Şimdi Ara

Sayfada çalan şarkıyı nasıl kaydedebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Myspace adlı sitede sanatçılar bölümünde çalan bir parça kaydetmek istiyorum
    çalan bir parçayı aynı zamanda bilgisayarıma nasıl indirebilirim nasıl kaydedebilirim
    Böyle bir program varmıdır
    Konunun yeri yanlış olabilir yöneticilerden ricam konu taşınmasın bu bölüme katılım oranı yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gucci_34 -- 5 Nisan 2008; 20:25:17 >

• şu şarkının olduğu link ver bir bakalım
  • İnternet Download Manager ( idman ) yükleyin bilgisayarınıza. Siteyi açtığınız zaman direk olarak indirme uyarısı geliyor

Ben denedim.. Saygılar.
  • Maksadım sayfada çalan şarkıyı direk mp3 e dönüştürmek ve kaydetmek sanırım bu program farklı bir olay ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: gucci_34

Maksadım sayfada çalan şarkıyı direk mp3 e dönüştürmek ve kaydetmek sanırım bu program farklı bir olay ???

Siz programı kurun ve siteye girin. Direk mp3 olarak indiricek..!
  • kardeş sunu detaylı bir tarfi edersen minnettar kalırım
    şimdi parçayı dinlerken ne yapmam lazım
  • tamam zaten idm (internet download manager) sayfa açılır açılmaz bi uyarı vericek..sayfada çalınan şarkıyı indirmeni isteyip istemediğini sorcak...artık o sayfadayı şarkının uzantısının mp3 olup olmadığını şarkıyı indirdikten sonra bakarsın...yada idm indirme penceresi açılırken indirilecek dosyanın hangi uzantıda olduğunu da söyler...
  • kardeşler allah sizden razı olsun sorunsuz kurdum ve hallettim müthiş bir program bu sagolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: gucci_34

kardeşler allah sizden razı olsun sorunsuz kurdum ve hallettim müthiş bir program bu sagolun

• quote:

Orjinalden alıntı: webkurdu47

tamam zaten idm (internet download manager) sayfa açılır açılmaz bi uyarı vericek..sayfada çalınan şarkıyı indirmeni isteyip istemediğini sorcak...artık o sayfadayı şarkının uzantısının mp3 olup olmadığını şarkıyı indirdikten sonra bakarsın...yada idm indirme penceresi açılırken indirilecek dosyanın hangi uzantıda olduğunu da söyler...

bende yarın indireyim arşive koyalım sağol ayrıca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.