Şimdi Ara

Sayısalcıların göz ucuyla soruyu yapması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    miyuv gibi gerçekleri kabullenemeyen insanlar hemen işi engellemekle bitireceklerini zannederler.ama kız olmak da zor.sınıf arkadaşın 4 sene boyunca ders dınlemıyor not almıyor FOSFORLU KALEM kullanmıyor ama senden 50 net çok yapıyor...kahrolurdum valla
  • Evet 5.sınıfta gittim hatta ödül almıştım yurtdışı başvurusunda işe de yarıyormuş ama çok gerekli bir şey değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    FOSFORLU KALEMLERDEN GOCUNDUĞUN BİR ŞEY VAR Kİ üstüne basa basa söylemişsin bazen çok yazık diyip gülüyorum sizin hangi başlıklar altında yorumlar yaptığınzı ve zihniyetinizi biliyorum lütfen sizden rica ediyorum burayı terk edin insanlara saldırmak yerine onları içinizde tutmanınızı öneririm :) iyi akşamlar :)

• hocam bunları niye ciddiye alıp cevap veriyorsunuz? kendimizi kimseye ispat etmek zorunda değiliz. cehaletlerine verin geçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o kadar haklısınız ki.

• ben dil mezunuydum sayısal giren arkadaşlar problemleri satır satır yazarak çözerdi bende allah vergisi heralde tüm problemleri kafadan yapabiliyorum
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    Mükemmel cümle ve pratik zeka abideliginin meydana gelisi...

• quote:

Orijinalden alıntı: takatukutaka

Bunun cinsiyetle olan alakasını anlayamadım?
    erkekler duzdur sonuca odaklıdır.hangı yolun sonuca gıttıgı onemlı degıldır en kısa yoldan nasıl sonuca varacagını dusunur.

kadınlar sonuca 100 farklı yoldan gıtmeyı dusunur acaba hangısı bana daha uygun der.detaycıdır. sonuca ne zaman ulastıgı onemlı degıldır sonuca ulasabılmektır kafalarındakı tek dusunce.
  • arkadaşlar beyin eğitilebilen ve geliştirilebilen bir organdır tıpkı ağırlık kaldırarak kol kasınızı geliştirebileceğiniz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedyligunlukler

Acı gerçek değil cahiliyetinin kanıtı :)
    Cehalete düşmüşsün boyun eğmiyorsun birçok sayısalcı olan arkadaşım var onlar da benle aynı cinste ve siz gibi göz ucu ile onlar da AYNI ŞEKİLDE BU YETENEĞE SAHİP BENCE BUNU CİNSİYETÇİLİĞE VURMAN BÜYÜK BİR CEHALET :)
    bugüne kadar hiçbir türkiye birincisi kızlardan çıkmadı.
  • AN0NYM0US A kullanıcısına yanıt
    İyi araştıramamışsın :) biz türkiyede seğil dünyada temsil ediyoruz kendimizi :)https://www.canakkalekalem.com/cemre-dunya-birincisi/ okumanı tavsiye ederim :) ayrıca kendini Türkiye ile sınırlandırma eğer kendi alanında gelişmek istiyorsan daha çook uzaklara açılman gerekecektir

• Yıl 2020 hala bir CINSIYETIN diger cinsiyetten daha zeki oldugunu savunan tipler var.
    Ciddi misiniz la?

• Allah vergisi herkes eşit zekada değil en zekiler sayisal, sonra tm, ts dil falan ama sayısal her zaman en iyi ligdir çünkü onlar her seyde iyidir turkce,sos,mat,fen gercek sayısalcı budur.

• Yılla alakasi ne bilimsel pek cok makale var erkeğin kadından ustun olduğunu gösteren

• Twitterdan desteklerinizi bekliyoruz #tıpvedişöğrencideğilmi

• "Al" var.
    Hayatinda Researchgate, Academia'ya girmemis adamlardan makale var lafı duyuyoruz ya. Cikar goster. 32. Gun'e baglatiyorsunuz insani.

Neredeyse butun makaleler CINSIYETIN ZEKA UZERINE BIR ETKISI OLMADIGINI savunurken isinize gelen seyi okuyup bunu kanit olarak sunuyorsunuz. Hayir akil var mantik var ulan, zekanin tanimi ne? Hangi zeka? Duygusal mi, matematiksel mi, analitik mi? HANGISI?
    Uydurun, yalancıyı opmuyorlar.
    Gelip "NiYe KaDıN BiLiM iNsAnI yOk" da dersin sen simdi.

• Çıkar gösteri görünce aklıma direkt bu geldi sfsjshsjsjjdjdd Sayısalcıların göz ucuyla soruyu yapması

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.