Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şartlar yerine gelirse evet. parasıyla yurt evet
  • eskovwını kullanıcısına yanıt
    askerisi gelir normal ilk 10kya belki gelir
  • konu güncellendi
  • Hocanla konustum fuarda gerileyecegini dusunuyorum dedi sen yukseltiyon whsjsjhs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askeriyesinin düşeceğini ben de düşünüyorum
  • Sivilden bahsettik biz ama Neyse gorecegiz zaten

• gülhane içişleri adına ve milli savunma adına 2 seçim var arasında ne fark var bugün üni.ye gidip sordum ordaki görevli ''işte öyle canım'' dedi.

bu ikisi arasında ne fark var biri jandarmaya bağlı diğeri askeri subay doktor oluyor diye biliyorum ama jandarma olan nerde çalışıyor askeri subay nerde çalışyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Vino Veritas

gülhane içişleri adına ve milli savunma adına 2 seçim var arasında ne fark var bugün üni.ye gidip sordum ordaki görevli ''işte öyle canım'' dedi.

bu ikisi arasında ne fark var biri jandarmaya bağlı diğeri askeri subay doktor oluyor diye biliyorum ama jandarma olan nerde çalışıyor askeri subay nerde çalışyor?
    birisi jandarma diğeri asker jandrama genelde karadeniz asker genelde doğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrak -- 2 Ağustos 2018; 16:23:18 >
  • ''karandeiz'' ?
  • Gececi tayfaya da bi cevaplayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrak -- 3 Ağustos 2018; 3:11:25 >
  • Ben de SBÜ Gülhane tıp yazmayı düşünüyorum. Okulunuz için hep iyi şeyler yazmışsınız. Şu anda ciddi ciddi tercih etmeyi düşunüyorum. Ama okulunuzun hiç kötü bir yanı yok mu?

• Hocam 2 derece miyop var sorun olur mu askeri tıp için çizdirsem anlarlar mı belli bir bug var mı bu konuda elemeyi geçmem için

• Birinci dönem toplam kaç kişi oluyor gülhanede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktoradayi1 -- 4 Ağustos 2018; 1:35:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kutluaydiler K kullanıcısına yanıt
    klüpler leş sosyalleşme imkanı az
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarcus699

Hocam 2 derece miyop var sorun olur mu askeri tıp için çizdirsem anlarlar mı belli bir bug var mı bu konuda elemeyi geçmem için
    3ü geçmeyecek zaten gerek yok çizdirmenize
  • Eczacılık açılıyor bu sene hiç bilginiz var mı?

• içişleri bakanlığı için olanın da mülakatları msb'ninki ile aynı mı yani MSÜ mülakatı gibi mi? sitesinde biraz farklı şeyler yazıyordu.
  • Hocam sıralamam 22k da birkaç sorum olacak

1-Acaba iib ve msb den hangisini secerdiniz neden?

2-Diyelim ki iib yi kazandınız aşamalar tam olarak ne sırasıyla anlatırmısınız

3-iib erkeke gidersek de kızlarla aynı sınıfta okuyoruz 6 sene sap gibi takılmıyoruz

4-Askeri doktor olduktan sonra zorunlu görev var mı sonradan sivile geçebiliyor musun?

3-iib erkeke gidersek de kızlarla aynı sınıfta okuyoruz 6 sene sap gibi takılmıyoruz

4-Askeri doktor olduktan sonra zorunlu görev var mı sonradan sivile geçebiliyor musun?

3-iib erkeke gidersek de kızlarla aynı sınıfta mı okuyoruz 6 sene sap gibi takılmıyoruz degil mi?

5-Devlet ne kadar harçlık veriyor aylık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentist Casper -- 4 Ağustos 2018; 7:39:44 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.