Şimdi Ara

SAYGISIZ GENÇLİK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: noob01

quote:

Orjinalden alıntı: diablo1907

quote:

okul hayatım boyunca bıze laubali şekilde yaklaşan öğretmenleri hep sevdım cunku derslerı cok makara gecıyordu mezun oldum uzun yıllar gectı su anda sevdıgım öğretmenlerin yüzünü görmüyorum zıyarteıne gitmiyorum çünkü onlara saygı duymuyorum
    ilkokul öğretmenim ve orta okulda Turgut bey vardı sabah aksam sopasını yerdım okul zamanında hiç sevmezdım ama şu an her zaman zıyartelerıne giderım ve ıkısınıde cok sevıyorum hatta ve her zaman zıyaretıne giderim anamdan babamdan sonra dısıplını onlardan öğrendım

ilk okulda sopaya karsiyim..bunu yapan sopasizda yapiyor tabiikide..
    cocugu sindiriyorlar...cocugun ozguvenini aliyorlar..cocugu bastiriyorlar..

agac yasken egılır ben sonuna kadar desteklıyorum hakedenı döveceksin etrafındakı genclıgın halıne bak % 90 ı serseri ben o zamanlar dayak yedım ama hıc bı seklıde kaybettıgım bi şey olmadı hatta daha fazla kazandıgımı düşünüyorum su an işim gereği kenar bı mahallede oturuyorum 0 bi araba aldım 2 ay oldu egıtımsız sorumsuz terbıyesız genclık hurdaya cevırdı sence bunlar neyı hakedıyor

o konuda haklisin abi...
    oyle genclere cocuklara bende cok sinirleniyorum...oylelerine en ala cezalar verilmeli..
    fakat benim ilkokul ogretmenim beni cok bastirdi...sebepsiz yere cok bastirdi...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: diablo1907

quote:

okul hayatım boyunca bıze laubali şekilde yaklaşan öğretmenleri hep sevdım cunku derslerı cok makara gecıyordu mezun oldum uzun yıllar gectı su anda sevdıgım öğretmenlerin yüzünü görmüyorum zıyarteıne gitmiyorum çünkü onlara saygı duymuyorum
    ilkokul öğretmenim ve orta okulda Turgut bey vardı sabah aksam sopasını yerdım okul zamanında hiç sevmezdım ama şu an her zaman zıyartelerıne giderım ve ıkısınıde cok sevıyorum hatta ve her zaman zıyaretıne giderim anamdan babamdan sonra dısıplını onlardan öğrendım

ilk okulda sopaya karsiyim..bunu yapan sopasizda yapiyor tabiikide..
    cocugu sindiriyorlar...cocugun ozguvenini aliyorlar..cocugu bastiriyorlar..

agac yasken egılır ben sonuna kadar desteklıyorum hakedenı döveceksin etrafındakı genclıgın halıne bak % 90 ı serseri ben o zamanlar dayak yedım ama hıc bı seklıde kaybettıgım bi şey olmadı hatta daha fazla kazandıgımı düşünüyorum su an işim gereği kenar bı mahallede oturuyorum 0 bi araba aldım 2 ay oldu egıtımsız sorumsuz terbıyesız genclık hurdaya cevırdı sence bunlar neyı hakedıyor

Katılıyorum;disiplinsizlik ve diğer unsurlar yüzünden etraf bunlar gibi kendini birşey zanneden serserilerle doldu.Zamanında yaptıklarının karşılığını hiç ödemedikleri için şimdi,bana kimse birşey yapamaz cesareti ile her pisliği yapıyorlar.Bu herfler bu noktadan sonra anca hayatının dayağını yedikten sonra adam olur o da meçhul tabi..Böyle tipleri ciddi ciddi dövmek istiyorum fakat sürüyle dolaşıyor serseri işsiz güçsüz köpekler..Ayrıca sokakta kızlara sataşan modelleri yok mu,onları resmen parçalayasım geliyor.

