Şimdi Ara

Sayıştay,Sarayın Giderlerini Açıkladı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil
5 sn
308
Cevap
6
Favori
59.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
343 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bukalemun

İşbank ' ın TC halkına ait hakkı kadar kazanamamışımdır,

Malum onun bekçisi ve halkın oy vermedigi chp

Hiç kazanan parti ile kazanamayan partiye oy veren seçmen bir olabilir mi?

Kafanı böyle derin işlere yorma ! Oy ver ve hayallerini savun ! Ama vakitte lehine hızla geçiyor
    Cehalette var diyorsun yani. Şu işbank konusunu bari ofis arkadaşlarına danışıp yazsaydın.

Kimse kalmadı mı yoksa bu saatte?
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Seçim öncesi oy tahminlerini ve seçim sonuçlarını ekle diyeceğim onu da elestireceksin

Koskoca anket firması adınıza yalan söyledi , ama hala TIK yok secmen den...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ev ofis ve her dakika $\€ üzerinden mesai

Sen de burada seçim kaybetmiş partini savunup , RTE & Akp haksız diye elestiri yapıyorsun " boş & beleş " ...

Kazanamayanlar klubüne üyeligini iptal ettir

Kimin atamız kimin de babamız oldugunu biliyoruz da ! Bu kemal ' in tazminat parasını nereden buldugunu ve işbank ' in halka ait hissesini neden bir siyasi partinin yedigini bilmiyoruz

• quote:

Ev ofis ve her dakika $\€ üzerinden mesai

Sen de burada seçim kaybetmiş partini savunup , RTE & Akp haksız diye elestiri yapıyorsun " boş & beleş " ...

Kazanamayanlar klubüne üyeligini iptal ettir
    Parti falan savunduğum yok. Siyaset ve yalan derken kendini de katma.

O " boş & beleş " dediğin sözde haksız eleştiri senin lafın. Mecbur demek zorundasın zaten.

• quote:

Seçim öncesi oy tahminlerini ve seçim sonuçlarını ekle diyeceğim onu da elestireceksin

Koskoca anket firması adınıza yalan söyledi , ama hala TIK yok secmen den...
    Seçim diye diye öldün yaw. Anket sonuçları çok umrumdaydı sanki. Yandaş anketler sanki çok bildi.

Onlara laf etme iznin var mı yoksa o da mı yasak?

• quote:

Chp ' den sıra gelince elbet Akp & Rte için de yazacağım

Bu yüzyılda bu politika ile işiniz de zor

Kemal ' den çok ekmek çikar bize ! Onun ekmegini Rte daha da çok yer ! Sen merak etme ! Vatandaşın sokağa çıkacak sizin gibi saçma heves ve beklentileri yok,

Adam tazminat manyağı oldu akıllanmadı ! bir de tv ' ler de ben herseyi biliyorum diyor garibim

Bunun sırası yok. Yanlış bir şey varsa eleştirirsin.

Tabi senin gibi FANATİK olunca bahaneler tükenmiyor.

Mesela seni ve ekibini zam konularında falan göremiyoruz. Neden acaba?

• quote:

Kimin atamız kimin de babamız oldugunu biliyoruz da ! Bu kemal ' in tazminat parasını nereden buldugunu ve işbank ' in halka ait hissesini neden bir siyasi partinin yedigini bilmiyoruz
    Okumazsan, araştırmazsan bilemezsin tabi. Oradan ekmek çıkmaz sana.
  • Seçim bitti

Senin eleştirin , önerin veya doğruların para etmez

Boşuna kendini yoruyorsun buralar da hatta ! , seçim sonrası yazdıkların iktidara , yandaşlarına , yetkililere ulaşmaz

Çalış ! Senin de olsun !

• quote:

Seçim bitti

Senin eleştirin , önerin veya doğruların para etmez

Boşuna kendini yoruyorsun buralar da hatta ! , seçim sonrası yazdıkların iktidara , yandaşlarına , yetkililere ulaşmaz

Çalış ! Senin de olsun !
    Senin bu mantığına göre akp davranmıyor haberin olsun. Bari partinle tutarlı ol.

İktidara yalancı diyorsun, halkan uzak diyorsun. Bak sonra ofisten birileri görür işinden olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: serenissimo

yapılan hesaplama da 423 milyon TL nin nereye harcandığı belirtilmemiş ? tam denetim raporu ve 2017 gelir - gider durumu bağlantıda sondaki tablolarda ;

detaylı gider tablosu
    İçerisi full ekran kartıymış hocam. Bütün gün gta oyunyorlarmış. Onun elektrik masrafıymış. 500 vekil birden gta açıp her biri 4'lü gtx 1080ti ile oynuyormuş hem de overclocklu i9 ile.

• Zerre kadar hakkım varsa, ki var! Haramları olsun, hem bu dünyada hem ahirette cezasını versinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 4 Ekim 2018; 1:31:1 >
  • Başkanımız kendinden sonra gelecekleride saraylarda yaşatmaya kararlı,zerre bencillik yok,çok taktir ettim.Allah itibarınızı arttırsın.Tek gurur kaynağımız olan itibarınıza Allah zeval vermesin.
  • reyis almanyaya gidince nerde agırlamışlar bir bakın sıradan koltuklar felan ne o öyle biz merkel gelince öyle mi yapıyoruz direk tahtta reyisimizin yaninda

• Yorumları okumaya erindim, lütfen bu konuyu, bu israfı savunan arkadaşların yorumlarını görmek istiyorum. Biri paylaşabilir mi?

• #TezgahıGördük

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin olun arkadaşlar 80 milyonu 2 milyona bölersek 40 olur. yani günlük 40 tl bizim cebimizden gidiyor 30 ile çarparsak aylık hepimiz 1200 tl saraya ödüyoruz çalışıyoruz. İtibardan tasaruf olmaz.

NOT:gelir dağılımı eşit bir şekilde dağılması ile hesap yapılmıştır. eğer dengeli olmasa bile en az 100 200 Tl çıkardı diye tahmin ediyorum.

Not2: Bak güzel kardeşim aylık 1200 tl fazla para alsan ne olur ? çocuğuna daha iyi gelecek sunarsın mutlu olursun şuan ekonomik olarak zorda olsak bile 1600 + 1200 = 2800 hiç yoktan çocuklarının temek ihtiyaç ve karnını doyurabilirsin. belki biraz et alabilirsin biraz düşünsek

• Beni geçindirdiğim evimin giderleri ilgilendiriyor başkaları değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yiyin az yemişsiniz semirin kalmasın!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tomasino01 kullanıcısına yanıt
    saklayacak birşeyim yok senin gibi ipim dışarda değil hür bir şekilde dolaşıyorum vatanımda.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.