı yurt dışı için istemiyorum yoksa dediğiniz gibi daha kolayca çıkılabilir tebrik için de teşekkür ederim

• Güncelleme yapmak gerekirse istanbula gittim marmara harici istanbuldakilere gittim istanbul genel olarak izmire göre bana çok eski geldi ayrıca metrolar falan aşıri kalabalık insanlar utanmasa çindeki gibi arkadan iktirecek izmirdeyse metroda ya boş yer vardır ya da kenarda köşede kendinize bir yer bulursunuz işe giris cikis saatleri haric o yüzden istanbul biraz üzdü diyebilirim ünilere gelecek olursak önce bezmialeme gittim baya güzeldi kendisi özel olmasına rağmen hastanesi devlet ve dibinde zaten üni de vakıflar genel müdürlüğüne bağlıymış kampüsünde sadece tıp diş ve eczacılık bölümleri var lablarını falan gösterdiler öğrenciler hocalar ilgilendi genel olarak baya güzeldi daha sonra çapaya gittim bir öğrenci ve hocayla konuştuk tabi geçen seneye göre benim sıralama ucundan kaçıyor(8 kişi)ama önündeki fakülteler kontenjan artırdığı için hocalar gelir dedi hastane kalabalıktı baya gazideki gibi ögrencinin kendine ayirabilecegi cok bir yer yokmus sanirim(bundan tam emin degilim) ama karsisinda fatih kutuphanesi vardi orasi da baya guzeldi ama biz oradayken kavga cikti iceride :( bir de capa hic maket kullanmiyormus tum uygulamalar kadavra uzerinden gidiyormus simdi bauya gecelim bauyu begenemedim bildigin lise gibi dersler siniflarda isleniyor akilli tahta ve beyaz tahta kombini devlet okulu kombinin birebir aynısı kadavra sayisi sormak sanirim biraz amatorluk ama yine de sorduk sayiliymis 8 ya da 12 dedi sanirim (yanlisim olabilir) 10 katli iki binasi vardi apartman üniversitesi denebilir stajların hepsi başka hastanelerde o da baya kötü tabi genel olarak istanbuldan yazarsam çapa yazarım diyebilirim ankaraya daha gidemedim

• Düştü ztn

• Ayrıca illa ing olacaka sevdasından da vazgeçtim herkes tr den yurt disi yapiyor zaten

• femert F kullanıcısına yanıt

Sıralamanı nasıl yapacaksın. Ankarayı mı yukarı yazacaksın çapayı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ankaraya gidemedim daha da 1e ankara ing galiba ikiye de ankara tr ama kesin değil bir bakmak lazım

• Yurtdışı için fakültenin Türkçe olması büyük bir engel değil. İngilizceyi kendşn de halledebilirsin

• Aynen hocam onu öğrendim bir iki gündür egeden bir intörn abiyle konuştuk ege de tr kaç kişi gitmek istiyor dedim yüzde 80 90 dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi femert -- 27 Temmuz 2022; 20:15:16 >
  • femert F kullanıcısına yanıt

Ankara ing kaçla kapattı bu sene bence sana orası gelir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.