Şimdi Ara

Sayın dr.lar sizce bu durumda ne yapılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün halısahada futbol oynarken sol bileğimin dış tarafının azıcık altı, ayağımın sol üst köşesi diyeyim bileğe kalan dış tarafta tam olarak bilemediğim bir ağrı meydana geldi Musakka adlı mod arkadaşımızla çarpışmam sonucu ( yaktın olm beni kaldı quizler:)), ilk başlarda rahat rahat yürüyebiliyodum ve ağrı 100 üzerinden 5 lerde falandı, fakat buz tedavisi uygulamadım gereksiz gördüm daha sonra eve geldim 2 saatlik uykunun ardından banyoya girmek için kalktığımda ayağımda %30larda bir ağrı ve şişlik vardı seke seke yürüyebiliyordum, banyoda sıcak masaj uyguladım fakat iyi gelmedi. Gece saat 1 e gelirken üstüne çok güç basabiliyordum ve ağrısı %90lara çıktı, ayağımı bandajladım ve thermo reumon ve adlı kremden sürdüm. Şimdi ise sabahtan beri internetten araştırmam sonucunda evde bulunan gelocaps adlı geli sürüp hafif bandaj yaptım. şu anda çok hafif basabiliyorum. Sizce ayağıma ne olmuş olabilir? ayaklarım 9-10 kez kırıldığı ve çatladığı için biliyorum bu kırık veya çatlak değil.. sizce nedir? ne yapılmalı?

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romax -- 4 Mayıs 2007; 15:52:51 >

• Bileğime arkadan tekme atıp bu durumda senin sakatlanman biraz ilginç değil mi?

Neyse hacı, tez vakitte iyileş. Daha sunumlar, projeler var beraber yapmamız gereken. Öyle "sakatlandım, ben gelemiyorum" sözleri ile sakın o projeleri bana yüklemeye kalkma.
  • ulan şero kasap et koyun can derdinde tamam iyileşicem sen daha dur ayağını da kıracam senn neyse doktor arkadaşlar varmı öneriniz?
  • doktoru yanlış yerde arıyon be kardeş
  • dostum gereksizlerin bu probleme bulacagi en makul cozum

"vucudu yan yatir.."

olacaktir..

• quote:

Orjinalden alıntı: ned johnlansen

dostum gereksizlerin bu probleme bulacagi en makul cozum

"vucudu yan yatir.."

olacaktir..

• quote:

"vucudu yan yatir.."

olacaktir..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka çaresi yok,kökten bir çözüm bulmak gerek,ayak gidecek,ağrı bitecek,sen şimdiden ayağınla vedalaşmaya başla
  • quote:

"vucudu yan yatir.."

olacaktir..

• ayağın çıkmış olabilir çıkıkçıya git yarine takıverir o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.