Şimdi Ara

Sayfa Kaydıkça İçerik Eklenmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Facebook youtube gibi sitelerde sayfayı aşağıya kaydırdıkça sayfaya içerik ekleniyor... Yani sayfa sayfa değilde tek sayfada db gönderileri( resim yazı vs... )çekiyor bunu nasıl yapabilirim kendi veb siteme....
    Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Bu gibi durumlarda ben genelde Wordpress'den yararlanıyorum.
    Eğer siteni henüz yapmamış isen şu ve benzeri temalar kurarak yapabilirsin.

Tema Demo 1

Tema Demo 2
  • siteyi yaptım.. ben kendi siteme böyle bişey yapmak isitiyorum..
  • javascript scroll işlemleri ile kontrol edeceksin php ile veri çekeceksin aslında çok basit bir uygulama arkadaşın örnekleri zaten tam sizin istediğiniz içerik değil. Sizin istediğiniz daha fazla içerik gösterme ama arkadaşın verdiği örnekler olan içerikleri js ile hide yapıp scroll aşağı kaydıkça show olması bu işlemler olurken animate ve transition metotları ile gösteriş katmak. Dediğim gibi js scroll işlmelerini araştırarak dinamik olarak php de veritabanı sorgusu yapacaksınız.
  • Tabiki sanırım istediği bu şekilde olsa gerek. Ancak ben arkadaşın ne seviyede bilgiye sahip olduğunu bilemediğimden bu şekilde öneri verdim
  • cevabım sizi eleştirmek için değildi soruyu soran arkadaşa daha doğru bilgi vermek içindi. Eğer istemeden size karşı bir kötü eleştiride bulunduysam özür dilerim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.