Şimdi Ara

Sayaçtaki Bilgiyi Sms ile Gönderen Cihaz İstiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir proje için ; makinaya atılan 1 ytl 'nin adetini sayacak ve 96 adet , 98 adet ve 100 adet te kendime ait gsm numarasına 3 sms atacak boyutları 12 cm Yi geçmeyecek bir sistem yaptırmak istiyorum.. yapılacak 1 cihazın testinden sonra peyderpey aynı cihazdan yaklaşık 300 adet siparişim olacak.. ilgilenen arkadaşlar 0 533 930 38 11 nolu numaradan bana ulaşsınlar..

• Merhaba. Acaba sistem dediğin sadece elektronik devre mi yoksa bütün makina mı?

Sadece elektronik devre ise, 1 liranın algılanması sipariş devreye mi ait yoksa makinanın geri kalanında halledilmiş bir şey mi?

Kayıtlı gsm modül gerekir, bunu tedarik edebilecek misin?
  • sakız şeker vb. otomatlar için gerekli bu sistem. makneden 1 ytl yi atınca bunu bir elektronik sayaçla sayacak ve sayaçtaki rakam 96yı 98 i ve 100 ü gösterdiğinde beni sms ile uyaracak..
    otomatta sayaç bulunmamaktadır..
    sayaçı siz ayarlayacaksınız .. fakat bir gösterge olması şart değil.. elektronik ortamda bilgi olarak kalması yeterlidir. . makinaya sadece 1 ytl atılacak.. onun için parayı tanımasına gerek yok.. sadece adet saysa yeterli..
    ayrıca elektrik kesintilerinde sayacın sıfırlanmaması gerekiyor.. sanırım sistem şarjlı bir pil üzerinden beslenirse bu sorunda ortadan kalkar.. hatta elektrik kesintilerindede uyarı sms i gönderirse çok güzel olur..
    kayıtlı gsm modül nedir? sıradan bir cep telefonunu bu iş için kullanamaz mısın?
  • Ucuz 2. el telefonlardan bazıları işe yarayabilir. Bazı telefonlara kolayca komut gönderilebiliyor. Bunlar şimdiki piyasada hangi telefonlardır araştırmam lazım.

Ben Denizli'deyim. Anlaşırsak makina iskeletini göndereceksin değil mi?
  • ok.. gönderirim.. fakat yeni cihazlar alacağım ve 3-4 çeşit var.. genel yapı aynı fakat iskeletler farklı tabi.. en önemli mevzu doğru sonuç vermesi ve maliyetin minimun olması..
    bana maliyet analizi yapıp gönderirseniz memnum olurum..
  • Tamam. Önce telefon olayını araştırmam lazım. Yaygın bulunan ucuz bir telefon belirleyebilirsem tekrar konuşuruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Liu Kang

Tamam. Önce telefon olayını araştırmam lazım. Yaygın bulunan ucuz bir telefon belirleyebilirsem tekrar konuşuruz.

Ericsson T10, ikinci el. 20 YTL. Alt konnektörden AT komutları gönderebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 4 Ocak 2009; 16:12:15 >
  • Sağol Hazar. Ama artık ericson T10 gibi telefonlar piyasada kalmadı, var mı? Bence Nokia 3310 ile halledilir bu iş.
  • 3310 da kalmadı ona bakarsanız. Nokiaların FBUS MBUS meseleleri var, hiç bilmiyorum. Direk bağlanamıyor, arada birşeyler lazım diye biliyorum, zaten alt konnektörden değil, bataryanın arkasındaki bağlantı noktalarından bağlanıyor. Eriksoncuyum ben, onu bilirim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.