Şimdi Ara

sayfama iletişim formu için yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sayfama basit bir iletişim formu koymak istiyorum üyelik gerektirmeyen yani bütün ziyaretçilerin rahatca bana ulaşmaları için.Bu konuda yardıma ihtiyacım var acilen.iletişim formunda adı,soyadı+şehir+telefon+cep telefon+mail adresi+mesaj kısmından oluşan bir iletişim forumu.ayrıca flood saldırısına karşı güvenlik numarası olursa da fena olmayacak.
    Veri tabanı oluşturmam gerekecek ama bunu istemiyorum iletişim formu direk bilgilerini mail adresime atsa olmazmı ....!

Bunun için ne yapmam gerekiyor ne öğrenmem gerekiyor bana cevaplarsanız çok sevinirim..

saygılar....

• asp yada php istediğine göre FORMMAİL die aratman yeterli.

sana bi tane adres verem

http://www.scriptci.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=220

burdan indirebilirsin çok basit tam istediğin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobin

asp yada php istediğine göre FORMMAİL die aratman yeterli.

sana bi tane adres verem

http://www.scriptci.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=220

burdan indirebilirsin çok basit tam istediğin gibi
    Deniyorum kardeşim çok saol....
  • quote:

Orijinalden alıntı: carizmax

Deniyorum kardeşim çok saol....

Alıntıları Göster
    Kardeşim indirdim ve config.php dosyasının içindeki mail adrese kendi mail edresimi yazdım ve kaydettim.ama çalışmadı ve ayıca bu forma telefon numarası ve adres ekleyebilrmiyim.yardımcı olursan gerçekten sevinirim.

cevap bekliyorum ...!!

saygılar...
  • quote:

Kardeşim indirdim ve config.php dosyasının içindeki mail adrese kendi mail edresimi yazdım ve kaydettim.ama çalışmadı ve ayıca bu forma telefon numarası ve adres ekleyebilrmiyim.yardımcı olursan gerçekten sevinirim.

cevap bekliyorum ...!!

saygılar...

Alıntıları Göster
    şimdi hostun linux tur sanırım(değilse sana asp li script yolliyim onu bi öğrende) şimdi bütün dosyaları sitene at sonra config.php yi aç sadece tırnak arasına mail adresini yazman yeterli.
  • quote:

şimdi hostun linux tur sanırım(değilse sana asp li script yolliyim onu bi öğrende) şimdi bütün dosyaları sitene at sonra config.php yi aç sadece tırnak arasına mail adresini yazman yeterli.

Alıntıları Göster
    DOSTUM bak istersen ekledim config.php içindeki yere kendi mail adresimi yazdım herhangi bir yerden alınmış olabilir dimi.mesajınız gönderilmiştir teşekür ederiz felan bişler diyo ama mailime girip baktığımda gelen hiç biş yok.

http://www.dan-x-man.net/form.php

hostum linux.

yardımlarını bekliyorum öok az birşey kaldı.

cevap bekliyorum...
    SaYGılaR...!!!

• quote:

DOSTUM bak istersen ekledim config.php içindeki yere kendi mail adresimi yazdım herhangi bir yerden alınmış olabilir dimi.mesajınız gönderilmiştir teşekür ederiz felan bişler diyo ama mailime girip baktığımda gelen hiç biş yok.

http://www.dan-x-man.net/form.php

hostum linux.

yardımlarını bekliyorum öok az birşey kaldı.

cevap bekliyorum...
    SaYGılaR...!!!

Alıntıları Göster
    Dostum çalıştırdım eyvalah çok saol.

saygılar saygılar saygılar.... hocam !!!

• quote:

Dostum çalıştırdım eyvalah çok saol.

saygılar saygılar saygılar.... hocam !!!

Alıntıları Göster
    Hoca son bişi daha ben buna adres+telefon+cep telefon+şehir bilgileri içinde ilave kullanabilrmiyim.ve nasıl yapmama gerekiyor..
  • quote:

Hoca son bişi daha ben buna adres+telefon+cep telefon+şehir bilgileri içinde ilave kullanabilrmiyim.ve nasıl yapmama gerekiyor..

