arkadaşlar cihazım hp laserjet m1522nf model obb besleyicili hepsi bir arada olan bir cihazdır. bu cihazla renkli sözleşme dosyalarımı pdf formatında taradığımda arka planda grileşme meydana geliyor programındada otomatik netleştirme yapmıyor anlıyacağınız iğrenç bir tarama yapıyor 600 dpi da bile taradığım durum felaket hp nin programında sadece parlaklık ve karıştırma ayarı var onunda her türlü kombinasyonunda tarama yaptım istediğim sonucu alamadım ya soluk ya net değil.
ardaşımda benim bu cihazımdan daha ucuz olan hp office jet 6500 serisi hepsi birada ürünü var aynı şekil de obb besleyicisinde tarama yaptığımızda hp çözüm merkezi diye bir program var o açılıyor pdf olarak tarama yaptığımızda önce tarıyor sonra işleyerek arka plan bembeyaz tertemiz sislenme felan olmadan yazılar net canlı bir şekilde sanki bilgisayarda kendi yazmış gibi tarama yapıyor hemde 300 dpi da.
ardaşlar benim istediğim ben tarayıcımın obb bölmesinden pdf formatında tarama yaptıktan sonra veya yaparken program onu otomatik olarak netleştirsin, gri sislenme felan olmasın net bir şekil de çoklu pdf formatında tarama yapabileyim.
ben wordu pdf ye dönüştürsün yada tarasın metne dönüştürsün istemiyorum. benim taramaları net tarasın başka birşeye gerek yok.
vue Scan: denedim otomatik yapmıyor kendin ayarlaman gerekiyor her belge için, eğer belgen silikse uğraştırıyor ayarı tutturmak readriris ve abyy fine reader de denedim onlarda işe yaramadı.
ardaşlar lütfen yardım bu sıkıntımı giderecek bir scanner programı biliyorsanız benim cihazıma uygun paylaşırsanız sevinirim, saygılarımla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme