Şimdi Ara

SAYIŞTAY DENETÇİLİĞİ SINAVI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kuzenım kpss sınavına girdi bu yaz ve çok çalışmasına rağmen sınav sonucu iyi olmadı.12 ekimde açılacak olan sayıştay denetçiliğiyle ilgili neler biliyorsunuz onu sormak istiyorum sizlere.Bu sene 45 kişi alınıcakmış galiba çok zor bir sınav olduğu söyleniyor hatta sınav sonrasında torpilin daha çok etkili bir sınav olduğunuda duydum.Yazılı 2. olan birisinin mulakatta geçememesi gibi bir saçma durum mu ne varmış bilmiyorum ne kadar doğrudur.Evet arkadaşlar sınava kadar 40 45 gun var sizce torpil olmaksızın hazırlanılabilicek bir sınav mıdır?Bu sure zarfında konulur yetişir mi?Sınav hakkında bilgi,birikim ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.Şimdiden teşekkurler...

• Kardeş öncelikle bu tarz sınavlara hazırlanan elemanları bu forumda bulman çok zor dediğin meslek bana göre kaymakamlıktan savcılıktan kısaca birçok meslekten ağır basar bunun için daha çok memurlar.nete bakmalısın evet sınav çok zor test ve klasik yazılı sınav bölümleri var test bölümü nispeten kolay yazılı ve mülakat kısmı çok zor ama hangi kısmı olursa olsun giren adamlarda seçkin bilgili kişiler olduğundan hataya yanlışa pek taviz vermiyor . Yanlış anlama moral bozucu tiplerden olmak istemem ama kpss de düşük alan adamın aynı dönemde ve kat kat zor olan gireceği sayıştay sınavında pekbirşey çıkaracağını sanmıyorum .
  • Anladım kardeşim sağolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belediye muhasebesinde staj
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.