Şimdi Ara

Sayısal Dersleri Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba herkese. Ben 11. sınıfa yeni geçtim. Hemen konuya girecek olursam, sayısal dersleri hiç yapamıyorum. Ne kadar çabalarsam çabalayayım, ne kadar çalışırsam çalışayım yapamıyorum. Öyle son gün çalışma olayları da yok bende. Düzenli olarak çalışıyorum ama asla yapamıyorum sayısalı, başaramıyorum. Neler yapmamı önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl çalışıyorsun yeni bir konuyu? Adım adım anlatır mısın?

• Şimdi sana şunu diyeyim ünide biz lisedeki konuları nasıl yapamıyormuşuz diyorsun. Aslında önünde cam fanus var kendini sınırlıyorsun. Öte yandan hiç sayısal olayın yoksa. Sana tavsiyem sözel bir bölüm seçip. Kendini en iyi şekilde kpssye hazırlaman olacaktır. sanat tarihi falan gibi alanlarda nerdeyse hiç rakibin yok. sıkı çalışan iyi ortalama yapan adam işe girer.

Veya şöyle yapcaksın diploma şart ama hiçsir şeyin göstergesi değil. Uyduruk bir ünide işletme falan oku. Dil öğren bir değil en eaz iki tane. Excelde falan ustalaş. Başka özellikler kazan hemen git staj yap.

İyi üni şart değil diyim sana. Hatta iyi üni okuycam diyip sene kaybeden çok kişi var.

• Hocam matematiği temellendirmek için Rehber Matematik kanalını takip edebilirsin
    Kimya için kimya adası
    Geometri için Nurtaç hoca veya kenan kara ile geometri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matematik=bıyıklı mat.

kimya=görkem şahin

fizik=özcan aykın

• Yapamıyorum diye bir şey yok. Yaparsın ama birileri bir kez çalışır yapar sen 10 kez çalışır yaparsın. Youtube'da bir sürü hoca var. Seç, beğen, birinden anlamıyorsan diğerini aç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri Yapamıyorum
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.