Şimdi Ara

Sayılı Günlerde Başarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size birkaç sorum olucak konuya direkt olarak giriyorum kusuruma bakmayın.

Bildiğiniz üzere sınava yaklasık 25 gün kaldı ve benim netlerim oldukça ( kötü hedefim için ) şu kalan günlerde sıkı bir çalışmayla - bundan kastım 5 saat uyku gerisi tamamen ders - netler artabilir mi ? Çünkü eğer ygs de 420 puan ( yaklaşık 120-130) net görmezsem bırakmayı düşünüyorum.Ayrıca matematikte lys de çok iyiyim ama fen kötü.

Türkçe: 33-38
    Mat : 29-33
    Sosyal : 17-26
    Fen:17-22

Benim amacım feni +30 yapmak üzerine sizce başarılabilir mi bu ?

• Inanmakla baslıyor her sey ınanırsan neden olmasın?Yanlıs yaptıgın konuları analız et ve ustune gıt. Hemen sımdı basla yarından ıtıbaren eksıklerını hallet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor bence ama imkansız değil tabii ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu sadece deneyince anlayabilirsin.. dene bakalim olacak mi.

• Başlıyorum o zaman şuan itibari ile gelişmeleri gün gün yazarım buradan bitirdiğim konuları vesayre. eğer başarabilirsem birilerine yardımcı olmuş oluruz en azından
  • Allah yardimcin olsun.. buraya yazman motive edebilir gorenlerede yapilabiliyomus dedirtirsin belkide hadi kolay gelsin

• Ygsde kesinlikle halledilebilir oldugunu dusunuyorum cunkh ygsde feni genelde kolay ve temel bilgi sorduklarini soyleyebiliriz.normal bir calismayla halledilebilir yani.ben gecen sene son bir ay calisarak fende 30 yapmistim.basarilar

• teşekkürler dostum.
  • O kadar benzer ki durumumuz üstad..Benim de denemelerde fenim 23-27 aralığı dolanıyor,kalanları hemen hemen senin yazığın gibi..Bu 27'nin de inanırmısınız bilmem ama 7-8 tanesi fizik boşları,kalanların da 1-2 tanesi yine fiziğin yanlışları..Sonuç olarak biyoloji ve kimyam çoğu denemede fule yakın ancak fizik çıksa çıksa 4-6 net..Bu fiziği benim de şu 2 haftada 8-10 aralığına çekmem lazım..Pmden ulaşırsanız sevinirim tavsiyeleriniz adına ve bu mesajı okuyup bana yardımcı olabilecek arkadaşlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.