Şimdi Ara

Sayısalcıların göz ucuyla soruyu yapması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes ne kasmış. Üşengeciz olum, doğma büyüme. Kim yazacak o işlemleri. Soruyu okuyoruz Allah'tan.

• ekşi sözlük
    kadınların komik olamaması
    https://eksisozluk.com/kadinlarin-komik-olamamasi--5965257

.

• BLACKFACT B kullanıcısına yanıt
    Görmesine gerek yok birçok haber ve makale okuyup bu bilgiye ulaşabilir eğer sen de görmek istemiyorsan orası ayrı konu hocam anlayıp anlamamak değil sorun. Cinsiyetçilik yapmak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arandiel kullanıcısına yanıt
    Seni makus talihinle başbaşa bırakıyorum feminik

• >o his ki karsi argumanin olmadigi icin insanlari "feminik" diyerek asagilamak zorunda oldugunda

AsapSCIENCEyoutube
    Are Boys Smarter Than Girls?
    https://www.youtube.com/watch?v=HKJFESU7hqE&feature=youtu.be

Senin var olmayan MaKaLeLeRiN aksine gerçek calismalar var bak linkteki videonun aciklama kisminda. Biliyorum aliskin değilsin ama oku biraz. :)

• Kanseri yenmissiniz, tebrik ederim. Dısarıdan bakınca ne kadar acınası görünüyor, değil mi? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Arandiel

Kanseri yenmissiniz, tebrik ederim. Dısarıdan bakınca ne kadar acınası görünüyor, değil mi? :D
    Gittikçe sekülerleşmesini, insan haklarına daha fazla saygı duymasını istediğim bizim neslin Amerikan internet kültürünün zehrini damarlarına alması beni çok üzüyor açıkçası. Hani kadın hakları yüz yıl önce oturmaya başladı dünyada, o yüzden ona karşı çıkan pek fazla kişi yok. LGBT hakları ise görece daha yeni duyurmaya başlamıştı kendisini cihanda. O kulvarda bir gerilemenin olması çok kötü olur. Türk geleneğinin kötü yanlarından kurtulduk derken Amerikan internetinin kötü taraflarına kapılmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 11 Mayıs 2020; 0:1:18 >
  • bak bak kadın hakları ne alaka kocum adam kadınlar doğuştan gelme olarak erkeklerden daha kötü bilişsel özelliklere sahip yazıyor (katılıyorum katılmıyorum demiyorum) allahın ... kadın hakları ne alaka abi bunu yazan lordemircan senden zekidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bogazicibenimdir

bak bak kadın hakları ne alaka kocum adam kadınlar doğuştan gelme olarak erkeklerden daha kötü bilişsel özelliklere sahip yazıyor (katılıyorum katılmıyorum demiyorum) allahın ... kadın hakları ne alaka abi bunu yazan lordemircan senden zekidir.
    Kadınların daha kötü bilişsel özelliklere sahip olduğunu iddia etmek kadın haklarını kaldırmak için temel hazırlamaktır.

Kadınlar erkekler kadar zeki değildir------> Kadının bir erkeğin boyunduruğunda olması onun için en iyisidir --------> Kadın çalışmamalı, çok dışarı çıkmamalı, erkeğinin söylediğini yapmalıdır.

Birinci noktadan ikinci yada üçüncü noktaya geçmek çok kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 12 Mayıs 2020; 6:3:35 >
  • olm bu nasıl benzetme? ahahha sen yksye mi gireceksin şimdi.bilimsel olarak ölçülebilecek herhangi bir tespit argümanı bilimsel araştırmalar üzerinden yarışır. bu argümanlar bizi şu noktaya getirecek ya, yok susturalım ezelim kadın haklarına zararlı vs. demek tam bir sjwlik. senin sjwliğini .. adamın bilimsel araştırmalar üzerinden yarışacak argümanını bilimsel çalışmalar üzerinden yık. A yargısını söyleyen için B yargısını da söyler bu demek önyargı ve ortadoğulu özelliği. tekrar ediyorum lord emircan senden zekidir.
  • Zeki kızlar da var gerizekalı erkekler de, aptalca bir konuya evrilmiş burası.

• Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    Emircan the yargı machine artık ben de senin bir fedainim

• Olum cinsiyetçilik yapmayın lan peçeteden büyümediniz herhalde sizide bi ana doğurdu vefasızlar 🌝

• quote:

Orijinalden alıntı: bogazicibenimdir

olm bu nasıl benzetme? ahahha sen yksye mi gireceksin şimdi.bilimsel olarak ölçülebilecek herhangi bir tespit argümanı bilimsel araştırmalar üzerinden yarışır. bu argümanlar bizi şu noktaya getirecek ya, yok susturalım ezelim kadın haklarına zararlı vs. demek tam bir sjwlik. senin sjwliğini .. adamın bilimsel araştırmalar üzerinden yarışacak argümanını bilimsel çalışmalar üzerinden yık. A yargısını söyleyen için B yargısını da söyler bu demek önyargı ve ortadoğulu özelliği. tekrar ediyorum lord emircan senden zekidir.
    İlk girinizde kadınların bilişsel olarak zayıf olduğunu iddia etmenin kadın haklarıyla ne alakası olduğunu sormuştunuz. Ben de bu ikisi arasındaki bağlantıyı gösterdim. Gönderimdeki amaç Lordemircan'ın iddiasını çürütmek değildi. Zaten amaç o olsa sizi değil Lordemircan'ın kendisini alıntılardım. Ama siz yorumumun odağının dışında olan şeylerden bahsederek bana laf etmeye pek kararlısınız.
    İlla ki bir şeyleri çürütmemi istiyorsanız;

"The results indicated that girls outperform boys by a small margin in computation in elementary school and middle school and there is no gender difference in high school. For understanding of mathematical concepts, there is no gender difference at any age level. For problem solving there is no gender difference in elementary or middle school, but a small gender difference favoring males emerges in high school and the college years. There are no gender differences, then, or girls perform better, in all areas except problem solving beginning in the high school years."

"A meta-analysis of studies of gender differences in verbal ability indicated that, overall, the difference was so small as to be negligible, d = –0.11. The negative value indicates better performance by females, but the magnitude of the difference is quite small."

"I organized those 124 effect sizes into ranges— those that are close to zero, i.e., in the range 0 to 0.10, those that are small, 0.11 to 0.35, those that are moderate in magnitude, 0.36 to 0.65, those that are large, 0.66 to 1.00, and those that are very large, > 1.00. The results indicated that 30% of those effect sizes were in the close-to-zero range, and another 48% were small. So, 78% of the effect sizes were small or close to zero"

"For the final piece of data, we look at a previously referenced, very large survey of 70000 schoolchildren in the United Kingdom, who took the Cognitive Abilities Test battery at age eleven. Two factors were derived from this test, a general intelligence factor and a residual verbal factor. No male-female differences were found on the general factor. There was a slight advantage for girls on the residual factor."

"A review of studies conducted prior to 1980 concluded that there were no male-female differences in RPM scores."
    https://www.researchgate.net/profile/Michael_Callisto/publication/320004184/figure/fig1/AS:712019141464065@1546770000519/McGill-University-Full-Time-enrolment-by-degree-and-gender.png

Şimdi şunu da belirtmek lazım: Kadın ve erkek arasındaki bilişsel farklılıklar ihtilaflı bir konu. Farklı araştırmalar farklı şeyler söylüyor. Ama genelinde görebiliyoruz ki ya bir farklılık yok, varsa da bu çok küçük bir oranda. Artı kadınların ve erkeklerin iyi olduğu alanlar da farklı. O yüzden zeka ve cinsiyet üzerine genel bir şeyler söylemek zor. Kadınların yahut erkeklerin daha aşağı olduğunu söylemek çok daha zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 12 Mayıs 2020; 11:32:25 >

dostum bu konuda troll yapma çok ayıp
  • ohmygrodd O kullanıcısına yanıt
    ya red pill ne alaka buraya valla femiboklardan farkı kalmıyor gözümde böyle konuşanların
    Red pill nerde kadınların erkeklerden daha düşük olduğunu söylemiş, ki redpill gibi bir oluşum olayı evrimsel psijolojiye bağlıyor da konuşuyor senin dayanağın ne?

CNN Türk
    YGS'de hangisi daha başarılı: Kızlar mı, erkekler mi?
    https://www.cnnturk.com/universiterehberim/ygsde-hangisi-daha-basarili-kizlar-mi-erkekler-mi

Hadi yallah arabistana

• görüşlerimizi söylemek de çomarlık olmuş :D bi de bunlar bana laiklik taslıyorlar
    ben olan şeyi söyledim

etrafımda 10 kız ve 10 erkek vardı 12.sınıftayken.hepsini sene boyu izledim okuldayken gün gün neler yaptıgını

kızların 9u okulda 8 dersin 8inde de ders çalışıyordu.çoğu molaya bile çıkmıyordu

erkeklerin 3ü 8dersin max 5-6 tanesinde çalışıyordu.kalanında ya dizi izliyodu ya da telefondan oyun oynuyordu.kalanları ise derse bile girmiyodu.sonucunda

erkekler: en iyisi 2k olmak üzere ortalama 20-30k yaptılar

kızlar: en iyisi 35k olmak üzere 50-70k arası yaptılar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.