• ulan herkes terbiyeli olmuş forumda.. bunların hepsi eğitimsiz kapıcı çocukları esenler,bayrampaşa,kağıthane,dudullu,fikirtepe çocukları bunlar bütün türkiye'ye nasıl mal edebiliyosunuz?? cahil topluluk
  • dayak atmada bazı arkadaşların üstüne yok siz kendi çocuklarınızı dövün ben yüzlerce daya yiyip gene adam olamamış insanlar tanıyorum bu işin dayakla alakası yok anne ,baba, ve iyi bir ögretmen

buradaki az bir videodan ne çıkardıysa bazı arkadaşlar ögretmene kabahat bulmuşlar ögretmen iyi davranıyor diye başınamı çıkmamız lazım biz önce kendimize bakalım
  • Burada öğretmen bence gerçekten haksız.. Öğrencilerde adam değil ama yapıyolar iyi yapıyolar hemde..

• insan ziyanları bunlar
  • aslında bu tür durumlarda tek bi suçlu aramak yanlış olur. şuçlu aramak boşuna zaman kaybı. ilköğretimden buyana başlayan çürümenin belirtisi bunlar. sistem kayık bi kere. orada şımarıklık yapan öğrenciler üniversiteden umudu kesmiş belli. geleceğinden de umudu kesmiş. eğer bir genç gelecek kaygısı taşırsa, geleceğinden umutlu olmazsa bu tür davranışlarda bulunur elbet.

hocaya saygılı olsam ne olmasam ne, üniversiteye girsem ne girmesem ne şeklinde düşünen öğrenciler çoğaldı. nasıl çoğlamazki? üniversiteye girip mezun olanlar işsiz oluyor. bi futbolcu milyonları cebe atıyor, ajdar çıkıyor on bin dolar almadan sahneye çıkmam diyor, sesi bozuk, tipi bozuk, dötü bozuk adamlar paraya para demiyorlar. hal böyle olunca kendilerini hapiste hisseden gençlik zıvanadan çıkıyor. aslında oradaki öğrencilerin bu hareketi içlerinde var olan kaygıyı bastırma stratejisinden başka birşey değil. burada okuyorum okusamda bi mok olamayacağım diye düşünüyorlar ve bu durum bilinçaltından davranışa yansıyor.

ya o hocaya ne demeli? hocalarda bu kayık sistemin bi parçası. vazifemi yaparım maaşımı kaparım diyorlar. onlarda kendilerince haklı görünüyor. bu ülkede eğitim sisteminin ilköğretimden değil anaokullarından başlayarak baştan aşağıya yeniden yapılandırılması lazım. sorumluluk alan, bilgiyi ezberlemeyen onu kullanan bireyler yetiştirmek lazım. ayrıca ailelerede çok iş düşüyor. çocuk doğurmak ve onu beslemekle anne baba olunmuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: green_full

meb utansın ne diyim

bakanlık değil

BAKAN UTANSIN.

önce anne baba terbiyesi lazım bunlara ondan sonra gerisi gelir zaten.....
  • bazı insanlar terbiyesizlik yapmayı marifet sayıyor. insanların birbirlerine saygısı zaten kalmadı. şımarıklık laubalilik terbiyesizlik küstahlık saygısızlık televizyonlardan sokağa taştı.
  • burda aslinda ögrenciden cok ögretmenın sucu var. ögrenciyi cok şımartmiş ve ses cikartamiyor.
    belki hoca'da suclu ama genc bi adamın büyügüyle böyle konusmasi cok yanliş.
  • quote:

İlkokul değiLde , ben Lisede dayak yedim baya. Ama Lisedeki dediğin gibi LaubaLi şekiLde yakLaşan hocaLarın hiçbirini hatırLamam şimdi ama dayak yedikLerimi hatırLarım çünkü gerçekten adam oLmamız için bazı şeyLer yaptıkLarını biLiyorum. ( Tabii stres atmak için döven kişiLerden bahsetmiyorum ) OnLarın bize kattıkLarı çok başka. Şu dönemde öğrenciye taviz verdinmi başına çıkarLar kime verirsen ver çok fazLası öyLedir. Kimseye taviz vermicen başından koycaksın tavrını.

