Şimdi Ara

Scanner (Tarayıcı) konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün gittim bir heves Mustek Bearpaw 1200cs tarayıcı aldım. Dedim bütün fotoğraf arşivimizi dijital ortama aktaralım ama gel gör ki hiç de böyle olmadı durum. Fotoğrafları taratıyorum, oldukça karıncalı, ne olduğu belli olmayan bir şey çıkıyor ortaya. Bu resimleri nasıl netleştireceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim, mesela hangi ayarlarla taratmak iyidir fotoğrafları falan.

• bende bir tane mustek 1200 var ve bunun netlik ayarları şöle tarayıcıyı açtıgında çıkan ilk menude setting te scan mode diye bir yer var burası color olması gerek digeri ise yani resolution burasını süper fine yaparsan kaliteli bir tarama yaparsın bende bu şekilde sorunu çözüyorum ok görüşürüz
  • Bende mustek 12000p var. harika. binlerce resim taradım hiç sorun yok tam 6 yıldır kullanıyorum.3 pc değiştirdim scanner aynı scanner:))

www.himiroglu.com
    Troubleshooting Your Plumbing
    http://www.himiroglu.com
    sitemdeki tüm fotoğrafları ki 1000e yaklaştı burada taradım..

• tarama çözünürlüğünü kaç dpi yaptığınıza dikkat edin bendede mustek 1200ub var gayet net tarıyor ben 300 dpi taratıyorum genelde
  • Taramadan önce menüden çözünürlüğü ve büyüklküğü ayarla.Sanırım büyüklük çok küçük olmalı sende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.