Şimdi Ara

Scam yapmaya çalışanları / dilenenleri ve benzerlerini bu başlıkta listelesek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir çoğunuz exchange esnasında, stallarda veya SOS'unu +18 yapayım diyerek scam yapmaya çalışanlara rastlıyorsunuz. Ayrıca char hacklemeye çalışan vb davranışlarda bulunanlar da var. Bunları bu başlıkta gördükçe listelesek ne dersiniz?

En azından oyuna yeni başlayanların canı yanmasın.

• boş iş drim yani güzel bişey ama kimse araştırmazki böyle bir başlık oldunuda buraya yazıcanı gelip konu açar bence yanlışmym abi??
  • Tibet serverında KaBuS lv 47 dikkat edin 100-150M lık ıtemı we parası war dolandırıcının onde gıdenı bı suru globaller atıldı kendısıyle ılgılı fakat hala dewam edıyor...
    Babel serveri MarcoPOLO lv 52 yada 53 omuzlugunu goremedım cunku Bnm lv 54 Kasarken hem ks yapıyor hem mılletı kandırmaya calısıyor hmde Silk satılır die milleti kazıklıyor gecende stall acmıs Selling Global chat die 250k yazmıs basınada chat yerınede bi meterial koymus Yuvarlak bısı bole bi baktım mıllet alıo sasırdım walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: [O]range

Tibet serverında KaBuS lv 47 dikkat edin 100-150M lık ıtemı we parası war dolandırıcının onde gıdenı bı suru globaller atıldı kendısıyle ılgılı fakat hala dewam edıyor...
    Babel serveri MarcoPOLO lv 52 yada 53 omuzlugunu goremedım cunku Bnm lv 54 Kasarken hem ks yapıyor hem mılletı kandırmaya calısıyor hmde Silk satılır die milleti kazıklıyor gecende stall acmıs Selling Global chat die 250k yazmıs basınada chat yerınede bi meterial koymus Yuvarlak bısı bole bi baktım mıllet alıo sasırdım walla

Abi sen nediyosun charı ben oynuyorum aclıktan nefesi kokuyo :D 35 lvl soymuslar zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yakamoz

quote:

Orjinalden alıntı: [O]range

Tibet serverında KaBuS lv 47 dikkat edin 100-150M lık ıtemı we parası war dolandırıcının onde gıdenı bı suru globaller atıldı kendısıyle ılgılı fakat hala dewam edıyor...

Abi sen nediyosun charı ben oynuyorum aclıktan nefesi kokuyo :D 35 lvl soymuslar zaten
    Kabus tan bahsediyorsan o 2. charını actı die biliyorum we forumdandı o arkadasta hatırladıgım kadarıyla +++ olarak 47 lv di o yeni Kabus ta eskısını bılmıyorm

• Yaw alegrot abi verdi

KaBuS 35 lvl abi adımızı kotuye cıkarma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.