Bildirim
SAYGISIZ GENÇLİK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
öğretmen kendinde saygı uyandıramamış . öğrenciler çok terbiyesiz saygısız aile terbiyesi almamış. öğretmen maaşları çok az şudur budur deniliyor bundan 50 - 60 yıl önce öğretmenler trilyonlar mı kazanıyordu? herşeyi maddi değer biçerse insanlar ne etik değerler kalır ne ahlak kalır ne saygı kalır ortada. -
öğretmende zaten anladınız sizquote:
Orijinalden alıntı: birdy
öğretmen kendinde saygı uyandıramamış . öğrenciler çok terbiyesiz saygısız aile terbiyesi almamış. öğretmen maaşları çok az şudur budur deniliyor bundan 50 - 60 yıl önce öğretmenler trilyonlar mı kazanıyordu? herşeyi maddi değer biçerse insanlar ne etik değerler kalır ne ahlak kalır ne saygı kalır ortada. -
boyle ogretmenler oldugu surece bu dengesizler bu halde olur...quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
öğretmende zaten anladınız siz
Alıntıları Göster
disiplin herseyin basi...tabiikide aileside okuz olursa insanin boyle olur...ama o disiplini hoca da saglayabilir..
video yu sikayet edinde hoca daha fazla rezil olmasin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: birdy
öğretmen kendinde saygı uyandıramamış . öğrenciler çok terbiyesiz saygısız aile terbiyesi almamış. öğretmen maaşları çok az şudur budur deniliyor bundan 50 - 60 yıl önce öğretmenler trilyonlar mı kazanıyordu? herşeyi maddi değer biçerse insanlar ne etik değerler kalır ne ahlak kalır ne saygı kalır ortada.quote:
Orjinalden alıntı: birdy
öğretmen kendinde saygı uyandıramamış . öğrenciler çok terbiyesiz saygısız aile terbiyesi almamış. öğretmen maaşları çok az şudur budur deniliyor bundan 50 - 60 yıl önce öğretmenler trilyonlar mı kazanıyordu? herşeyi maddi değer biçerse insanlar ne etik değerler kalır ne ahlak kalır ne saygı kalır ortada.
Haklısın
ama
asıl mesele öğretmenlik mesleğinin son zamanlardaki imajı
Düşünsenize eskiden toplum tarafından fikri mutlaka alınan, vardır bir bildiği denilen, peygamber mesleği yapıyor denilen öğretmenlik
bugün üniversiteye hazırlanan gerizekalı çocuğun babası tarafından söylenen şu cümle ile tanımlanıyor
bizim oğlanın kafası çalışmaz, mühendislik felan alamazda BARİ öğretmen olsa
bugün eğitim kadroları genelde BARİ öğretmenlerle dolmaya başlandı
MEB in getirdiği yönetmeliklede öğretmende yetki bırakılmadı
bunlar sadece olayın öğretmen boyutundan bir iki bakış
oradaki öğrencilere ise ben bişey demeyeceğim, siz ne demek istediğimi anladınız
-
suçlar %50 %50 bence genel olarak söylüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 27 Ocak 2007; 15:31:21 > -
bunlarda ben ADAMIM diye geziyorlardır şimdi. ZAVALLILAR! Egosunu insanların iyi niyetini kullanarak tatmin etmeye çalışan insan kırıntıları! -
quote:
Orijinalden alıntı: ß.m.Ø
bunlarda ben ADAMIM diye geziyorlardır şimdi. ZAVALLILAR! Egosunu insanların iyi niyetini kullanarak tatmin etmeye çalışan insan kırıntıları!quote:
Orjinalden alıntı: NoVaRiX
bunlarda ben ADAMIM diye geziyorlardır şimdi. ZAVALLILAR! Egosunu insanların iyi niyetini kullanarak tatmin etmeye çalışan insan kırıntıları!
bu yazı mükemmel işte bu arkadaş ne yazsa iyi yazıyor arkadaşım her yazınız mükemmel buranın en kültürlü kiilerinden birisiniz
-
meb utansın ne diyimquote:
Orijinalden alıntı: ß.m.Ø
bunlarda ben ADAMIM diye geziyorlardır şimdi. ZAVALLILAR! Egosunu insanların iyi niyetini kullanarak tatmin etmeye çalışan insan kırıntıları!
bakanlık değil
BAKAN UTANSIN. -
quote:
Orijinalden alıntı: birahalasoguk
meb utansın ne diyim
bakanlık değil
BAKAN UTANSIN.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: green_full
meb utansın ne diyim
bakanlık değil
BAKAN UTANSIN.
MEB Mİ EMRETTİ HOCAYA BOYLE EZİL DİYE!!? -
bu itleri okutanlarda kabahatquote:
Orijinalden alıntı: diablo1907quote:
meb utansın ne diyim
bakanlık değil
BAKAN UTANSIN.
MEB Mİ EMRETTİ HOCAYA BOYLE EZİL DİYE!!?
Alıntıları Göster
ohh be rahatladım..yorup yaptım konularına..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 27 Ocak 2007; 15:49:12 >
-
quote:
meb utansın ne diyim
bakanlık değil
BAKAN UTANSIN.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: diablo1907
quote:
meb utansın ne diyim
bakanlık değil
BAKAN UTANSIN.
