Şimdi Ara

sayısal böyle kaçırılır mı beee(eski parayla trilyon kaçırdım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O 6.sayının tutma ihtimali ilk 5 sayının tutma ihtimalindan daha zor
  • yok ferrariye falan binmezdim ama ayağımızı yerden keserdik en azından
  • Glukhovsky kullanıcısına yanıt
    umut işte hocam bir sayılar bu kadar madinar kaçınca insan üzülüyor açıkçası
  • M3 alıcaktık ne güzel

ama olsun KLİMALI e36 bakmaya devam
  • Geçmiş olsun
  • yusufcan -05- kullanıcısına yanıt
    Aynen be Yusuf'um napalım bizimde şansımız bu kadarmış diyip özellikle klimalı e36 bakmaya devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da benden olsun,

19.05.2012 tarihli çekilişten kalma dikey tutan sayısal kuponum. İşin garip tarafı, dikey tutanların haricinde başka sağdan soldan hiçbir sayı tutmamış.

sayısal böyle kaçırılır mı beee(eski parayla trilyon kaçırdım) sayısal böyle kaçırılır mı beee(eski parayla trilyon kaçırdım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceninterk -- 3 Ocak 2014; 14:18:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ceninterk

Bu da benden olsun,

19.05.2012 tarihli çekilişten kalma dikey tutan sayısal kuponum. İşin garip tarafı, dikey tutanların haricinde başka sağdan soldan hiçbir sayı tutmamış.

sayısal böyle kaçırılır mı beee(eski parayla trilyon kaçırdım) sayısal böyle kaçırılır mı beee(eski parayla trilyon kaçırdım)

Sana 2 haftalık ikramiye vermeleri lazım, daha zorunu başarmışsın

• of of offf direkten dönmüş be
  • Seninkide biraz garip olmuş ama benim dün yaşadığım resmen arkadaşımın deyimiyle gösterip vermedi

Aynen öyle pisipisine kaçırdık

• çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

quote:

Orijinalden alıntı: ceninterk

Bu da benden olsun,

Sana 2 haftalık ikramiye vermeleri lazım, daha zorunu başarmışsın

Aynen öyle hocam, şans bize gülse bile ağzıyla değil başka yerleriyle gülüyor

• Ben iki defa 5 de kaldım

sayısal böyle kaçırılır mı beee(eski parayla trilyon kaçırdım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stone2003 -- 3 Ocak 2014; 14:58:01 >

• Geçmiş olsun hocam kötü olmuş...
  • Bizde 5 de kalmıştık seneler önce
  • stone2003 S kullanıcısına yanıt
    off seninki de baya kötü olmuş üzüldüm doğrusu 2 defa 5 de kalmak da koyar biraz adama ama benim sayılar benle dalga geçti resmen hadi o tutmayan 2 sayı farklı olsa diyeceğim ki olsun 4 tutturduk oda yeter ama ardışık şekilde olması 2 sayınınd..

bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ne yapalım artık kısmet diyeceğiz
  • Evdekiler defalarca 5 bildi (En az 4 kere)
    Milli piyangoda da 1 rakamla kaçırmıştık büyük ikramiyeyi 15 sene önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 3 Ocak 2014; 17:44:39 >
  • Muten Roshi kullanıcısına yanıt
    hadi ya sizin adınıza üzüldüm doğrusu ama insanın sahip olmadığı bir şeyi sanki kendisininmiş de kaybetmiş gibi üzülüyor işte
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.