< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 4 Mayıs 2019; 0:31:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 4 Mayıs 2019; 0:31:44 > |
şikayet etmişsiniz ve şikayetinizle henüz ilgilenilmeden aynı gün üyeye aynı şekilde küfür etmişsiniz. daha sonra hem o hem siz ceza almışsınız. haksızsınız.
Hayır böyle demediniz siz de biliyorsunuz. Attığınız mesaj bu ve yine haksızsınız: Srninlemi uğraşıcam ezik takımın ezik taraftarı senin başındaki saç tanesi kadar Maç seyretmişliğim var senin tarihini bile senden iyi bilirim gelmiş burda ahkam kesiyorsun Köpeklerin dileği olsa gökten kemik yağardı Blok
Ve yine aynı gün bunu yazmışsını yine cezanız doğru. Asıl size ayıp diğer haftalarda nasıl maç kazandığınızı görüyoruz Penaltılarla bize gösterilen kartların dörtte biri size gösterilmiyor Utanmadan gelip fener formunda yazıyorsunuz fetösaraycılar Normalde bunları paylaşmazdım ancak konuyu gören üyeler de size büyük haksızlık yapılmış gibi bir düşünce bırakmak istemedim. Şimdi isteğiniz doğrultusunda kendinizi sınırsız uzaklaştıramıyorsunuz ben onu da hallettim. Hayatta başarılar dilerim. |
|
|