öğretmenliğin değeri için diyorum ben
olur olmaz her önüne geleni öğretmen yapıyor. iş bulamayan öğretmenliğe sığınıyor.
-
işte disiplinin olmadıı yerde bunlar olur sadece mutlak disiplin hepsi buquote:
Orijinalden alıntı: birahalasogukquote:
quote:
meb utansın ne diyim
bakanlık değil
BAKAN UTANSIN.
öğretmenliğin değeri için diyorum ben
olur olmaz her önüne geleni öğretmen yapıyor. iş bulamayan öğretmenliğe sığınıyor.
Alıntıları Göster
-
Yazık vallahi, bu çocuklardan vatana ne fayda gelir ki Saygısız, terbiyesizlerquote:
Orijinalden alıntı: psiko büşra
işte disiplinin olmadıı yerde bunlar olur sadece mutlak disiplin hepsi bu
Alıntıları Göster -
kararımı değiştirdim:quote:
Orijinalden alıntı: psiko büşra
işte disiplinin olmadıı yerde bunlar olur sadece mutlak disiplin hepsi bu
Alıntıları Göster
%100 haklı öğrenciler.
böyle hocaya böyle öğrenciler az bile. kadın resmen taviz veriyo hiç biley yapmıyo ee öğrenciler naapsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetUsHuntY4rr -- 27 Ocak 2007; 16:27:17 > -
Böyke zibidiler yüzünden bütün gençliğin adı saygısıza çıkıyo... Yazık...quote:
Orijinalden alıntı: LetUsHuntY4rr
kararımı değiştirdim:
%100 haklı öğrenciler.
böyle hocaya böyle öğrenciler az bile. kadın resmen taviz veriyo hiç biley yapmıyo ee öğrenciler naapsın
Alıntıları Göster -
okul hayatım boyunca bıze laubali şekilde yaklaşan öğretmenleri hep sevdım cunku derslerı cok makara gecıyordu mezun oldum uzun yıllar gectı su anda sevdıgım öğretmenlerin yüzünü görmüyorum zıyarteıne gitmiyorum çünkü onlara saygı duymuyorumquote:
Orijinalden alıntı: Time2Die
Böyke zibidiler yüzünden bütün gençliğin adı saygısıza çıkıyo... Yazık...
Alıntıları Göster
ilkokul öğretmenim ve orta okulda Turgut bey vardı sabah aksam sopasını yerdım okul zamanında hiç sevmezdım ama şu an her zaman zıyartelerıne giderım ve ıkısınıde cok sevıyorum hatta ve her zaman zıyaretıne giderim anamdan babamdan sonra dısıplını onlardan öğrendım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Brunhild
okul hayatım boyunca bıze laubali şekilde yaklaşan öğretmenleri hep sevdım cunku derslerı cok makara gecıyordu mezun oldum uzun yıllar gectı su anda sevdıgım öğretmenlerin yüzünü görmüyorum zıyarteıne gitmiyorum çünkü onlara saygı duymuyorum
ilkokul öğretmenim ve orta okulda Turgut bey vardı sabah aksam sopasını yerdım okul zamanında hiç sevmezdım ama şu an her zaman zıyartelerıne giderım ve ıkısınıde cok sevıyorum hatta ve her zaman zıyaretıne giderim anamdan babamdan sonra dısıplını onlardan öğrendım
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: noob01
okul hayatım boyunca bıze laubali şekilde yaklaşan öğretmenleri hep sevdım cunku derslerı cok makara gecıyordu mezun oldum uzun yıllar gectı su anda sevdıgım öğretmenlerin yüzünü görmüyorum zıyarteıne gitmiyorum çünkü onlara saygı duymuyorum
ilk okulda sopaya karsiyim..bunu yapan sopasizda yapiyor tabiikide..
cocugu sindiriyorlar...cocugun ozguvenini aliyorlar..cocugu bastiriyorlar..
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
quote:
agac yasken egılır ben sonuna kadar desteklıyorum hakedenı döveceksin etrafındakı genclıgın halıne bak % 90 ı serseri ben o zamanlar dayak yedım ama hıc bı seklıde kaybettıgım bi şey olmadı hatta daha fazla kazandıgımı düşünüyorum su an işim gereği kenar bı mahallede oturuyorum 0 bi araba aldım 2 ay oldu egıtımsız sorumsuz terbıyesız genclık hurdaya cevırdı sence bunlar neyı hakedıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Brunhildquote:
quote:
agac yasken egılır ben sonuna kadar desteklıyorum hakedenı döveceksin etrafındakı genclıgın halıne bak % 90 ı serseri ben o zamanlar dayak yedım ama hıc bı seklıde kaybettıgım bi şey olmadı hatta daha fazla kazandıgımı düşünüyorum su an işim gereği kenar bı mahallede oturuyorum 0 bi araba aldım 2 ay oldu egıtımsız sorumsuz terbıyesız genclık hurdaya cevırdı sence bunlar neyı hakedıyor
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- gizem akrostiş
- ilaçlı mr çektirenler yorumları
- telefonu kapatırken söylenen sözler
- silah fabrikası açma şartları
- parfüm baş ağrısı yapar mı
- exxen filmleri
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X