Şimdi Ara

SAYIN YÖNETİCİ TELEFON MARKA AĞACINI GÜNCELLEYEBİLİR MİYİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni global markaları eklesek Oppo, Realme, Oneplus, Honor gibi. Eski artık 2. eli de biten benq siemens, microsoft gibi markaları diğer kategorisinde değerlendirsek. Daha kullanışlı olmaz mı?

Arkadaşlar sizde katılıyorsanız alta düşüncelerinizi yazın lütfen.

Sayın yönetici, bir engel yoksa yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

SAYIN YÖNETİCİ TELEFON MARKA AĞACINI GÜNCELLEYEBİLİR MİYİZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgfb -- 11 Nisan 2020; 13:49:4 >

• İkinci el bölümüne yapılması gereken çok şey var bence. Kategori düzenlemeleri ve malum siteler gibi filtre gelmesi çok iyi olur bence. Sözde filtre var ama çalışmıyor. Çalışsa bile kimse doğru girmiyor o bilgileri.

Ayrıca şahsi fikrim, Benq Siemens gibi eski markalar yanında 1 yılda sadece 6-7 ilan girilen Vestel, Casper gibi markaları da diğer markalar altına alabilirler.
  • İkinci el bölümüne yapılması gereken çok şey var bence. Kategori düzenlemeleri ve malum siteler gibi filtre gelmesi çok iyi olur bence. Sözde filtre var ama çalışmıyor. Çalışsa bile kimse doğru girmiyor o bilgileri.

Ayrıca şahsi fikrim, Benq Siemens gibi eski markalar yanında 1 yılda sadece 6-7 ilan girilen Vestel, Casper gibi markaları da diğer markalar altına alabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 11 Nisan 2020; 15:42:14 >
  • hakikaten bi el atılsa çok iyi olacak
  • Yönetici varmi ki ? Yillardir ayni duzen hic degismedi. Reklam harici sitede guncelleme gormek imkansiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılanların hepsine katılıyorum. 2004ten beri siteye üyeyim. Değişim yok denecek kadar az.

• Yıllardır değişen tek şey reklamlar :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok haklı 👍

• 10 yıldır forumdayım, en aktif olduğum bölüm 2. el forumu. 30 tane mesaj attım adminlik konusunda yardımcı olayım diye. Skype adresi verdiler ama kimse benimle konuşmadı. Kesinlikle katılıyorum 2. el forumuna el atılması lazım. Her hafta şüpheli 2. el ilanlarını yönetime bildiriyorum, işin içinde maddiyat ve dolandırıcılık olduğu için en üzerinde durulması gereken forumlar 2. el forumlarıdır.
  • Merhabalar,

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki sizlerden gelen geri bildirimler bizim için değerliler. Tahmin edersiniz ki bazı değişiklikler anında yapılamıyor ama mümkün olan en kısa sürede yapılması için uğraş gösteriliyor. Bu konu hakkında ilgileniyor olacağım Bunun gibi başka dile getirmek istediğiniz şeyler var ise aşağıdaki forumdan konu açarak bizlere daha çabuk ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    https://forum.donanimhaber.com/forumid_604/tt.htm
  • JoeyBane kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederiz iyi çalışmalar.
  • Katılıyorum Fi tarihinden öncki markalar var bir el atalım hep birlikte 14 yıldır forumda fosil olduk :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.