Şimdi Ara

SC2 multi için nick paylaşım başlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
0
Favori
14.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyun Nick : nucLear
    Char Code : 378
  • nick: Zero
    code: 170
  • 1v1 Platinium divisiondayım. Terran oynuyorum antrenman yapmak isteyenleri beklerim.
  • nick : UnReaL
    code: 704

terran ve protoss oynarım, 1v1- 2v2- 3v3
    daha placementlar bitmedi haftasonu placementlar biter seviyemi söylerim
    3v3te silver a attı allyler saolsun
    2v2de 4w 1lose ile golda attı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fod -- 31 Temmuz 2010; 17:12:33 >
  • Forum Nick: Bursat
    Oyun Nick : AnzeloT
    Char. Code: 550
    Bilgi: Terran
  • Forum Nick: ilse
    Oyun Nick : ilhanseis
    Char. Code: 758
    Bilgi: Terran
  • Forum Nick: bado6100
    Oyun Nick : bado
    Char. Code: 603
    Bilgi: H.ici 22.00 - 01.00 arasi, hsonlari ise 24 saat basindan kalkmamayi dusunuyorum :)
    Irk : Terran & Protoss
  • Forum Nick : Pandoras
    Oyun Nick : ThePandoras
    Char Code : 277
  • Nick:OTTOMANPOWER
    Nick code:556
  • Oyun Nick : moonlight
    Char. Code: 433
  • faberge
    318

3v3, 4v4'te gold ve platiniumdaydım betada :) 1v1 pek sarmıyor nedense beni, 2v2 de bronz lardayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaBeRgE -- 30 Temmuz 2010; 2:16:36 >
  • Merhaba,

Bir konuda sıkıntımı paylaşayım, nicklerinizi alırken bence Türkiye'den veya Türk olduğunuzu belirten ibareler kullanmanız, oynadığınız kişiler açısındanda kolaylık sağlar, dün multide oyunun yarısında benim takımdan oyuncu Türk olduğumu anladı ve Türkçe yazışmaya başladık, o ana kadar ingilizce almanca karışık gidiyordu , sonradan toparlaması zor oldu , yenildik, bu oyunda iletişim oldukça önemli,
  • ben oyuna girer girmez zaten ilk , hey, where r u from u patlatıorm =d bugune kadar coğu alman geldi 1 tane australia 1 tane türk xD
  • Oyun Nick: Galatasaray
    ID No: 553

1v1 Gold
    2v2'de ligde değilim ama suphionla attığımız 2 oyunuda aldık ben en iyi oyunumu sergileyememe rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckukner -- 30 Temmuz 2010; 11:20:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckukner

Oyun Nick: Galatasaray
    ID No: 553

1v1 Gold
    2v2'de ligde değilim ama suphionla attığımız 2 oyunuda aldık ben en iyi oyunumu sergileyememe rağmen

Güzel oyunlar oldu, hele ikincisi, broodlord+collosus+HT kombosu doğru kullanıldığında süper işler yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilse

Merhaba,

Bir konuda sıkıntımı paylaşayım, nicklerinizi alırken bence Türkiye'den veya Türk olduğunuzu belirten ibareler kullanmanız, oynadığınız kişiler açısındanda kolaylık sağlar, dün multide oyunun yarısında benim takımdan oyuncu Türk olduğumu anladı ve Türkçe yazışmaya başladık, o ana kadar ingilizce almanca karışık gidiyordu , sonradan toparlaması zor oldu , yenildik, bu oyunda iletişim oldukça önemli,

Zaten bu konunun açılmasının amacı da arkadaşları ekleyip beraber oynayabilmek.
    Ama sen sanırım ayrıca bir klan kurulmasından bahsediyorsun Yani [DH]suphion ya da [TR]suphion gibi nickler almaktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 30 Temmuz 2010; 13:18:26 >

• Ben butun arkadaslari ekledim, eger beni available gorurseniz

1 vs 1
    2 vs 2
    3 vs 3 her turlu oyuna cagirabilirsiniz yalnizca AI'ya karsi cagirmayin :)

Gorusmek uzere.
  • Oyun Nick : usuph
    Char. Code : 662
    Not: Henüz yeniyim, oyunu biraz daha kurcaladıktan sonra daha fazla online maç yapmayı planlıyorum.
  • ZVT 'de beni eğitebilecek iyi bir terran oyuncusu arıyorum. Hem sizde TVZ çalışmış olursunuz. MMM'lere karşı genelde hiçbir şey yapamadan ölüyorum. Tek çarem düşmanı oyalayarak broodlorda çıkabilmek onuda iyi oyunculara karşı yapmak imkansız olduğunda terrana karşı %30 şeklinde galibiyet alabiliyorum.
  • Forum Nick: VoodooRush
    Oyun Nick : VoodooRush
    Char. Code: 321
    bilgi: Gold/Plat arası 1v1. Onun dışında 2v2/3v3 farketmez çağırın yeter. Custom Game de olur.

quote:

Orijinalden alıntı: ckukner

ZVT 'de beni eğitebilecek iyi bir terran oyuncusu arıyorum. Hem sizde TVZ çalışmış olursunuz. MMM'lere karşı genelde hiçbir şey yapamadan ölüyorum. Tek çarem düşmanı oyalayarak broodlorda çıkabilmek onuda iyi oyunculara karşı yapmak imkansız olduğunda terrana karşı %30 şeklinde galibiyet alabiliyorum.

Baneling-Infestor-Ultralisk iş görebilir :). Upgradelerini unutma.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.