Şimdi Ara

Sayısal Loto Şans Topu Süper Loto On numara Gibi Şans Oyunlarında Hile VAr mı Sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
14.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten de Şans topu, sayısal loto ve on numara oyunları sürekli üç hafta devir ettikten sonra çok sık olarak aynı yerlere çıkıyor. Ankara Yenimahalle( Mit lojmanları), Antalya Muratpaşa ve İstanbul Sarıyer. Bu kadar tesadüf olur mu? sürekli devredip tek kişiye çıkıyor ve o kişi kim olduğu belli değil...sizce hile var mı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sayısal Loto, Şans Topu, Süper Loto ve On Numara Gibi Şans Oyunlarında Hile Var mı?

Sayısal Loto, Şans Topu, Süper Loto ve On Numara gibi şans oyunlarında hile olup olmadığı uzun süredir tartışılan bir konudur. Bu oyunların rastgelelik üzerine kurulu olduğu ve kazanma şansının tamamen şansa bağlı olduğu söylenir. Ancak bazı kişiler, bu oyunlarda hile yapılabileceğine inanmaktadır.

Sayısal loto hile iddiaları genellikle şu argümanlara dayanmaktadır:

• Çekilişlerde Örüntüler: Bazı kişiler, çekiliş sonuçlarında tekrar eden sayıların veya kalıpların olduğunu iddia etmektedir. Ancak bu iddialar genellikle istatistiksel olarak desteklenmez.
    • İçeriden Bilgi: Çekilişe katılan bazı kişilerin çekilişten önce sonuçları öğrendiklerine dair iddialar mevcuttur. Ancak bu iddialar da genellikle kanıtlarla doğrulanmamıştır.
    • Hileli Makineler: Bazı kişiler, çekilişlerde kullanılan makinelerin hileli olabileceğini öne sürmektedir. Ancak bu makineler sıkı bir şekilde düzenlenir ve hile yapmaları son derece zordur.

Şans oyunları kurumları, oyunlarının adil ve şeffaf olduğunu ve hileye izin verilmediğini vurgulamaktadır. Ayrıca çekilişler genellikle bağımsız denetçiler tarafından denetlenmektedir.

Sonuç olarak, Sayısal Loto, Şans Topu, Süper Loto ve On Numara gibi şans oyunlarında hile yapılıp yapılmadığı kesin olarak söylenemez. Ancak mevcut kanıtlar, bu oyunların rastgelelik üzerine kurulu olduğunu ve kazanma şansının tamamen şansa bağlı olduğunu göstermektedir. Bu nedenle, bu oyunlarda hile yapmaya çalışmak yerine, şansınıza güvenmek en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bizzat mpi'de çalışmış bir müdür kendi ağzıyla itiraf etti. Ama ülkemin rahat savcıları kıllarını bile kıpırdatmadı.
  • bende anlamıyorum...heryeri inceleyen devlet piyangoya bir türlü bakmıyor...şimdiye toz duman olması lazımdı..ne bilim devlettende nemalananlar var galiba benim aklıma ister istemez geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: meşekalkanı

bende anlamıyorum...heryeri inceleyen devlet piyangoya bir türlü bakmıyor...şimdiye toz duman olması lazımdı..ne bilim devlettende nemalananlar var galiba benim aklıma ister istemez geliyor

Para kendi cebine gidiyorsa devlet neden kendi ayağına vursun ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle hile olduğunu düşünüyorum.Ama Sık sık oynarım geçen sene tek rakamla 300.000 tl yi kaçırdım 3000 aldım.Esenyurt'da bi bayi var sürekli birilerine küçük miktarda çıkıyor on numarada
  • adamlar kurmuş düzeni..milli piyango idaresine atmışlar tezgahı kimsede karışamıyor ne güzel ülke...bu iş haberlere çıktı taa milletvekilleri soru önergesi verdi kimseden tık yok..aksine kapattılar konunun üzerini örttüler...anlaşılıyorki bu yağ bal dan çok kişi nemalanıp paracıkları cukkalıyor herkese güel paylar düşüyor yoksa heryere giren devlet bin sefer mp ye girer alayını toz duman ederdi....malum sayısalıda boşa 1.5 tl yapmadılar aynı süper gibi sürekli devrettirip topluca alacaklar paracıkları adamlar işini biliyor...
  • nimetabla.com'dan alıyorum her hafta çeyrek bilet. her seferinde de son 2 rakamı tutturuyorum
    Çeyrek 5 lira
    son 2 hane tutturursam 20 lira
    20 liranın çeyreği 5 lira

*** para kazanmıyorum ama kaybetmiyorum da..
  • o milli piyango olayı zaten baştan aşağı inanılmaz şeyler gerçekleşmiş...bir yılda 50 oyun oynanmışsa 45 i Ankara merkeze çıkmış ..mucize olsa bu derece olmaz
  • Bu ülkede çalmadan para kazanamazsınız boşuna uğraşmayın. Adamlar bulmuş yolunu götürüyor cukkayı.
  • 8-10 trilyon parayı normal vatandaşa yedireceklerini düşünmüyorsunuz herhalde. Yıllardan beri hiç bir şans oyunu oynamiyorum. İnsanların zengin olma hayallerini kullanarak başkalarının zenginliğine zenginlik katıyorlar.