Alıntıları Göster
    eger zamanın varsa sana 2 gün sonra yapim el altında pc im yok sorun oluyorda eve gidince ben sana ekleeyip gönderirim
  • quote:

eger zamanın varsa sana 2 gün sonra yapim el altında pc im yok sorun oluyorda eve gidince ben sana ekleeyip gönderirim

Alıntıları Göster
    EYVALLAH HOCA SAOLASIN BEN EKLEMEYE ÇALIŞTIM FORUMDA GÖZÜKÜYOR AMA MAİL GÖNDERİLDİĞİNDE GELEN MALİN İÇİRİĞİNDE EKLEDİKLERİM GÖZÜKMÜYOR BİRYERDE DAHA KOMUT YAZMAM GEREKECEK AMA ANLAMIYORUM EĞER YARDIMCI OLURDA GÖNDERİRSEN ALAH SENDEN RAZI OLSUN BAŞKA NE DİYEBİLİRMKİ.

YARDIMLARINI BEKLİYORUM HOCA...!!

SAYGILAR
  • quote:

EYVALLAH HOCA SAOLASIN BEN EKLEMEYE ÇALIŞTIM FORUMDA GÖZÜKÜYOR AMA MAİL GÖNDERİLDİĞİNDE GELEN MALİN İÇİRİĞİNDE EKLEDİKLERİM GÖZÜKMÜYOR BİRYERDE DAHA KOMUT YAZMAM GEREKECEK AMA ANLAMIYORUM EĞER YARDIMCI OLURDA GÖNDERİRSEN ALAH SENDEN RAZI OLSUN BAŞKA NE DİYEBİLİRMKİ.

YARDIMLARINI BEKLİYORUM HOCA...!!

SAYGILAR

Alıntıları Göster

form.php bu

<p>Site İletişim.</p>
    <form action="sendmail.php" method=POST>
    <table width=100%>
    <tr><td align=right>İsim:</td>
    <td align=left><input type=text name=f_name size=30></td></tr>

<tr><td align=right>Soyad:</td>
    <td align=left><input type=text name=f_sname size=30></td></tr>

<tr><td align=right>Şehir:</td>
    <td align=left><input type=text name=f_sehir size=30></td></tr>

<tr><td align=right>Cep Numarası:</td>
    <td align=left><input type=text name=f_cep size=30></td></tr>

<tr><td align=right>E-mail:</td>
    <td align=left><input type=text name=f_mail size=30></td></tr>

<tr><td align=right>Mesaj:</td>
    <td align=left><textarea cols=40 rows=5 name=f_message></textarea></td></tr>
    </table>
    <input type=submit value="Mail Gönder">
    </form>

buda sendmail.php

<?
    include "config.php";
    if ($f_name <> "" and $f_sname <> "" and $f_sehir <> "" and $f_cep <> "" and $f_mail <> "" and $f_message <> "") {
    mail("$email", "$subject", "From: $f_name\nMail: $f_mail\nMessage:\n\n$f_message");
    $msg = "Mesajınız Başarılı Bir Şekilde Gönderildi, Teşekkürler.";
    } else {
    $msg = "All fields are required, push the back button to fill out the rest.";
    }
    ?>
    <p><? echo $msg; ?></p>

bunları senin kinin yerine yapıştır olur

• quote:

form.php bu

<p>Site İletişim.</p>
    <form action="sendmail.php" method=POST>
    <table width=100%>
    <tr><td align=right>İsim:</td>
    <td align=left><input type=text name=f_name size=30></td></tr>

<tr><td align=right>Soyad:</td>
    <td align=left><input type=text name=f_sname size=30></td></tr>

<tr><td align=right>Şehir:</td>
    <td align=left><input type=text name=f_sehir size=30></td></tr>

<tr><td align=right>Cep Numarası:</td>
    <td align=left><input type=text name=f_cep size=30></td></tr>

<tr><td align=right>E-mail:</td>
    <td align=left><input type=text name=f_mail size=30></td></tr>

<tr><td align=right>Mesaj:</td>
    <td align=left><textarea cols=40 rows=5 name=f_message></textarea></td></tr>
    </table>
    <input type=submit value="Mail Gönder">
    </form>

buda sendmail.php

<?
    include "config.php";
    if ($f_name <> "" and $f_sname <> "" and $f_sehir <> "" and $f_cep <> "" and $f_mail <> "" and $f_message <> "") {
    mail("$email", "$subject", "From: $f_name\nMail: $f_mail\nMessage:\n\n$f_message");
    } else {
    }
    ?>
    <p><? echo $msg; ?></p>

bunları senin kinin yerine yapıştır olur

Alıntıları Göster
    hoca eyvallah daha şimdi girebildim benim pc çökmüştüde biraz geç oldu geri dönmem.şimdi deniyorum...

