Şimdi Ara

SC2 multi için nick paylaşım başlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
0
Favori
14.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

Baneling demee.

dedim bile. Beta'da hiç kullanmamıştım. Bugün kullanmaya başladım, çok işe yarıyor gibi görünüyor. Bir de kullanmayı becerebilsem tam olarak süper olacak.
  • Kullanması ustalık gerektiriyor ama ögrendikten sonra çok can sıkıyor terran olarak çok şikaytçiyim bunlardan, pis böcükler.
  • Bizide (yeni yazılan nickleri) listeye eklesen fena olmayacak hani.
  • Nick: MoRaCe
    Char. Code: 691
  • Nick : Tesla

Code : 346

Benim gibi multide ezik olup multiye ısınmak için özel maçlarda sevişmek, koklaşmak isteyenlere açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 31 Temmuz 2010; 17:02:23 >
  • Tempest
    250
    For the swarm!
  • Eflatun
    639
    bende öğrenecem :D
    yaş 30 bu arada
  • Nick: Overmind
    Code: 943
  • benide ekleyin terran biliyorum sadece..oda ne biliyosam..sürekli yeniliyorum...1vs1 de bronz 2vs2 de yine bronza düştüm
    sadece 2 defa yenebildim15 maç falan yapmama rağmen

nick: drbregma
    code: 100
  • pardon
    drbregma
    341 imiş..
    kodu yalnış görmüşüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bregma

pardon
    drbregma
    341 imiş..
    kodu yalnış görmüşüm

birlikde takılalım öyleyse :) keyifli olur senin içinde.
  • keşke kendi aramızda lig düzenleyebilseydik..yani kendi divisionumuz olsaydı..
    hep yeniliyorum acemiye bile..adam 3 tane unit ile baseimi darmadagan etti..ama öğreniyorum..zamanla rekabet etmeye başlarım umarım..zaten oyunu uzun soluklu strateji oynanyayım diye aldım..para verip aldığım 2. oyun..
  • Sc2 nick Yunisher kod 646
    oyuna alışıp gelişmek isteyen herkes gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bregma

keşke kendi aramızda lig düzenleyebilseydik..yani kendi divisionumuz olsaydı..
    hep yeniliyorum acemiye bile..adam 3 tane unit ile baseimi darmadagan etti..ama öğreniyorum..zamanla rekabet etmeye başlarım umarım..zaten oyunu uzun soluklu strateji oynanyayım diye aldım..para verip aldığım 2. oyun..

hemen replays kısmından kaybettigin macların replaylerini izle bak adama ne yapmıs sen ne eksik yapmıssın
    bir dahaki maca uygulamaya calıs önce defansını saglam kur
  • nick:Oguz
    kod:247
    e-mail:oguzduz1993(at)hotmail.com
    1v1 de pek oynamıyorum genelde 4v4 oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguz_Cole -- 24 Aralık 2010; 18:14:32 >
  • Arkadaşlar bu multi için nick paylaşıyoruz iyi güzelde.

Anladığım kadarıyla birisi sizi eklediği zaman onun listesinde siz gözüküyorsunuz ve o kişi size yazabiliyor fakat siz de onu eklemeden sizin listenize otomatik eklenmiyor o kişi. Otomatik eklenmesi gerekmezmi ne saçma iştir bu. Hemde birisi sizi eklediği zaman bi uyarı falan gelmesi gerekmez mi? Sadece bende mi böyle yoksa herkestemi bilmiyorum ama bu bahsettiğim şey iki kere oldu buda demektirki harbiden eklemiyor otomatik.

Bu problem Blizzard tarafından halledilene kadarda buraya ismini ekleyen herkes birbirini eklesin bence. Buraya yazdım nasıl olsa deyip bırakmamak gerekiyor :).

Bu arada başlarda bilgisayara karşı teke tekte easy'i bile yenemezken. Replayler ve gün geçtikçe hızlanmam sayesinde bi tane Hard bilgisayarı yenebiliyorum. Hard'a karşı ilk galibiyetimi almış bulunmaktayım :). Biliyorum bi çoğunuz için hiç bişey belki bu ama olsun zamanla bizde daha iyi olacağız.

Bu arada şu anda sadece Terran karşı Terran ile oynuyorum. Terran'ı iyice hallettikten sonra diğerlerine yöneleceğim.

Benden de acemi olanlar için yenildikçe o oyunun Replay'ini izleyin diyorum başka bişe demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usuph -- 2 Ağustos 2010; 18:42:24 >

• nick: furinox
    code: 848
  • quote:

Orijinalden alıntı: usuph

Arkadaşlar bu multi için nick paylaşıyoruz iyi güzelde.

Anladığım kadarıyla birisi sizi eklediği zaman onun listesinde siz gözüküyorsunuz ve o kişi size yazabiliyor fakat siz de onu eklemeden sizin listenize otomatik eklenmiyor o kişi. Otomatik eklenmesi gerekmezmi ne saçma iştir bu. Hemde birisi sizi eklediği zaman bi uyarı falan gelmesi gerekmez mi? Sadece bende mi böyle yoksa herkestemi bilmiyorum ama bu bahsettiğim şey iki kere oldu buda demektirki harbiden eklemiyor otomatik.

Bu problem Blizzard tarafından halledilene kadarda buraya ismini ekleyen herkes birbirini eklesin bence. Buraya yazdım nasıl olsa deyip bırakmamak gerekiyor :).

Bu arada başlarda bilgisayara karşı teke tekte easy'i bile yenemezken. Replayler ve gün geçtikçe hızlanmam sayesinde bi tane Hard bilgisayarı yenebiliyorum. Hard'a karşı ilk galibiyetimi almış bulunmaktayım :). Biliyorum bi çoğunuz için hiç bişey belki bu ama olsun zamanla bizde daha iyi olacağız.

Bu arada şu anda sadece Terran karşı Terran ile oynuyorum. Terran'ı iyice hallettikten sonra diğerlerine yöneleceğim.

Benden de acemi olanlar için yenildikçe o oyunun Replay'ini izleyin diyorum başka bişe demiyorum.

nub kardeslıgı kurmak lazım beyler

Raynor

497

• nick: Raven
    code: 203

Ciddi, kendini geliştiren,her maçtan birşeyler öğrenen,2vs2 partner aranıyor , Protoss ya da Zerg oynayan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRTINA -- 3 Ağustos 2010; 0:55:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.