• Devletin resmi bir dininin olmaması fakat, hükümetin bu denli dini yönetim biçimini benimsemesine rağmen sigara ve alkole "sizi düşünüyoruz" yalan kisvesi altında bu kadar zam ve yasaklar da konulmasına rağmen. Faizden geçinen milli piyango idaresine, paranın tamamının haram olduğu bilindiği halde neden hiçbir yasaklama-sansürleme yok bu sorunun cevabını bulduğunda anlarsın.

• buyrun size resimli kaniti lotoda saibe var mi yok mu konusu)))
     Sayısal Loto Şans Topu Süper Loto On numara Gibi Şans Oyunlarında Hile VAr mı Sizce ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fetö darbe girişimine kadar sonuçlar canlı olarak yayınlanmamaktaydı. Şimdi ise canlı yayınlanıyor. Gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz. Ama her çekilişte toplam hasılatın yarısından fazlası vergi olarak alınmakta.

www.lotom.net/sayisal-loto-sonuclari
  • Alakası yok.babama 1 milyon cikti.65 bin vergi kesildi.800 bine kirasi 4 bin olan dükkan aldık. 80bine volvo s40 aldık.Kalan para ile Çin,dubai,italya,venedik,Mısır,parise gittik 20 bin orada gitti. Şaibeli,yalan degil yani.

• Vardır kesinlikle.
  • Topları arkadan mı atıyorlar anlamadım ki
    Geneldi işlem min 2/3 dk sürüyor..
    Top sayısı fazlalaştıkça sürü uzuyor..
    -----------
    Top sayısı fazlalaştıkça
    Topun deliği bulma birbirine çarması daha fazla olacağı için
    Düşen topların zaman aralığı hep nedense aynı..
    AKILLI TOP BUNLAR..
    -----------------
    Bir kere sayısalda toplar bir türlü deliği bulmamıştı epey zaman geçmişti
    TOPLARI BIRAKIYORUM BUTONA BASIYORUM KARIŞTIRIYORUM ABİ epey bi bozulmuştu sanırım..
    ------------------------------
    Ben burada derin devletin ideolojinin parmağı olduğunu düşünüyorum
    Kırmızı kitapta da yazılı olduğunu düşünüyorum bu bahsin..
    Kozmik oda vsr...
    --------------------
    Sırrı çözeni ifşa edeni üstüne düşeni mafya derin devlet sakata mı getiriyor....
    ---------------------
    Bulmanın da kolayı var..
    TAM KUPONA TÜM RAKAMLARI OYNAYIN..
    Karışık bir vaziyette...
    oyuna göre mesala bir kaç rakamı 3/4 hafta üst üste çıkmışsa onu dışarı atın.
    Veya şu tip rakamları dışarı atın ardışık seri..1 hafta 30/ ikinci hafta 31 üçüncü hafta 32 gelmişse ihtimal oynadığınız hafta 33 gelme olasılıgı bir hayli düşüktür..Genelde zarı atınca 3 kere 6+6 gelmez mantığı..
    Neyse...
    Tam kupon yaptığınızda tüm rakamları 6 yı kesin tutturmuş oluyorsunuz..
    Ancak rakamlar farklı karelerde oluyor bir karede 2 ötekin de 1 digerinde 1 veya 3. 1.1 veya 2 .1 2.2 diye gidiyor..
    14 milyonda bir olasılığa karşılık
    Bu tarz oyun sistemi olasılığı daha çok aşağıya çekiyor..
    Yani Soruyorum 14 milyonda bir olasılık mı daha çok /500 de 1 mi..
    Eğer Ülkede 1000 kupon böyle yapılmış olsa en az 10 tanesi banko oyunu tutturur gibi me geliyor...
    Buradaki amaç tüm rakamları tek kupona yerleştirmek dizmek..
    -----------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 18 Temmuz 2017; 14:49:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sychrius

buyrun size resimli kaniti lotoda saibe var mi yok mu konusu)))

sayılara bakın 4 tanesi aynı. bu bişeyi kanıtlamaz gerçi ama garip geldi.

neyse ben kesinlikle hile yapıldığını düşünüyorum. yazık bu vatandaşın herşeyini çaldılar umutlarını dahil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.