Şimdi Ara

SC2 multi için nick paylaşım başlığı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
0
Favori
14.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@Darth_Black evet bende goremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oem84 -- 3 Aralık 2010; 21:51:47 >
  • Nick:DarthBlack
    Code :932

Ekleyemeyenler şimdi ekleyebilir
  • @DARTH_BLACK

Belirttiğim günler dışında tabiki eşlik etmeye çalışırım.
  • nick:Elanorth
    id:633

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elanorth -- 8 Aralık 2010; 1:17:53 >
  • Nick değişimi sonrası eklenemeyen oyuncular olabilir. Nick değişimi yapan arkadaşlar yeni bilgilerini belirtirlerse güncelleyebilirim.
  • Beyler 4v4 veya 3v3 oynamak isteyen var mı? Arkadaşım ve ben 2v2 teams (900) plat ve 3v3 random (1900) diamond'ız.

Düzenli oynayan diamond civarı arkadaşlar varsa oynayalım.

Karakter kodum 334. Karakter ismi: Zannadar

Hırs yapıyorum hafiften ama sadece kendimi geliştirmek için.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impromptu -- 25 Ağustos 2011; 2:27:48 >
  • Real ID : onurgenes@hotmail.com Sadece Real ID'den eklerseniz sevinirim
  • Forum Nick : catoarda
    Oyun Nick : pessimistic
    Char.Code : 182

yaş 37-gece 10 dan online oluyorum genelde.
  • Forum Nick : Big-Daddy
    Oyun Nick : BigDaddy
    Char.Code : 188

Bilgi: İzmirliyim, 31 yaşındayım, 1v1 2v2'de fena değilim.Bronze ligdeyim.Akşam 22:00-01:00 gibi oynuyorum.
  • Viper.1930
    1v1 practise atabiliriz.
    gold-plat-dia oyuncuları beklerim.

gL hF
  • Gunslinger

Basketbol - Kaan Kural arasındaki ilişkinin benzeri benimle SC2 arasında var. Teori desen 1500 ama uygulama yaş (35), kişisel özellikler (tembellik) vb. sebeplerden dolayı bir hayli zayıf. Yine de olduğu kadar diyerek her türlü atraksiyona uyarım.

Diğer SC2 forumlarında atıp tutuyoruz devamlı ama burada kendimizi tanıtmamışız nedense. Ben yazdım diyordum ama hayal görmüşüz demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabrice -- 22 Aralık 2010; 12:55:41 >
  • Melkor

Şuan Silverdayım yakında golda çıkıçam :). Genelde 1v1 oynuyorum adam olursa multide yaparım sorun olmaz. Protoss oyuncusuyum taktik vs konuşmak isteyen arkadaşları beklerim. =)
  • noobun önde gideniyim 1w1 de genelde hep bir birime ağırlık verdiğimden dolayı hep açığım olduğunu farkettim bu yüzden 2w2 oynayarak takım olarak iyi şeyler yapabileceğimi düşünüyorum. şu an liglere geçmedim ama %100 bronzdan başlarım. eğer eklerseniz çok iyi olur yeni başlayan arkadaşlar için. online saatim belli olmuyor bazen öğlen 11 den gece 5 e kadar bazen öğlen 3 den sabah 7 ye kadar. vize final zamanı dışında böyle. terran ve protoss oynuyorum henüz hangisini iyi oynadığıma ve sevdiğime karar veremedim.

nick : Yuiji
    id : abdullahcakiroglu (at) hotmail.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 24 Ocak 2011; 1:03:35 >
  • add me Euandros code:728 ekleee
  • real id ciko84@yahoo.com
    oyun id OGUZ
    pw 118
  • Forum Nick : Serdarkekik
    Oyun Nick : Livingdead
    Char.Code : 716
  • Bende yakın zamanda SC1 ve SC2 aldım. Oyunu yeni aldığım için fazla bilmiyorum. SC1 daha güzel. Battle.net'ten SC1 oynamak isteyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamelif_ -- 5 Şubat 2011; 23:23:10 >
  • Char name OGUZ char code 118
    placementte 5te 5 yaptım şu an plat.dayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciko1984 -- 7 Şubat 2011; 23:05:08 >
  • nick : HaYDaRLisK
    code : 303

uzun süre crackli oyunla oynadım.battle net te yeniyim.p oynuyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.