Şimdi Ara

SAYE 1 KASIM'DA GELİYORDU? (GÜNCEL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
3.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • önümüzdeki 100 yılda gelir. acele etmeyelim.

• +

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende bir soru sorayım bari. Yukarıda benim paylaştığım "Ethernet seviyesinde veri akış erişimi" ile "SAYE" farklı şeyler mi ? Belgede tam saye sistemine uygun kısımlar var çünkü. IPTV gibi.

SAYE 1 KASIM'DA GELİYORDU? (GÜNCEL)
  • UP

• ugur.kaydan@btk.gov.tr

hbasaran@btk.gov.tr

mileri@btk.gov.tr

mail atarak sorabilirsiniz kendilerine ama cevap vereceklerini bile sanmıyorum

• Mertcanoa kullanıcısına yanıt

email adresleri public paylaşıldıktan sonra okumuyorlar bile

• Türk Telekom "birlik olmalıyız" lafında gerçekten samimi ise bu SAYE modelini onaylar. Ama şu ülkedeki Türk firmalarına olan bakış açımı düzeltecek bir kurum bile yok, bundan sonra kendi adıma ben yerli malı almamaya çalışacağım. Kendi ülke vatandaşına değer vermeyen firmalarla hiç işim olmaz. Şuna bak ülkede düzgün iş yapan, bilgi veren kimse yok. Yazıklar olsun.
  • Benizakura kullanıcısına yanıt

Hocam yerli malı olan bir firma yok zaten ortaklık yapılarına bakarsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: naklov2129

email adresleri public paylaşıldıktan sonra okumuyorlar bile

Btk ya bir önerim vardı farklı bir konu ile alakalı rastgele btk görevlesine email attım cevap verdi konun kendisiyle alakası olmadığı hal de email i gerekli yere iletti, ardından ilgi kişilerin email adreslerini verdi :)) cevap veriyolar yani... Bir tek cevap vermeyen türktelekom international oldu bana :))

• Mertcanoa kullanıcısına yanıt

onlar uçuşlarda... bi yerleri arşa değiyor

bir kere görüşmüştüm... superonline'ın şebekesine eh işte birşeyler yapıyorlar felan demişti.

birkaç öneride bulundum.. sizin boyunuzu aşar bize karışmak dedi alper.guzel@turktelekomint.com

bana yaşadığın şehirde küçük ISP varsa onlarla görüş dedi ve engelledi

BTK cevap vermesine verir... Cumhurbaşkanı özel kaleminede ulaşıp olumlu cevap alabilirsiniz... ancak mesele şu önerileriniz gerçekleştiriliyor mu? Cevap evetse sizi tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 6 Aralık 2020; 17:33:47 >
  • Sahi SAYE ne oldu ?

• power-pc P kullanıcısına yanıt

1 yıl olacak nerdeyse ha gayret sene doluyor kaldı 99 sene SAYE 1 KASIM'DA GELİYORDU? (GÜNCEL) 

• Cevap vermiyorlar yahu cimere btk yazıyorum her ay görüş öneri şikayet

• Sahi SAYE ne oldu ? 200-500-1000 megabit paketlerin saye ile ilgisi yok SAYE devreye girerse fiber hat 40 gbit destekliyorsa 40 gbit down 40 gbit upload onu bile veren firmalar çıkacak

• Sahi SAYE ne oldu ?

• sahiden bunca zam geldi SAYE ne oldu?

• SAYE ne ola ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.