Şimdi Ara

SC2 multi için nick paylaşım başlığı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
0
Favori
14.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

mail adreslerimiz ile eklesek daha iyi olmaz mı arkadaşlar ?

Mail adresi paylaşan arkadaşların bilgilerini "adres(at)mail.server" şeklinde 2. mesaja ekleyebilirim.
    Spam mailden sakınmak için siz de adresinizi paylaşacaksanız bu şekilde mesajınızda paylaşabilirsiniz.
  • faberge(at)hotmail.com.tr

eğer mail ile eklerseniz hem kim kimi eklemiş onu bilirsiniz, hem listenizdeki arkadaşlarınız ne yapıyor onuda görebilirsiniz. Eğer direk code ile eklerseniz saçma sapan durumalr gösteriyor.

Edit: başlığa emailleri ekleme ile ilgili bir uyarı ekleyebilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaBeRgE -- 5 Eylül 2010; 17:27:06 >
  • e3harley(at)gmail.com benimde mail.
  • Oyun Nick : ElektroWolf
    Char. Code : 720
  • Karakter kodu ile eklendiğinde; eklediğiniz kişi de sizi eklemediği sürece sizi göremez eklediğinizden haberi olmaz.
    Bu yüzden mail ile eklemek, eklenmek için mail adresinizi de @ kullanmadan (mail(at)server şeklinde) paylaşabilirsiniz.
  • id: Mahasamatman
    kod: 695

yeni başlayanlar ile orta seviye arasında biryerlerdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: suphion

Karakter kodu ile eklendiğinde; eklediğiniz kişi de sizi eklemediği sürece sizi göremez eklediğinizden haberi olmaz.
    Bu yüzden mail ile eklemek, eklenmek için mail adresinizi de @ kullanmadan (mail(at)server şeklinde) paylaşabilirsiniz.

zaten mail ile ekleme istememin bir sebebi de budur
  • karakter isim : DaHaKa
    karakter kod : 488
  • delisin
    399

1v1 2v2
    ama genelde fast map atmaya bayılıyorum.
  • Nick : Aunriel
    code : 838

1v1 de deneyimim var 2v2 3v3 4v4 için işi bilen birilerini arıyorum..
  • Mail: oguzhanayrancioglu(at)gmail.com

Irk: Protoss

Ligler: 1v1-> Gold
    2v2-> Silver
    3v3-> Gold

Az çok pratiğini yapmış oyuncularla oynamayı istiyorum. Grup maçları yapıp Liglere girmenin güzel olacağından yanayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tydd -- 9 Eylül 2010; 18:11:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunder_ozi

Mail: oguzhanayrancioglu(at)gmail.com

Irk: Protoss

Ligler: 1v1-> Gold
    2v2-> Silver
    3v3-> Gold

Az çok pratiğini yapmış oyuncularla oynamayı istiyorum. Grup maçları yapıp Liglere girmenin güzel olacağından yanayım.

arkadaşla birkaç maç yaptık, tavsiye ederim
  • Nick : altwo

Code : 807

meyıl : haltwo(at)hotmail.com

Genelde 4v4 oynuyorum. Gold / Division Thor Phi (75wins / 76losses)

4v4, 3v3 ve 2v2'e açığım. Sadece toss ile oynuyorum ve genelde standart build ile başlıyorum. 9pylon, 12gate, milator, pylon, Ccore vs.

Turtle oynamayan, aksiyonu seven arkadaşlarla, özellikle 4v4'te takım halinde oynamak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-55024C953 -- 15 Eylül 2010; 19:19:34 >
  • battle.net real ID: " ertanwow@gmail.com "

Oyun içi karakter ismim: " RiddLedskuLL "

1v1 konusunda çok iyi değilim maalesef. Daha çok takım oyununda iyiyim. Daha çok 3v3 ve 4v4 takımlarında oynamak istiyorum. Şu ana kadar yapmış olduğum 114 tane 4v4 maçlarından 50'sini kazanmış durumdayım. Ama maalesef hep random adamlarla oynamak durumunda kalıyorum.

Buraya real ID'lerini yazmış tüm arkadaşları oyun içinden ekledim, kabul ederseniz sevinirim. Açıkçası sıkı bir 4v4 takımı kurmak istiyorum. Dürüst olmak gerekirse potansiyel bir oyuncu olduğumu düşünüyorum ama random adamlarla oynamaktan bir türlü istediklerimi yapamıyorum diyelim. Aynısı 3v3 içinde geçerli.

4v4 için takım kurmak isteyenler mutlaka bana özel mesaj atsın ya da oyun içinden ulaşsın. Ha illaki 4v4 olduğu için selam vermeden geçmeyin :D Arada customda oynarız o kadar da değil canım :P

• Daha önceden sadece karakter ismini yazmış ancak mail adresini de eklemek isteyen arkadaşlar mesajlarında belirtirse onların mail adresini de ekleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suphion

Daha önceden sadece karakter ismini yazmış ancak mail adresini de eklemek isteyen arkadaşlar mesajlarında belirtirse onların mail adresini de ekleyebilirim.

ok,
    gimmeluck@gmail.com
  • suphicim beni eklememişsin ya aşkolsun :) e3harley@gmail.com
  • slayer
    746
  • Merhaba 1 hafta önce ben de başladım oyuna

Eloneith
    283
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazygamer_wb

e3harley(at)gmail.com benimde mail.

Eklemez olur muyum listede 72. sıradasın. Hem ID hem de mail ile
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.