Ben 7/24 Botttayım Ayrıca Legend4 den Sonrada Hic Görmedim Charım Güzelce Kasıyor Allah Var :)
Allah Korusun Seytan Kulagına Kursun
quote:
Orjinalden alıntı: DostDeli
Ben 7/24 Botttayım Ayrıca Legend4 den Sonrada Hic Görmedim Charım Güzelce Kasıyor Allah Var :)
resimdeki kutu işaretlimi sizde
Bir görev var Antinoke Antelope görevi gibi Npc thief takıyor peşine gezdiriyor bazı botlarda bu Thiefe mob sanıp dalıyor ve sonrası bildiginiz pk Isrobot dalıyor bu Thiefe Sbot dalmıyor çok denediler benım charada ama yapamadılar
quote:
Orjinalden alıntı: onderweb
Bir görev var Antinoke Antelope görevi gibi Npc thief takıyor peşine gezdiriyor bazı botlarda bu Thiefe mob sanıp dalıyor ve sonrası bildiginiz pk Isrobot dalıyor bu Thiefe Sbot dalmıyor çok denediler benım charada ama yapamadılar
kutuyu işaretlesemde pk olurmu?
Bot firmaları buna çözüm arıyor. Kurtları atack yapmamaya ayarlamak işe yarayabilir.Pk kurdun saldırmaya devam etmesiyle oluyormuş.
quote:
Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR
quote:
Orjinalden alıntı: DostDeli
resimdeki kutu işaretlimi sizde
O sbot kullanıyor.
Bakın s bot kullanıyorum,
Özellikle Redsea'da 90 levellerin yarısından fazlası pk olmus durumda,
Bir çeşit bug var char botta bile olsa kasma alanına kendiniz götürün,
Çoğu kişi pk redseada..
sbot ile alakasi yok
oyunda acik varmis ole yapiyorlarmis
ayrica sbot yeni surum cikardi pk olursan dc ediyor chari
Bende dün akşam pk oldum hemen dikkatimi çekti şehirden dışarı çıkar çıkmaz çar yatıyodu..
ilk ölmesinde fark ettim clientlessdeydim hemen kapadım.. oyuna sabah girdim pk olmuşum..
PK olan arkadaşlara tek önerim kendi lvllerinde yaratık kessinler. Bu sorun devam ederse yandık :s
Onglardaydım, benim wizard bile pk olmuş nasıl beceriyorlar anlamıyorum.. 2lvl pk hemde.. Allahtan şehire yollatmamışım sabaha kadar charı soyarlardı Köpek vardı ama atack kapalıydı.. Şu farm bi bitsin ben yapacağımı biliyorum
Sorun a botundan yada b botundan kaynaklı değil.Oyunun içinde bir açık mevcut.Her Legend ile bir büyük bug görmeye alıştığımız için artık yadırgamıyorumda.Olay kısaca attack petleriniz ile alakalı sizleri pk yapan onlar ;) Ayrıca Sbot pk olduğunda dc ol yada nickin pembe olduğunda dc ol seçeneği ile bir nebze bu olaydan zarar görmeden atlatmamızı sağlıyor...