• Öğretmene suçlumu suçsuzmu kararını burda veremezsiniz arkadaşlar.Öğretmen camiasında çok bulundum.Çocuga bağırdı diye çıkışta bıçak çekilen.Okuluna silahla giren öğrenciler biliyorum.Belkide bu öğretmenin ses çıkartmaması bu yüzdendir.
    Şirinevlerde oturuyorum.Şahsen bizim buralar ve soğanlıya doğru bu olaylar çok yaşanmıştır.Kimse kalkıp aksini idda etmesin.

Öğrenciler suçlu mu bununda kararını veremeyiz ailesi çevre gördükleri vs vs sonuçta bunlar bu hale getirdi onları.Tamam benimde çevrem kötüydü ben böyle şey yapmadım demeyin çünkü herkes bir değil.

Asıl suçlu sistemi bu hale getiren.Aklınıza kim geliyorsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

bazı insanlar terbiyesizlik yapmayı marifet sayıyor. insanların birbirlerine saygısı zaten kalmadı. şımarıklık laubalilik terbiyesizlik küstahlık saygısızlık televizyonlardan sokağa taştı.

evet bu tür ögrencileri okulda ebedi atacaksınki digerlerine ders olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: roro

ulan herkes terbiyeli olmuş forumda.. bunların hepsi eğitimsiz kapıcı çocukları esenler,bayrampaşa,kağıthane,dudullu,fikirtepe çocukları bunlar bütün türkiye'ye nasıl mal edebiliyosunuz?? cahil topluluk

Her okulda var böyle sadece p..lik yapmak için okuyanlar...
    Youtubeye yaz saygın birçok okulun ismini böyle öğrencilerinin videolarını görürsün.

• quote:

ulan herkes terbiyeli olmuş forumda.. bunların hepsi eğitimsiz kapıcı çocukları esenler,bayrampaşa,kağıthane,dudullu,fikirtepe çocukları bunlar bütün türkiye'ye nasıl mal edebiliyosunuz?? cahil topluluk

sen de pek terbiyeli bir yazı yazmamışsın. mahalle kabadayısı uslubuyla cümleye başlamışsın. şımarıkça da bitirmişsin...

• quote:

dudullu kısmına değinmek istiyorum....Kardeş gerçekten doğru söylüyorsun...Bizim orta okul ve lisede şerefsizler utanmadan öğretmenini dövecekler şerefsiz hayvanlar...Ama bazılarının okul bittikten sonra ah keşke bunları yapmasaydım diyenleri gördüm gerçekten orta okul ve lise benim için tam bir felaket içinde geçti....

• Videonun gösterimden kaldırılması için şikayet ettim ancak kaldırılmamış. Nekadar çok şikayet edilirse okadar çabuk kaldırılır.

Video altındaki Inappropriate 'e tıklayıp Hate speech seçin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: green_full

meb utansın ne diyim

bakanlık değil

BAKAN UTANSIN.

ne alaka ?

öğretmenlerin sınavla işe alındıklarını biliyosundur umarım
  • Bunlar şerefsiz.ma suç ailelerinde de var biz eskiden hocalarımızdan korkardık çünkü ben hocama karşı bir terbiyesizlik etsem babam beni parçalardı eskiyle yeni arasında ne değiştiki eğitim sistemi o zamanda kötüydü şimdide kötü,değişen aile yapısı sen çocuğuna saygıyı öğretemezsen sonuç bu olur bu çocuklar kesin evde anne babalarına ve büyüklerinede aynı tavırda konuşuyorlardır baksanıza ağız ağız değil kenef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanoral -- 1 Şubat 2007; 9:04:48 >
  • quote:

İnsanları hakir görmek çok yanlış.
    Eğitimsiz kapıcı çocukları demişsin adam kapıcılık yaparak evini geçindiriyor senin kasdettiğine bak Bu zamanda bu görüntülerde ki gibi harekatleri sadece gelir seviyesi düşük bahsettiğin semtlerde yaşayanlar yapmıyor zengin efendi saygın bilinen ailelerin de çocukları çok daha arkasına güvenerek yapıyor bunları.Millet bir lokma ekmeği nasıl kazanıyor bir bilgin var mı ?

Not: Ankara'da yaşamaktayım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.