Şimdi Ara

Sayısal bölümde en zor ders hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biyolojiyi aklımda tutamıyorum bi türlü nasıl ezberliyonuz help
  • benim icin fizikti.en kolayı ise biyoloji ve kimya bence.biyolojinizin iyi olmasını istiyorsanız cok soru cozmeniz gerekir.oyle oturup ezber yapmakla vakit kaybetmeyin derim
  • Konuyu öğle açtım, kapattım bilgisayarı, şimdi açtım ve baktım herkes fizikten dert yanmış. Geometri bana en zor ders gibi gözüküyor.
    Bunu aşmam lazım bu sene temel yapablirmiyim hiç temeli yok yani lys den en az 15 net çıkarmam lazım 1 senelik çalışma ile olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haswel

Konuyu öğle açtım, kapattım bilgisayarı, şimdi açtım ve baktım herkes fizikten dert yanmış. Geometri bana en zor ders gibi gözüküyor.
    Bunu aşmam lazım bu sene temel yapablirmiyim hiç temeli yok yani lys den en az 15 net çıkarmam lazım 1 senelik çalışma ile olur mu ?

hocam basit anlatan bir kitap al. Üçgende uzunluk konusuna yoğunlaş. O konuyu yapan bütün geometriyi yapar.
  • Biyoloji bence. Geometri ve fizik de zordur ama konuyu biliyorsanız ve sınavda bir cevap bulmuşsanız %95 doğru çıkar. Biyolojide konuyu iyi çalışsanız bile o öncüllü ifadeler kafayı yedirtir. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTrM -- 12 Eylül 2013; 20:02:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Konuyu öğle açtım, kapattım bilgisayarı, şimdi açtım ve baktım herkes fizikten dert yanmış. Geometri bana en zor ders gibi gözüküyor.

hocam basit anlatan bir kitap al. Üçgende uzunluk konusuna yoğunlaş. O konuyu yapan bütün geometriyi yapar.

Hocam geçen senden kalma dershane kitapları var onları çalışmayı düşünüyordum. Bildiğiniz güzel konu anlatımlı kitap varsa ismini verebilirmisiniz.
  • fizik, mat 2
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Hocam geçen senden kalma dershane kitapları var onları çalışmayı düşünüyordum. Bildiğiniz güzel konu anlatımlı kitap varsa ismini verebilirmisiniz.

kitap tavsiye edemem. 18 sene oldu ÖYS'ye gireli.

• Geometri bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geometri. Sınavda stresten yapamayıp sonra evde çözmeyi deneyip ne kadar basit olduğunu görünce çok koyuyor. Aman dikkat

• geometri candır fizik ise
  • süphesiz kimya
  • quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

ygsde 5,lysde 7 fire verdim

BİO

havar gomşular havar.

bana en zor lys kimya geliyor nedense.hiç bi zaman tam oturtamadım konuları. lys de de beni batıranlardan biri oldu. biyoloji 25 netim kalmıştı da kimyadan yerlerdeyim şuan tek korkum lys kimya. halledilir mi diyosun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheReedS -- 12 Eylül 2013; 20:46:54 >

• Kesinlikle fizik,son seneye bırakılarak,çok iyi çalışılmazsa daha da zorlaşır

• TheReedS kullanıcısına yanıt
    kimya gerçek lysde nispeten daha kolay geliyor bana,denemelerde çok zorlanıyordum
    simetriyi ve final dergileri bitirmeme rağmen tam oturmamıştı.bir de o 11.sınıf konularının bazıları çok cins,bu sene gerçek sınavda organikten de sağlam
    darbe indirdiler

bence halledilir.konu anlatımlı ve soru bankalarını bitirdikten sonra bol deneme yaparsın gerekirse.bu şekilde sınava kadar halletmiş olursun.
    çözümlü denemelerle eksik olan 5-6 netlik zayıflığı giderebilirsin
  • en kolayının geometri oldugu aşikar bence, üçgen bil alayını yaparsın ya birazda analitik bilmen yeterli full çekmemek için hiç bi neden yok bence stres şans faktörü dışında
  • Fizik
  • fizik çünkü çok konu var artı kalıp sorusu fazla.
  • beyler kimya kadar igrenç ve zor bi ders olamaz hiç sevmiyorum yada kim ya hocasını sevmiyorum bilmiyorum
  • Fiziktir üstüne tartışılmaz bile. Diğer dersleri çalışarak halledebilirsin ama Fizik'te konu sayısı çok fazla formüller çok fazla mantık yürütmen gereken yer çok fazla detay çok en ufak detayı unut gitti soru.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.