Şimdi Ara

SBOT PK sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SBotta sorunvar herkez pk oluyor wolf'le ilgili sanırım bug.

Bana maliyeti 40m oldu bu olayın,

Redsea'dakilerin coğu pk suan cave yolunda pk yapıyorlar biz yandık siz yanmayın

• Sbot pk yapmaz bence clientlessteyken.Çünkü wolf attack yapmıyo zaten clientless modda
  • L4 birlikte pk olaylarında bir artış olmaya başladı Bana mı öyle geliyor yoksa
  • Bende Redsea'dayım arkadaşlarımın hepsi PK olmuş oyuna girince çok şaşırdım.
  • Nasıl Yapıyorlar Çözen Varmı Önlem Alınabilicek Birşeymi ?
  • pk sorunu sbot ta değil isro botta sanırım. sbot kullanıp pk olan görmedim.
  • buranın işaretli olması gerekiyor yanılmıyorsam

SBOT PK sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 7/24 Botttayım Ayrıca Legend4 den Sonrada Hic Görmedim Charım Güzelce Kasıyor Allah Var :)

Allah Korusun Seytan Kulagına Kursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Ben 7/24 Botttayım Ayrıca Legend4 den Sonrada Hic Görmedim Charım Güzelce Kasıyor Allah Var :)

resimdeki kutu işaretlimi sizde
  • Bir görev var Antinoke Antelope görevi gibi Npc thief takıyor peşine gezdiriyor bazı botlarda bu Thiefe mob sanıp dalıyor ve sonrası bildiginiz pk
    Isrobot dalıyor bu Thiefe Sbot dalmıyor çok denediler benım charada ama yapamadılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: onderweb

Bir görev var Antinoke Antelope görevi gibi Npc thief takıyor peşine gezdiriyor bazı botlarda bu Thiefe mob sanıp dalıyor ve sonrası bildiginiz pk
    Isrobot dalıyor bu Thiefe Sbot dalmıyor çok denediler benım charada ama yapamadılar

kutuyu işaretlesemde pk olurmu?
  • Bot firmaları buna çözüm arıyor. Kurtları atack yapmamaya ayarlamak işe yarayabilir.Pk kurdun saldırmaya devam etmesiyle oluyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Ben 7/24 Botttayım Ayrıca Legend4 den Sonrada Hic Görmedim Charım Güzelce Kasıyor Allah Var :)

resimdeki kutu işaretlimi sizde

O sbot kullanıyor.
  • Bakın s bot kullanıyorum,

Özellikle Redsea'da 90 levellerin yarısından fazlası pk olmus durumda,

Bir çeşit bug var char botta bile olsa kasma alanına kendiniz götürün,

Çoğu kişi pk redseada..
  • sbot ile alakasi yok

oyunda acik varmis ole yapiyorlarmis

ayrica sbot yeni surum cikardi
    pk olursan dc ediyor chari
  • Bende dün akşam pk oldum hemen dikkatimi çekti şehirden dışarı çıkar çıkmaz çar yatıyodu..

ilk ölmesinde fark ettim clientlessdeydim hemen kapadım.. oyuna sabah girdim pk olmuşum..

PK olan arkadaşlara tek önerim kendi lvllerinde yaratık kessinler. Bu sorun devam ederse yandık :s
  • Onglardaydım, benim wizard bile pk olmuş nasıl beceriyorlar anlamıyorum.. 2lvl pk hemde.. Allahtan şehire yollatmamışım sabaha kadar charı soyarlardı Köpek vardı ama atack kapalıydı.. Şu farm bi bitsin ben yapacağımı biliyorum
  • Sorun a botundan yada b botundan kaynaklı değil.Oyunun içinde bir açık mevcut.Her Legend ile bir büyük bug görmeye alıştığımız için artık yadırgamıyorumda.Olay kısaca attack petleriniz ile alakalı sizleri pk yapan onlar ;) Ayrıca Sbot pk olduğunda dc ol yada nickin pembe olduğunda dc ol seçeneği ile bir nebze bu olaydan zarar görmeden atlatmamızı sağlıyor...
  • ne zaman biticek bu oyunun bugları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.