Şimdi Ara

Sayıştay,Sarayın Giderlerini Açıkladı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
6
Favori
59.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
343 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kınıyorum ve tasvip etmiyorum bu israfı

Sarayın üretim maliyeti neydi bu arada?

Yazlık saray

Ahlata saray

Aksaray

Aksaray

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getirdigi bu kadar buyuk itibar karsisinda aciklanan giderler az bile.

• Allah allah, hayırdır......

Sayıştay 12 yıl sonra ilk defa bir rapor yayınlamış.
  • Eleştirene hain diyen bir hükümet sayıstay için terörist yuvası derse şaşırmam...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Bu mesaj silindi.
    Yayınlansa da oy alırlar

• Sayıştay yanlış saymıştır. O günde 1.8 tl dir. 6 sıfır atalı yıllar oldu demüü Durmak yok harcamaya devam -Ak parti..

Geçen imamlar ağırlandı. Demek imamlar da nasiplenmiş ha. Allah affetmesin.

En güzel din insanın kendi dinidir. Ak parti dinden çıkmış olabilir Ateizmi seçmiş olabilir ama bizler oy verdik diye Allah a olan inancımızı kaybetmek zorunda değiliz başkaların dinine tapmak zorunda da değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 5 Ekim 2018; 3:49:42 >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Vay bukalemun vay, hiçte eleştiremez günde 1.8m TL harcayan saraycigini, sen minareye kılıf uydurmaya çalış - Bukalemun

• Ne diyelim kimsenin ahı kimsede kalmaz

• Nereden bir zam yapıp da milletin cebinde ki 3 kuruşu nasıl alsam diye bakan bir zihniyetten bir şey beklememek lazım

Dolarınızı altınınızı bize getirin diyor baktı satacak bir şey kalmadı milllete yöneldi

• Bunu da savunan çıkıyor ya, afferim size, g.tünüzden donu alsalar müstehak...

• quote:

Orijinalden alıntı: hilmignc

Vay bukalemun vay, hiçte eleştiremez günde 1.8m TL harcayan saraycigini, sen minareye kılıf uydurmaya çalış - Bukalemun
    quote:

"Bir tek saray harcaması değil ki arkadaş, daha bir sürü gereksiz harcama çıktı, sayıştay raporlarını buraya koydum, her yerde israf talan yolsuzluk almış gitmiş, buyur bir tanesi bu. Pislikler pisliği sever"

odatv.com
    Odatv Sayıştay raporundan bildiriyor: Milyonlarca lira TÜBİTAK'ta kayboldu
    https://odatv.com/milyonlarca-lira-tubitakta-kayboldu-04101848.html

www.gercekgundem.com
    Bakanlıkta mevzuata aykırı harcama
    http://www.gercekgundem.com/ekonomi/40725/bakanlikta-mevzuata-aykiri-harcama

• Saray giderleriyle itibar kazanıldığına göre Dünya'nın en sağlam harcayan sarayımızla en itibarlı ülkesiyiz. Avrupa itibarı aşırı yüksek bir ülkeyi heralde almaz birliğe. Klasları sarsılır itibar şoku yaşarlar anladınız mı şimdi neden ab ye alınmadığımızı

• quote:

Ona bu yetkiyi vermeseydiniz

Akıllı olun siz harcayın her gün milyonları

Siz her şeye " atatürkçülük " derken ! hiç umursamıyorsunuz bu ülkenin halkını !!

• eyyy sayıştay, sen kimsin yaaaa
    fetöcümüsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reallist55 -- 5 Ekim 2018; 11:46:25 >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Ben vermedim ,sen ve senin gibi Bukalemunlar verdi. Ayrıca ben omurgasız değilim CHP kötü birşey yaptığında onlarında karşısında duruyorum sözümü sakınmıyorum, yalaka gibi işine geldiği gibi yazmıyorum olaylara doğru neyse onu yazıyorum. Yanlışın bile karşısında durmayacak kadar aciz etmesin Allah kimseyi.

• Şimdi burada herkes haklı olarak tepki koyuyor. Arada bazı eksiklerde hala savunuyor. Niye eksik diyorum.

Sen, ampul arkadaş. Elini vicdanına koy (olmadığını sende biliyorsun, eğer olsa herşeye rağmen hala savunuyor olamazdın) ve cevap ver. Şu ampul iktidarı dönemi boyunca yapılanları herhangi bir sol parti chp, dsp vs vs herhangi biri yapsa tepkilerin ne olurdu? Misal;

DÜŞÜN AKPLİ ARKADAŞ. İKTİDARDA 15 YILDIR SOL PARTİ VAR

1- Kemal Kılıçdaroğlu, israilden üstün cesaret ödülü alsa ne derdin?
    2- Ecevit, domuzu kasaplık hayvan sınıfına kanunen sokulsa ne derdin?
    3- Baykal, şehitler için kelle dese, şehit askerler için "aileleri maaş alsın diye ölüyorlar" dese ne derdin?
    4- Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu vakıf kursa, sende türkcell bayiiliği için başvurmuş olsan ve sana türgeve 30.000 dolar bağış yapma şartı koysa ne derdin?
    5- İnşaatçısın, ihale için türgeve bağış şartı konsa ne derdin?
    6- Ecevit döneminde bir bakan Kuran ayetiyle dalga geçse "Bakara, makara atıyorum bir tane" dese ne derdin?
    7- Baykal döneminde bir it çıkıp "bu milletin a.ına koyacağız" dese ne derdin?
    8- Kemal Kılıçdaroğlu kalkıp Türkiye'nin en değerli kurumlarını, fabrikalarını yabancılara satsa ne derdin?
    9- En basiti dolar 7'lere kadar çıktı. Sol parti iktidarda olsa ne derdin?
    10- Suriye'de türbeyi korkudan taşısa Ecevit ne derdin? Ki Amerika ambargo koymasına rağmen Kıbrıs'ı fethetti bu adam.

Bunun gibi yüzlerce madde yazarımda, sen şimdi evelemeyi gevelemeyi bırak arkadaş. Bize cevapta verme istersen. Önce kendini kandırmadan bu sorulara cevap ver.

• quote:

Ben vermedim ,sen ve senin gibi Bukalemunlar verdi. Ayrıca ben omurgasız değilim CHP kötü birşey yaptığında onlarında karşısında duruyorum sözümü sakınmıyorum, yalaka gibi işine geldiği gibi yazmıyorum olaylara doğru neyse onu yazıyorum. Yanlışın bile karşısında durmayacak kadar aciz etmesin Allah kimseyi.
    Kafan bu kadar çalışıyor izmir ' li ataturkcü genç !!

Yemeyenin malını yerler , sen de burada iktidarın yaptıklarını sayıp ! ağlarsın !

60 yildir tek başınıza iktidar olamamış , 17 yıldır da seçim kazanamamışsınız ! Hala bir umut halk sokağa çıksın derdindesiniz,

Senin verdiğin oy bir işe yaramadığı için , sizi yönetenler de bu kafayla gittikleri için daha çok rte & akp saray masrafını size buralarda haber yaptırır.

Anca yazarsın böyle , senin gibi birinden bir halt olmaz izmirli hilmi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.