Şimdi Ara

SC2 multi için nick paylaşım başlığı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
0
Favori
14.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam 10 dan sonra özellikle 3vs3 yada 4vs4 maçlar için arkadaş arıyorum.Öyle lig kasma için birbirini kıran değil,oyundan keyif alarak devam edebileceğim "gece" oyuncuları beni tereddütsüz ekleyebilirler.Çok iyi bir oyuncu değilim,öyle olacağımı pek sanmıyorum ,30 yaşında birisi için ne kadar iyi olunursa o kadar oluruz ilerde buna mukabil oyundan gözünü hırs bürümüş arkadaşları değil,oyunla beraber keyif alacak arkadaşlar arıyorum.Gece sürekli boş olduğumdan geceleri takılmak isteyen beni ekleyebilir.
    Mikrofon kullanımım vardır,olmasada artık olur fark etmez bu saaten sonra..

Forum Nick: DARTH_BLACK
    Oyun Nick : LoCSyN
    Char. Code: 752
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

Akşam 10 dan sonra özellikle 3vs3 yada 4vs4 maçlar için arkadaş arıyorum.Öyle lig kasma için birbirini kıran değil,oyundan keyif alarak devam edebileceğim "gece" oyuncuları beni tereddütsüz ekleyebilirler.Çok iyi bir oyuncu değilim,öyle olacağımı pek sanmıyorum ,30 yaşında birisi için ne kadar iyi olunursa o kadar oluruz ilerde buna mukabil oyundan gözünü hırs bürümüş arkadaşları değil,oyunla beraber keyif alacak arkadaşlar arıyorum.Gece sürekli boş olduğumdan geceleri takılmak isteyen beni ekleyebilir.

ekliyorum

Bu arada oyundaki nickim
    RoyaL
    735
    eklerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyaLGuarD -- 17 Eylül 2010; 3:03:56 >

• Gececiler, hatta sabaha karşıcılar beni eklerse sevinirim.
    Kanadadayım ve saat farkından dolayı genelde gececileri görüyorun online oyunda :)
  • beni listeden silebilirsin oyunu bırakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

beni listeden silebilirsin oyunu bırakıyorum

Neden....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

Akşam 10 dan sonra özellikle 3vs3 yada 4vs4 maçlar için arkadaş arıyorum.Öyle lig kasma için birbirini kıran değil,oyundan keyif alarak devam edebileceğim "gece" oyuncuları beni tereddütsüz ekleyebilirler.Çok iyi bir oyuncu değilim,öyle olacağımı pek sanmıyorum ,30 yaşında birisi için ne kadar iyi olunursa o kadar oluruz ilerde buna mukabil oyundan gözünü hırs bürümüş arkadaşları değil,oyunla beraber keyif alacak arkadaşlar arıyorum.Gece sürekli boş olduğumdan geceleri takılmak isteyen beni ekleyebilir.

Yaş ilerledikce kadayıf olmaya doğru gidiyoruz Sen ekli olmalısın bende fazla iyi değilim keyif için oynuyorum ama bazen kızdığım olmuyor değil.

• Selam Arkadaşlar bende ilk çıktığı zamanlar da sc1 oyuncusuydum yaş oldu 36 eşimden izin alabildiğim sürece oynuyorum :)
    e-mail vereyim bende orkunleo(at).yahoo.com herkese iyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrkunLeo -- 23 Eylül 2010; 12:21:11 >
  • Oyundaki Nick: Hasan42

Herkes ekleyebilir. Özellikle 1v1 pratik yapmak isteyenler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madawac -- 14 Ocak 2018; 3:47:35 >
  • Oyunda noob'um. 1vs1'de berbatım. Ama 3vs3 veya 4vs4 oynarım. Irkım Protoss'dur. 2vs2'de olur. MSN: mehmetdemirci0064@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp!deR -- 24 Eylül 2010; 20:07:39 >
  • beni eklemek isteyen arkadaşlar, önce uslubumuza dikkat edelim. lenli lunlu emir kipleri ile konuşacak arkadaşlar hiç eklemesin. Yaşım 28 ona göre davranmanızı istiyorum lütfen !!
  • Nick:KaraMaraT Code:761
    genelde aksamları girerim.1v1 ladder oynuyordum ama takımda oynarım artık.
  • nick: Thundax
    code: 726

1v1'de Platinium'dayım
    Genelde akşamları giriyorum 19.00'dan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Overdose* -- 27 Eylül 2010; 23:47:09 >
  • nick: Darkrei
    Code: 334

Heyecanlıyım, fena değilim sürekli online sayılırım :)
  • Nick: Shadowhero
    Code: 193
    E-Mail: cemgoktug@hotmail.com

3v3 de gold rankdayım.Ama oynamaya yeni başladım ve arada harbi afallıyorumBana protoss oynamam konusunda yardım edecek arkadaşlar eklerse sevinirim.Gerçi adam ayırt etmiyorum isteyen herkes eklesin ama özellikle tavsiye verebileceklerHafta içleri muhtemelen 8den sonra online olurum.Hafta sonları tüm günde olabilir bir kaç saatte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowhero -- 26 Eylül 2010; 20:14:15 >
  • sorceress
    349
  • faberge@hotmail.com.tr listeye adını yeni yazdıranlar eklesin
  • 4v4 gold lig için 1-2 hafta kaldı 4v4 oynayan varmı
  • faaaaaaaaaaaaaaast
  • Oyun Nick : Salieeh
    Char. Code: 225
    Battle.net Mail: salihciftci (at) live.com
    Bilgi: Hafta içi 15:00 - 02:00 Hafta sonu 24 Saat Online'm :) Ayrıca Bazen World Of Warcraft giriyorum Battle.net mail ile eklerseniz wowdayken çağırın gelmem 5 dakika :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihciftci

Oyun Nick : Salieeh
    Char. Code: 225
    Battle.net Mail: salihciftci (at) live.com
    Bilgi: Hafta içi 15:00 - 02:00 Hafta sonu 24 Saat Online'm :) Ayrıca Bazen World Of Warcraft giriyorum Battle.net mail ile eklerseniz wowdayken çağırın gelmem 5 dakika :)

Hocam affına sığınarak soruyorum.Hiç sosyal hayatın var mı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.