Deneyimli olanlar yazabilir mi Tytyi ne zaman bitirdiniz, aytye ne zaman başladınız? Netleriniz başlarda nerelerdeydi sonlarda hangi seviyelere çıktı? Hangi kitapları kullandınız vs. bunlarla ilgili bilgilendirir misiniz lütfen |
Sayısal 40k yapmak

-
-
up
-
Bu soruların hepsi daha önce forumda sorulmuş sorular, ve ayriyeten çok genel sormuşsun. Bence forumda biraz arat mesela tyt fizik kitap önerisi istiyorsan foruma tyt fizik kitap önerisi yaz arat. Araştırmanı yaptıktan sonra daha spesifik sorular sorabilirsin, bu haliyle cevap verilesi değil pek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sayısal 40k yapabilmek için 20k hedeflemen lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu dünyanın niye en haklı forum mesajı
Say 46k yaptım 2 ay duzenlı calısmıslıgım yok
Say 40k düsük hedef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öldüğüm günpesederim -- 23 Eylül 2023; 23:21:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
hangi deneme bu sanırım işlere girmişsin sen de özelden yazsam konuşabilir miyiz problem olmazsa
-
Doğru diyor ben ilk 10k hedefliyordum 34k yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucci gucci -- 25 Eylül 2023; 21:58:8 > -
bu aylardaki tyt netlerin kaçtı?
-
60-70'li netlerdeydim gerçek sınavda 83 net yaptım. ayt'den de 68
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucci gucci -- 25 Eylül 2023; 22:17:47 > -
peki girdiğin denemeler zor muydu kolay mıydı tytyi nasıl arttırdın ayt ne zaman başladın genel manada gidişatın hakkında bilgi verir misin rica etsem
-
up
-
ortaydı okulda girdiğim ilk deneme deneme full yayınlarınındı. o zamanlar fenden ve sosyalden çok eksiğim vardı. 11.sınıfta analitik ve 2.derece denklemler dışında matematik eksiğim yoktu ama fkb eksikti. ayt'ye ağustos eylül gibi dershaneyle başladım. hem tyt hem ayt çalışıyordum o zamanlar. ilk özdebir denememde tyt 83 ayt 30'du. son aya kadar tyt netlerim 75-85 arasındaydı. son ayda 90-95leri görmeye başladım. tyt günü stres yaptığımdan 83 geldi. ayt için 1.dönem 45-55'di netlerim. 2.dönem 60'ları görmeye başladım. önerdiğim kaynaklar da fizik için vip fizik ve özcan aykın(sadece soru çözümlerini de kullandım ama konu anlatımları için de kullanılır), kimya için kimya adası ve kimya özel(onun da soru çözümünü kullandım), biyoloji için biyoloji portalının notlarından ve senin biyolojin kısa bilgilerden faydalandım(konu anlatımı da faydalanılabilir. Tyt sosyal için çıkmış sorular çözülmeli ve denemelerdeki hatalara göre notlar alınmalı bence bir de coğrafya için coğrafyanın kodları öneririm(önce dünya haritası videoları, sonra kısa olan tyt kampı). Türkçe için de kitap veya makale okunabilir paragraf çözmenin yanında. mat için eyüp b ve tunç kurt öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucci gucci -- 26 Eylül 2023; 10:58:6 >
-
bu 70 net öyle bir net ki resmen ya herro ya merro. ya iyi çalışırsın en az 20-30 yaparsın ya da olduğun yerde sayar 100'lere düşersin. sınav döneminin en mistik neti 70 nettir. bir kere 70 net yaptın mı kolay kolay değiştiremezsin,kabus gibi peşini bırakmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim
-
dünyanın en doğru şeyi ya
-
Benim için 80'li netler aylardır o netlerde takıldım
-
Daha üstte 110 barajı var. O barajı görenler bilir. Dikkat hatası yapma lüksünün 0 olduğu, sınavı erken bitirip takıldığın sorulara tekrar bakman gerektiği, bolca kan,ter, gözyaşının olduğu bir yer
Bence Eylül ayı için bu net gayet iyi. Eğer düzgün bir çalışma yaparsan aralık ocak ayı gibi +90 net görebilirsin. Net artırmak için hangi ders daha kolaysa ona yönlen. Mesela gidipte geometriden net artırmaya bakma çünkü geometri meyvesini geç veren bir ders. Onun yerine sosyal veya kimya biyoloji olmadı paragrafında hiç eksik bırakmamaya bak.
En Beğenilen Yanıtlar

sayısal 40k yapabilmek için 20k hedeflemen lazım
|
Bu soruların hepsi daha önce forumda sorulmuş sorular, ve ayriyeten çok genel sormuşsun. Bence forumda biraz arat mesela tyt fizik kitap önerisi istiyorsan foruma tyt fizik kitap önerisi yaz arat. Araştırmanı yaptıktan sonra daha spesifik sorular sorabilirsin, bu haliyle cevap verilesi değil pek.
|
Benzer içerikler
- tyt matematik nasıl çalışılır
- lise diplomamı kaybettim
- kırık obp
- üniversite okumak mantıklı mı
- tıp okumak zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X