Şimdi Ara

SAYISALLAR EA SIRALAMASINI YAZIYOR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
3
Favori
10.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bekir Avsar'in bu konuda verdiği rakamlar cikacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Say 2.1k, ea 5700lerde (edebiyat çözmedim)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_knight97

Bekir Avsar'in bu konuda verdiği rakamlar cikacak gibi
    Nasıl yani?

• say 10,1k ea 13,7k sadece sayısal çözdüm

• aytzede A kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin bu sonuçlar neden bu kadar oynak başka sizin gibi sayısal sonucu olan adam 20kya giriyor tmden falan çok karışık. Ayt fen farkı biliyorum ama çok uçuk fark oluyor tm sıralamalarınızda anlamadım

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mf 25k tm 32k edebiyat cözmedim
  • bekir avsar sıralamanızda yarı yarıya sayısalcı var demişti.mesela siz 35k iseniz tercihlere 17k hatta daha ileriden baslamalıydınız
  • MrStunt M kullanıcısına yanıt
    Sanırım tyt'si ve ayt matı iyi olup ayt feni buna nispeten düşük olan kişilerin mf ve tm sıralamaları daha yakın oluyor.

Ayt feni diğer kısımlarına göre daha iyi olanların mf sıralaması ile tm sıralaması arasında daha büyük farklar oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam öyle de 10klık farklar olması şaşırttı beni fazla gelmişti :D

• o halde ilk 50k demek tm için 25k 27k arasına tekabül edecek . e o zaman devlet hukuk 55k ile kapatır demek daha doğru olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afbtekno -- 23 Ağustos 2018; 23:26:28 >
  • afbtekno kullanıcısına yanıt
    oyle zaten hocam burak kılanc bile grafiklerinde yanılma paylarıyla birlikte 55k ya gerileyebilecegini göstermiş
  • Hukuk tercih edilen bir bölüm. Sayısaldan en çok bu bölüme kayıyorlar.50-55 K ile kapatmayacaktır asla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxyyzztt X kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytzede -- 24 Ağustos 2018; 0:17:52 >
  • MrStunt M kullanıcısına yanıt
    cevap veren arkadaşın dediği gibi. sonuç olarak tmde matematik mühim olduğundan fene nispeten matı iyi olan daha saya yakın ea sıralaması yaptı

• MF 817

EA 5223

0 edebiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: zordegil

Hukuk tercih edilen bir bölüm. Sayısaldan en çok bu bölüme kayıyorlar.50-55 K ile kapatmayacaktır asla.
    fen liselerinden mezun olan yada 12. sınıflardan toplam bir dönem için sınava girenlerden 200 de 5 gibi hukuk yazan yada giden oluyor. bölümden hoşnut olmayıp kayıt silen ve okulu bırakan cabasi. bu oran 20 bine kadar zor zaten çünkü 20k diş ve tip sıralamaları zaten. bilemediniz 24k ya kadar sıçrar. ama tabi 25k dan sonra 50k ya kadar sayisal ve tm sıralamaları ilk 25k olanlar belki tm den hukuk yazabiliyorlar . bu sayı bana göre 1000 kişi civarında anca olabilir. şu durumda hukuk nşa da 30k ile kapatırken sadece tip ve dişcilerin 20k sini attığınızda 50k olması gayet doğal diye düşünüyorum.

• afbtekno kullanıcısına yanıt
    Hukuk 50 yi rahat gorur diyende var 35 i gecmez diyen de. 6-7 gun kaldı en fazla. Her şey ortaya çıkacak. Bakalim.

• say:7.2k
    ea:22k
    no edebiyat
  • kilanc bey grafikle 46k yi 32 k ya çekiyor. bekir bey daha iyi gelebilir diyor. denildiği gibi 50k da 20 yada 25k sayısal var.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.