Bildirim
sb live tanınmıyor!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
windows kartı tanıyorsa sorun yok ama driverler yüklenimoyarsa sorun driverdandır herhalde. -
ilgisi var mıdır bilemiyorum ama hardisk fta32 iken ses kartının cd si kurulmuyordu ntfs yapınca probrlem kalmadı ... -
sanırım çakışma oldu modemle yer değiştirince düzeldi.
başka bişiy sorucam bende mi sorun bilmiyorum onboard ses le arasında fark göremedim yani duyamadım.
bu karttan maks. verim almak için neler yapıyorsunuz? müziklerinizi hangi formatla kayıt ediyorsunuz,hangi playerla çalıyorsunuz? hoparlörlerim creative 2500. gerçi sorunlu woofer dan cızırtı geliyor... -
xp nin kendi driverlarıyla kullanıyorsan tam özelliklerini kullanamazsın. bu nedenle kartın kendi driverlarını ve yazılımını kullanmalısın. birde arızalı hop. degiştirip dene istersen...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptop statik elektrik boşaltma
- casper nirvana nb 15.6 driver
- bu sistemde yüklü olan bu paket tarafından etkilenen ürün yok
- windows nt bu sürücüyü biçimlendiremiyor
- cmd açılıp kapanıyor
- telefon neden ısınır
- gigabyte bios tuşu
- mavi ekran hatası
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- root nasıl kaldırılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X