< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sayısal 20-30k arası yapanlar için tıp yazmanın çok mantıklı olması (2. sayfa)
-
-
Eger burada calisacaksan 30binden tip yazmakla 2binden tip yazmak eşit bir sey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değil.
özelde diploma önemli
100k paranın 85ksi ham zaten geriye kalan 15bini döner ile fazla mesai
6 sene sonra pratisyen ihtiyacı kalmayacak diye bir şey de yok çünkü toplumumuz yaşlanıyor ve insanlar yaşlandıkça çok fazla doktora gidiyorlar gençlerden hastaneye giden sayisi cok az
İnsan var oldukça hep ihtiyac olacaktir
Burası için geçerli değil benim gördüğüm kadariyla
Diğer bölümler gibi ataması düşecektir bu da eczacılık ya da diş hekimliği gibi kura usulü olacaktır. Bu kadar kontejyan ile kaçınılmaz son er geç yaşanacak tıpkı diş ve eczacılık gibi.
özelde kafkas mezunlarının bile çalıştığından bihaber masum birisin
bu kadar kontenjan dediğin de 17 bin kişi. her yıl 17 bin doktor mezun olsa bile senin dediğinin olması çok uzun yıllar sürer
6- 8 sene demesen inanmayacaktım
lale mi? sen tıp bile okumuyorsun ki nerden bileceksin? sen hesapla kaç oluyormuş
çoğu özel devletten iyi değil.
sağlam özellerden bahsediyorum.
özelde doktora gideceksem cv’ye bakıyorum. Hacettepe, ankara tıp vs değilse gitmiyorum. Çoğu kişi de böyle yapar.
Para varsa %50 Sabancı ya kaçılır
aga cvye bak ne istersen yap. takıntılı biriysen sadece hacettepeliye muayene ol aylarca sıra bekle herkesin kendi tercihi ne diyim. bizim hacettepe tıp mezunu hoca bile artık eskisi gibi değil bu tıpların hepsi aynı dedi (devlet için) başarılı bi dr olunca okulun çok da numarası kalmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 27 Ocak 2025; 15:42:20 >
Nerden mezun olduğunu öğrenemiyorsun ki,sadece üniversitede çalışıyorsa okulun üniversite sitesinde eğitim bilgileri çıkıyor onun dışında bazı doktorların internet sayfaları oluyor orda özgeçmişlerini yazıyorlar ki bunların sayısı da az baya
-
Hocam iyi özellerden bahsediyorum yazıyor hepsinde
Acıbademe falan gidiyorsan orda yazar da normal yerlerde yazmıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kırmızi ŞortleeNerden mezun olduğunu öğrenemiyorsun ki,sadece üniversitede çalışıyorsa okulun üniversite sitesinde eğitim bilgileri çıkıyor onun dışında bazı doktorların internet sayfaları oluyor orda özgeçmişlerini yazıyorlar ki bunların sayısı da az baya
bunların tribini çekmemek için yazmıyorlardır haklılar da. tıp hacettepeden ibaret değil.
sen kaçıncı sınıfsın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X