Şimdi Ara

Sayısal bölümde en zor ders hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ders çalışmam fazla ama geometriye çalıştım 1 hafta kadar ama hiç birşey anlayamadım. Arkadaşlarımında çevredeki insanlarında geometri yapamadıklarını nadir insanın geometrisi çok iyi oluyor.
    Bu sene ygs ye gireceğim.
    Acaba hiç vakit kaybetmeyip diğer derslere mi yoğunlaşıyım ? Bende mi sorun var anlamadığım için ?
    Yoksa ders mi çok zor?
    Çalışsam kendi başıma başarabilirmiyim çünkü bugüne kadar hiç geometri temelim yok temelim 0 yani. Sizce başarablirmiyim geometriye vakit ayırmalımıyım ?
    Eğer bir çalışma metodunuz varsa onu söyleyin deneyeyim :)

• Bence fizik biraz daha zor diğerlerine göre ama mantığıyla öğretilse zor diye bi şey yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En cok cesiti olan geometri ki eger ygs sonuçlarına bakarsan net dagilimi bunu gosteriyor.

Benim en zorlandigim fizik.
    MAtematik ve sosyal kolay gelmekle beraber kimya ve biyolojide tek lokmalik sorular. (Ygs kastediyorum.)

LYS de ise kimya biyoloji biraz zorlasiyor. Matematikte oyle ama geometri diger bolumlerin lysleriyle karsilastirdigin zaman kolay kaliyor

Yani radikal bir durum bu.

• Biyoloji

• bana da geometri en kolay ve en zevkli gelir,en zor fizik diyorum hem cok fazla konusu var hem cok pratik yapmak gerekiyor

• kimya
  • Fiziğe hiç çalışmıyorum çok zor geliyor Fizik en zoru bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biyoloji - 7yanlış ta yaptım lysde zaten
  • ygsde 5,lysde 7 fire verdim

BİO
  • Geometri temelin hiç yoksa sonuç yayınları üçgenler bu kitabı bitir bu bitincede dörtgen sonra çember bu sırayla çalış tabi en önemlisi çok soru çöz geometri halledilir.En zor ders ise tabi ki Fizik.

• BENCE EN ZOR DERS FİZİK VE GEOMETRİ ÇÜNKÜ DİĞERLERİ GİBİ EZBERE DAYANMIYOR MANTIĞA DAYANIYOR
  • lanet olasıca fizik
  • bence biyo zor çünkü ezber
  • Ben LYS-1 Sınavına girerken çoğu kişi geometri sınavının başında çıkmıştı..
  • hangisi en zor diyorsan kişiden kişiye degişir. Ama ösym hangisinde terletiyor diyosan genelde matematik geometri terletiyor :D Bu sene ki sorularda gördük fizikte kolaydı hem ygs hem lys de . Ondan önceki senelerde fizik birazdaha zordu bence . Bu sene matematige yüklendiler ki genelde elemeyi matematikten yapıyorlar. Çünkü Türkçe ve Matematik ortak dersler . Fen ve sosyal alan dersleri . Matematik ve feni aynı anda zor sormuyorlar . Birisi kolay digeri zor oluyor.
  • fizik diğerleri olur da fizik kasıcak gibi kendim için diyorum
  • biyo
  • Kesinlkle Fizik!
  • kardeş sayısalsın sana söyle söyliyim eger örnegın mf4 sen lys biyo önemli değil diyebilirsin bu bir secenektir ama bu geometrii. Birde zaman harcamalımıyım demişsin zamanında harcamadıgın zamnları şimdi harcamn lazım kii söyle bir durum var geometri ygs lys olarak bir bütündür ygs geo - lys geo diye ayrım olmaz.biraz kalıp olacak ama LYS çalış. sen mf4 sen mesela adamlara farkı geodan fizikten değilsende geo hep lazım farkı atacağın dersler geo biyoloji zaten adam mat kim biyo adam ezberleyip yapıyo sen farkı ordan acacan kimsenin yapamadıgı soruyu yapacan arayı acıcan bu şekil düşünme bnce değiştir bu kafayı geo çok önemli.en az diğer dersler kadar.

• geometriydi benim acimdan ygs bir sekilde hallettim de lys'de

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.