• quote:

Alıntıları Göster
    kardeşim kodlarda bir problem var galiba yine eskisi gibi gönderiyor ama dediğim gibi şehir telefon cep soyad kısımları mailde gözükmüyor..bir yerlerde hata var ama bilmiyorum..bir kontrol edersen sevinirim uğraştığın için gerçkten soal...

Saygılar...
  • quote:

kardeşim kodlarda bir problem var galiba yine eskisi gibi gönderiyor ama dediğim gibi şehir telefon cep soyad kısımları mailde gözükmüyor..bir yerlerde hata var ama bilmiyorum..bir kontrol edersen sevinirim uğraştığın için gerçkten soal...

Saygılar...

Alıntıları Göster
    sendemail kodlarını şu şekilde düzelttim

<?
    include "config.php";
    mail("$email", "$subject", "From: $f_name\nMail: $f_mail\ncep: $f_cep\nsehir: $f_sehir\nsoyadi: $f_sname\nMessage:\n\n$f_message");
    } else {
    }
    ?>
    <p><? echo $msg; ?></p>

çok güzel yapmışsın dostum ama küçük bir yeri gözden kaçırmışsın.ben hiç anlamıyordum php kodlarından senin sayende çok şey öğrendim ve kendimde bişiler yapabiliyormuşum bunu gördüm.düzeltme yaptığım yer şurasıydı :

"From: $f_name\nMail: $f_mail\ncep: $f_cep\nsehir: $f_sehir\nsoyadi: $f_sname\nMessage:\n\n$f_message");

Şimdi çatır çatır çalışıyor her şey için çok saol dostum.Sen olmasaydın çok zorlanacaktım..
    Benimde bir yardımım olabilirse sana çok sevinirim.

saygılar... Hocam!!

• quote:

sendemail kodlarını şu şekilde düzelttim

<?
    include "config.php";
    mail("$email", "$subject", "From: $f_name\nMail: $f_mail\ncep: $f_cep\nsehir: $f_sehir\nsoyadi: $f_sname\nMessage:\n\n$f_message");
    } else {
    }
    ?>
    <p><? echo $msg; ?></p>

çok güzel yapmışsın dostum ama küçük bir yeri gözden kaçırmışsın.ben hiç anlamıyordum php kodlarından senin sayende çok şey öğrendim ve kendimde bişiler yapabiliyormuşum bunu gördüm.düzeltme yaptığım yer şurasıydı :

"From: $f_name\nMail: $f_mail\ncep: $f_cep\nsehir: $f_sehir\nsoyadi: $f_sname\nMessage:\n\n$f_message");

Şimdi çatır çatır çalışıyor her şey için çok saol dostum.Sen olmasaydın çok zorlanacaktım..
    Benimde bir yardımım olabilirse sana çok sevinirim.

saygılar... Hocam!!

Alıntıları Göster
    Tobin neden uzaklaştırıldı web sayfasını satmak istediği içinmi...ilginç

Üzüldüm...

• quote:

Tobin neden uzaklaştırıldı web sayfasını satmak istediği içinmi...ilginç

Üzüldüm...

Alıntıları Göster
    Peki bu güzel formmaildeki Türkçe karakterlerin görünmemesi sorununu nasıl çözebiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77

Peki bu güzel formmaildeki Türkçe karakterlerin görünmemesi sorununu nasıl çözebiliriz ?

Alıntıları Göster
    bu olayı frontpage de nasıl yapabılırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİMBA

bu olayı frontpage de nasıl yapabılırım..

Alıntıları Göster
    FrontPage ile ben de denedim ama olmuyor, dreamweaverle oynamak lazım üstünde.. Ama bu Türkçe karaktarleri göstermemesi sorununu nasıl halledeceğiz, yok mu bir fikri olan ?
  • quote:

FrontPage ile ben de denedim ama olmuyor, dreamweaverle oynamak lazım üstünde.. Ama bu Türkçe karaktarleri göstermemesi sorununu nasıl halledeceğiz, yok mu bir fikri olan ?

Alıntıları Göster
    Yok mu hiç fikri olan ?
  • quote:

Yok mu hiç fikri olan ?

Alıntıları Göster
    arkdaşalar front page de düzenliyebilrsiniz.kodları html sayfanızın içine yağıştırın ve normal izleme modunda sayfaya gelin front page bunu düzenleme imkanını size veriyor ben değiştirerek çok güzel bir forum ortaya çıkardım.yardım edebileceğim konuvarsa sorabilirsiniz...

Saygılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.