Şimdi Ara

M-Audio BX4'den Windows 11'de ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilgisayarıma format attıktan sonra referans monitörüm ses vermemeye başladı. Tüm sürücüleri kurdum ancak herhangi bir şekilde düzeltemedim. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Ses kartı focusrite Scarlett solo gen3.

Referans monitör: M-Audio BX4.

Driver listesi:

Ses kartı ile ilgili ayarlar:

Realtek paneli:

• HasanJWS H kullanıcısına yanıt
    Windows’ta varsayılan ses çıkışı olarak hangisi seçili?

Eğer focusrite’ı kullanmak istiyorsanız, onu varsayılan yapıp hoparlörü focusrite’ın çıkışlarına bağlayın. Bu arada focusrite ile hoparlör arası bağlantıyı nasıl yapıyorsunuz? Unbalanced girişten mi yoksa balanced girişten mi?

Bu şekilde ses alamazsanız, ara kablo yada hoparlörde bir sorun olmuş olabilir.
    Bu durumda bir ucu 3,5 mm standart telefon kulaklık girişi olan diğer ucu da rca (kırmızı/beyaz) olan bir kablo ile hoparlörü telefonunuza bağlayın.

Eğer bu şekilde ses alıyorsanız focusrite’ın çıkışında yada orada kullandığınız kabloda bir sorun olabilir.

Ama telefonu hoparlöre bağladığınızda yine ses gelmiyorsa, o zaman o kullandığınız kablo yada hoparlörlerde sorun olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt

Nasıl çözdüm bilmiyorum ama device manager üzerinden driverları silip her şeyi yeniden kurunca sorun ortadan kalktı. Şu an çalışıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.