Şimdi Ara

SAYIŞTAŞ BAŞKAN YARDIMCISI GÖREVDEN ALINDI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
1
Favori
65.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
312 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tayland özel hacı, 5 dolara 1 saat ayak masajı.
  • Akp li akrabalarla yazdan yaza görüşmek zorudna kalıyorum, bazen bu konuları konuşuyorum ve anlatmaya çabalıyorum ama adamların beyni salt okunur olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N*?*N N kullanıcısına yanıt
    Doğru tespit.Sonuna kadar katılıyorum.
    İşbankası gibi güzide bir kurumun yüzde otuzuna sahip (chp) olupta bizim para gördüğümüz yok demek ne kadar absürt ise oda tv, mimarlar ve tabipler gibilerinin bu tür platformlarda beyin yıkama operasyonu yapıp biz çok düzgün adamlarız Akp yamul demeleri de o kadar absürttür.....
  • sülözışık kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir açıklama mesela çalıyor ama çalışıyor dersek yeterli olur herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: BumberShoot

Nasıl bir açıklama mesela çalıyor ama çalışıyor dersek yeterli olur herhalde
    Sayıştay Fikret Çöker in kendi isteği ile eski bölümüne geçtiğini duyurdu.
    Fikret beyin açıklama yapması şart oldu.
  • Mevcut şartlar altında en gerekli kamu kurumlarındandır. Hani birileri lanet okudukları amerikanın bir şirketine para ödeyecekti ya, gelin bizi denetleyin diye, yersen... O denetimi senelerdir bunca baskıya rağmen yapmaya çalışan, kökü Osmanlıya dayanan, kamu varlıklarının koruyucusu kamu kurumu.

www.sayistay.gov.tr
    Türkiye Cumhuriyeti Sayıştay Başkanlığı
    https://www.sayistay.gov.tr/tr/?p=2&CategoryId=97

Yayınladığı envai çeşit rapora yukarıdaki sayfadan erişmek mümkün. Bu şekilde sınırları içerisinde yaşadığınız belediyeden, cumhurbaşkanlığına kadar tüm resmi makamların ne paralar alıp nerelere harcadığı, bunu nasıl harcadığı gibi soruların cevabını hepsi taraflı olan çarpık basından öğrenmek zorunda kalmazsınız. Çok zor değil, açın okuyun. Raporların özet niteliğinde olanlarını okusanız bile kafi. Bu bağlantıdan ne kadar çok istifade edilirse, sayıştayın dokunulmazlığı da o derece kuvvetlenecektir. Unutmayın, hukuk devletinin temel gereksinimi bireydir, koyun sürüsüyle hukuk devleti yürütemezsiniz.

• arkadaşım siz okuduğunuzu anlıyor musunuz?
    sayıştay dediğin kurum denetimi yapar raporunu sunar
    git sitelerine gör oku
    bu haberi sabah gazetesi veremediği için mi inanmıyorsunuz?
    yahu adamlar dizel clioya 100 km de 65 litre yaktı diye fiş üstüne fiş getirmiş
    1000 kişiye yemek dağıttık konser verdik sünnet ettirdik diyip belge fatura sunamamış
    burdaki usulsüzlüğü neden görmek istemiyorsunuz?
    bu götürülen senin benim vergilerim
    yukarıda Allah var yapmayın bunu
  • DOMIX bana rapor deme ben gordugumu yasadıgımı yazdım. Herkes gorevini yaparsa ulke gelisir. Danıstay gorevlisi ne yazarsa yazsın ben gorevimi yaparım hata yaptımsada kendimi savunurum. Sayıstayda herkes gorevini yapıyor diyemezsin. Adam daire baskanı ben diyorum satsam 3 lira tamir ettirsem 4 lira harcayacagım. Arızada yapmıs diyorum adam bana kamu yararı goruyormusun sen karar ver diyor. Hadi o zaman sen karar ver? Sayıstay neden se 1 depo benzinle 50 km uzaklıktaki ankaraya zor inen marshal yardımı ile gelmis koca otobusleri arastırmaz neden orası askeriye cunku. Bu ulke bu yuzden su durumda. Benim anladıgım sudur hersey seffaf olmalı herkes gormeli sayıstaya ihtiyac kalmaz. seffafsan ve bir eleştirde kendini savunabiliyorsan senden iyisi yoktur. Bir şikayetle bizim dairede yıllardır yargılanıyor arkadaslar. temizde simdi dosyaları ama 6 yıl olmus dile kolay neyle ugrasılıyor bu ulkede. Temiz toplum temiz sayıstay temiz ulke icin ,için deniz temiz diyorum.
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 11 Ocak 2021; 11:58:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N*?*N

Bu mesaj silindi.
    Pardon kutsalını, akp'ni eleştirdik, günaha girdik.
    Beyni kiraya mı verdin?
  • Ben helikopter ile bir yere giderken düşürülüp kaza süsü verilir yada aracı yoldan çıkarılıp kaza süsü verilir diye bekliyordum ya en azından görevden alıp canını bağışlamışlar. Buna da şükür desin. Bu zamanda doğruyu söylemeyeceksin arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildizz

Bu mesaj silindi.
    Sado mazo diyorlar.

