Sbot ile +10 Basan bir delikanlı daha aşağıda Başka bir sitede gördüm arkadaş türk Az kaldı az yeni üyelere açacaklar sbotu Ulen biz +6 deneriz 76+5 sun sword kaybolur, adam mı ballı yoksa ben mi çok bahtsızım
Sbot la alakalı deyi bence tamamen şans . Bizim bi arkadaşda repair invalid imm sız bow a tek seferde +9 basmıştı
quote:Orjinalden alıntı: a.candemir Sbot la alakalı deyi bence tamamen şans . Bizim bi arkadaşda repair invalid imm sız bow a tek seferde +9 basmıştı
+10 basmayı anladım da sbot ile alakası ne onu anlamadım ben. Bu Sbot lucky görevi görüyorsa bizde alalım hemen
quote:Orjinalden alıntı: Auto CAD Fake Hocam Fake, bu İlhanın bir Allah bir dediğine inanın . . . Sus kız sen
quote:Orjinalden alıntı: _aNaToLia_ quote:Orjinalden alıntı: Auto CAD Fake Hocam Fake, bu İlhanın bir Allah bir dediğine inanın . . . Sus kız sen Taksim Gloria Jeans Cafe . . .
quote:Orjinalden alıntı: ErdincTuran +10 basmayı anladım da sbot ile alakası ne onu anlamadım ben. Bu Sbot lucky görevi görüyorsa bizde alalım hemen O bow +9a kadar Sbot ile basıldı.Bu arada server pacific fiyat 600m
quote:Orjinalden alıntı: _aNaToLia_ quote:Orjinalden alıntı: Auto CAD Fake Hocam Fake, bu İlhanın bir Allah bir dediğine inanın . . . Sus kız sen 3kuruşluk indirm bile yapmadı öğrenciye Sbot açılıp haberimiz olmazsa 2tane sakla hocam alacağım Allah'ın izniyle bide silk tabi
Sbot Acıldıgı Zaman Bana da Ayırıyorsun İlhan 10 Acc Dagıtacagım Millete Herkes Oynasın Bittiği Zaman Satısa Sunacagım :)) Şimdi Ekmek Aslanın Neresinde Bilmiyorum Ondan Sbot Acc Leri Topluyoruz Satan Varsa Fiyat Söylesin İlhanda alır Sanırım bende Alırım :)
o bowu basan benim... +0 dan +10a sbotla basilmistir (ayni günde degil) pacific serverinde alonex´e pm atabilirsiniz bowun fiyati 500m dir...