Şimdi Ara

Scandisk ve O&O Defrag

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar WinXP kurulu bilgisayarımda disk defragmantasyonu için O&O Defrag programını kurdum, çok da memnunum. Programın özelliklerinden Offline Defragmantetion (İşletim sistemi açılmadan önce disklerin defragmantasyonunu sağlayan özellik) aktive ettim. Ondan sonra her açılışta işletim sistemi yüklenmeden O&O birleştirme yapıyordu. Ama bir şey değişti, o zamana kadar çok az açılan Windows'un Scandisk programı her açılışta açılıp klasör ve dosyalarda bağlantı hataları türünden uyarılar veriyordu.
    Acaba O&O nun yaptığı defregmantasyon sonrasını Scandisk hatalı olarak mı görüyor? Bu offline defragmentation özelliğini kullanan arkadaşlar varsa bu sorunu yaşıyor mu?

• böyle bişey olmaması lazım bende o özelliği öncelerden kullanıyordum.

Şu an gereksiz gibi görüyorum.Senin sistemde bi sorun olabilir...
  • keşke yapmasaydın hiç öyle.15 günde bir defrag yapsaydın o&o ile daha iyi olurdu.
  • Peki O&O'nun hangi seçeneği ile defrag yapıyorsunuz? İşletim sistemi olan partition için hangi seçenek en uygun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanikevren

Peki O&O'nun hangi seçeneği ile defrag yapıyorsunuz? İşletim sistemi olan partition için hangi seçenek en uygun?

Ben Complete/Access kullanıyorum ve süper.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanikevren

Peki O&O'nun hangi seçeneği ile defrag yapıyorsunuz? İşletim sistemi olan partition için hangi seçenek en uygun?

system için complate/name

diğerleri yani depolar için space
  • Sistem bölümü için Complate/Name
    Diğer tarafı ben vaktim olursa Complate/Access yapıyorum.
    Space yaptıgım çok nadir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki arkadaşlar system için neden Copmlete/Name i öneriyorsunuz, ben tamamı için Complete/Accessi kullanıyorum ve şimdiye kadar bir sorunlada karşılaşmadım.
  • Ben Stealth yapıyorum yetiyoda bazende access yapıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.