• Umarım Sayıştay içinde namuslu, şerefli ve vicdanlı insanlar kalmıştır. Yoksa bu yolsuzlukları bir daha öğrenemeyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N*?*N

Bu mesaj silindi.
    Arkadaşa biraz beyin verin (kullanmayacak olan aktroller var milyonlarca) bir de gözlük verin. Habere konu olan Sayıştay'ın raporları. Yani yaladığın adamların atadığı adamların raporları. Onlar bile kayıtsız kalamamış anlıyor musun beyin yoksunu? Olay Odatv falan değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oshinankara

Sayıstayın ben taa diyorum. O kadar buyutmeyin. Devlette risk almasalar memurlar iş uretilemez cogu zaman. Denetcilerde anlamıyor sayıstayda musurde anlamıyor. Bana soylediği aynen sudur: "Yaptıgın işte kamu yararı görüyormusun görüyorsan doğrudur." bende sizce kamu yararı varmıdır kamu yararından kastınız nedir dedim siz karar vereceksiniz dedi. Bunu sonradan öğrendiğim bir daire baskanı soylemiş. O ha yani diyorum baska birsey demiyorum. Sayıstay kagıt ustunde ne varsa ona bakar zaman kaybı yasamıssın gorev idamesi gecikmiş ona bakmaz. Gecikirrsede sana hesap sorar onu diyeyim.

Baskan sonuna kadar haklıdır cogu zaman. Bu gibi kuruluslar kohnelesmis kurumlar bence. Bir iş yapılacak doğrudan teminle yaptırman ve işie devam etmen gerekiyor. Yazıda yada tarihlerde paralarda virgul hatası yaptnmı yandın sorarlar. deveyi hamuduyla goturuler kimseye sorulmaz. en altta işi yuruten meura sorulur neden 45,45 değilde 46.25 cıktı haydaa hesap ver bakalım cıktı al ceva yaz bir suru zaman ve psikoljik kayıp.

Ya kardesim cebime atarım elimi vereyim 1 tl yide kapatalım ne olcak dersin yoooo hesap ver derler. Ben muhendisim sayıstaycı ihale dosyaları için beni çağırmış gittim. Genc bir cocuk. Amirlerinden bile ben belki buyuktum. Baktı hata bulamadı sistemi anlamamıs bizim kullandıgımız elektronik bir sistem kacak kucak olmasın diye yaptıgımız sistemi bana sordu anlatırmısın. Bu iş benim işim dedim ince ayrıntılarına kadar anlattım. Gülmüştü. Burada kacak kucak olmaz dedim.

İhale acık ihale giren yok rica minnet adamları cagırırsın girin lutfen dersin haydaaa neden 1 firma girer diye sorarlar. Açık ihale kardesim ne yapayım durum bu derim giren yok kar marjı dusuk bu adamlarıda rica minnet soktum derim hala hesap veririm.

Universitedeyim yeni binalarda kalorifer kazanları calısmıyor 1 aydır arkadaslar ugrastı actırıyorlar kesin ayn durum sok konusudur. Sayıstay neden kazanlar yanmıyor demez bu isi yaptırırsın ama kucuk bi hata yapıdı ise onu sorar. Ben 22 yıllık memuriyet hayatımda sunu gordum bir işte hata varsa bir kişi hata yapıyorsa cok deegilse bu kişi calısıyordur. Ama iş yapmazsan risk almazsan hata yapmazsın. Kabakta senin basına patlar.

Saygılar sayıstay.... nasıl olsa hesap verilmiyor rahatlar.

Peki devletin et ithalatı ihalesini 2saatte yapmasına ne diyorsun?

Sen diyorsun 1 kişi katıldı ihaleye , Türkiye en zengin ülke olsada ihaleye1 firma katilimssa ben şüphe ederdim. Sayıştay sizi çağırmış iyi etmiş bence de

Bakanın et ithalatı ihalesini hakkındaki soruya cevap haberini koyarım sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İktidarın lehine hareket etmeyen herkesi görevden alıyorlar. Bravoooo Alkııışşş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.