Arkadaşlar WinXP kurulu bilgisayarımda disk defragmantasyonu için O&O Defrag programını kurdum, çok da memnunum. Programın özelliklerinden Offline Defragmantetion (İşletim sistemi açılmadan önce disklerin defragmantasyonunu sağlayan özellik) aktive ettim. Ondan sonra her açılışta işletim sistemi yüklenmeden O&O birleştirme yapıyordu. Ama bir şey değişti, o zamana kadar çok az açılan Windows'un Scandisk programı her açılışta açılıp klasör ve dosyalarda bağlantı hataları türünden uyarılar veriyordu. Acaba O&O nun yaptığı defregmantasyon sonrasını Scandisk hatalı olarak mı görüyor? Bu offline defragmentation özelliğini kullanan arkadaşlar varsa bu sorunu yaşıyor mu?
böyle bişey olmaması lazım bende o özelliği öncelerden kullanıyordum.
Şu an gereksiz gibi görüyorum.Senin sistemde bi sorun olabilir...
keşke yapmasaydın hiç öyle.15 günde bir defrag yapsaydın o&o ile daha iyi olurdu.
Peki O&O'nun hangi seçeneği ile defrag yapıyorsunuz? İşletim sistemi olan partition için hangi seçenek en uygun?
quote:
Orjinalden alıntı: yanikevren
Peki O&O'nun hangi seçeneği ile defrag yapıyorsunuz? İşletim sistemi olan partition için hangi seçenek en uygun?
Ben Complete/Access kullanıyorum ve süper.
quote:
Orjinalden alıntı: yanikevren
system için complate/name
diğerleri yani depolar için space
Sistem bölümü için Complate/Name Diğer tarafı ben vaktim olursa Complate/Access yapıyorum. Space yaptıgım çok nadir.
Peki arkadaşlar system için neden Copmlete/Name i öneriyorsunuz, ben tamamı için Complete/Accessi kullanıyorum ve şimdiye kadar bir sorunlada karşılaşmadım.
Ben Stealth yapıyorum yetiyoda bazende access yapıyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme